Scudo Sports

Tek Başına 3000 (Şehirler arası mesafe alınmıştır) Km :)

@Gökhan Toros

Biliyorum hepsini inceledim . Daha kolay yol seçersem bir çok şeyi kaybederim ...

Scudo
Şimdiden başarılar. Cesaretini takdir etmemek elde değil. :) Hayallerini gerçekleştirebilirsin umarım. :)

Oysa merak ettiğim bir şey var kardeş: annenin yüreği ne durumda bu tur için? :)

Unutma gidemediğin yer senin değildir ;) Tekrardan başarılar diliyorum :)

Annem ve babam halen rahat değil benim çocuğum olsa bende rahat olmazdım . Ama hayaller gerçekleştirilmek içindir ve ailem bunu çok iyi biliyor

benim çocuğum olsan izin vermezdim... bu 1

2 türkiye'de olduğumuz gerçeğini unutma

diğer arkadaşların yazdıklarını okudum da... niye öyle ıssız yollar seçtiğini anlamadım... 3... "daha kolay yol seçersem çok şey kaybederim" benim için geçerli cevap diil... burda 3000 km'den bahsediyoruz, yeterince zor zaten... niye daha da zorlaştırmak zorundasın anlamadım ben...

ama hem cesaretini hem kendine olan güvenini tebrik ediyorum...

4) bence forum olarak, kardeşimizin güvenliği için onu adım adım (olmadı 50-100 km km ;) ) takip etmeliyiz de... nasıl yapmalıyız?? ESAS ÖNEMLİ NOKTA BU BENCE!!

yani öyle bi çözüm bulmalıyız ki, ben annesi olsam izin vermeliyim... :D

(sen de bize yardımcı ol, biraz rota değişikliği yap bence... daha merkezi yerlerden geç falan mesela... yolunu uzatmak pahasına... o da iyi bi'şey aslında... km fazla göstericek işte ;) )

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Tavacı
Yanıma bir arkadaş bulmam zor değildi kimseyi istemedim özellikle yalnız olmak istiyorum . Rota'da ıssız alanlar çok sadece düşünmek istediğim için . Çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için ama yapmam gerekenler var

Mehmet Ben Burak :D Dükkandayım benim hesabı açmayayım dedim.Serkan abinin hesaptan yazıyorum.Türkiyedeyiz bu bir gerçek.BU insanlarla alakalı bir durum.Elbet kötü şeyler olabilir.Ama birşey var Allah Kerim.ELbet yardımcı olur.dert etme :) 3 kulhu bir elham oku çık anasını satıyım :D

Salih abi 12'si yarın . Teşekkür ederim Selçuk abi . Adana'da buluşmak üzere ...

Başarılar.Köpeklerden daha çok insanlara dikkat.rotayı beğendim ve umarım yaşadığın şeyleri bizimle paylaşırsınız.

17 yaşında düşündüğüm iki şey vardı. Üniversite sınavında iyi bir yer kazanmak ve komşumuzun kızını tavlamak.

1996 da internet medyası bu kadar geniş kitlelere ulaşmıyordu. Dönemin Türk seyyahlarıda (bunlardan bir iki tanesi hariç) gezilerini paylaşma gereği duymamışlardı.

Anlaşılacağı üzere bizlerin hayallerini canlandıracak çocukluğumuzdaki bisiklet aşkını hatırlatacak kimseler olmadı.Bu sebeptendirki herkesin hayali nasıl para kazanırım hangi bölümde okumalıyım dan öteye gidememiş ve sistemin içinde kendimizi kaybetmişiz.. Şimdi benim yaşımdakiler ve benden büyükler için bu tarz aktiviteleri çok daha riskli çünkü sorumluluklarımız fazla. Gerçi günümüz gençliğide malesef bu kafa yapısında fakat en azından bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz.

Mehmetin rotası için yazılanları okudum. 15 yıl aradan sonra bisikletimle tekrar buluştuğumda Japona ya gittim. belli bir rotamda yoktu. Hedeflerim vardı Japonya doğudaydı gerisi kocaman bir hayal dünyası.. Performans mı? Bisikletin çantasında şarabım veya biram olurdu. baktım güzel bir yer kampı atardım. açardım biramı : ) .. Bisikletle seyahat etmek bir noktadan bir noktaya varırken aradaki detayları yakalamaktır. ne sabit bir rota gerektirir nede düşündüğünüz gibi bir performans

Mehmet Tavacı nın kağıt üzerinde karaladıklarına şöyle bir baktım. İstanbul a gitmek istiyor. Benim gözümde kendisi bu turu bitirdi yaptı. Belki başladığında aksilikler olacak Gaziantep'den geri dönemek zorunda kalacak. Hiç önemli değil..17 yaşında mehmetin koyduğu hedefi bir çok insan koymayı başaramaz.

Hayal kurmayı bırakıp hayallerini gerçekleştirmek için adım attığından dolayı kendisini ve destek olan ailesini tebrik ederim.

Yolun açık olsun kazasız belasız turlar dilerim :)

Bence de sen bu turu çoktan bitirdin :in:

Arkadaşlar aradan 1 yıl geçmiş. Bu tur sonuçlandı mı? Son durum nedir bilen var mı? Blog'da kapalı?

Geri