Scudo Sports

Tek Başına 1500 Km'lik Güzel Yalnızlık

pusat abi öncelikle gezi yazıların ve fotoğrafların için seni kutlarım eline yüreğine ve pedalına sağlık kısmetse temmuzda bandırma dan kaz dağlarına ordan da balıkesir izmir yapmayı planlıyorum nasıl gideceğim bilmiyorum hagi köyler kasabalar var yol üzerinde ? birde bandırmadan kaz dağlarına nasıl geçilir ? çok mu soru sordum :)

Scudo
@bur-k@

Size çok geç cevap yazıyorum. kusuruma bakmayın. Bandırmadan İzmir istikametine çıkacaksanız, Balıkesirdende geçme mecburiyetiniz varsa bence önce Balıkesire uğrayın. Aksi halde yolunuzu gereksiz uzatmış olursunuz. Ama Bandırmadan çıkıp Kaz dağlarını geçerek İzmir istikametine karar verirseniz Balıkesiri es geçin derim. Örneğin şu güzergah olabilir. Bandırma, Biga, Çan, Ezine,Ayvacık ve ASSOS (Behramkale) Bu güzergahtan giderseniz, Assos, Zeus tapınağı,Güre Pınarbaşı ve kaplıcaları. Akçay Hasan boğuldu gibi Kaz dağları ve eteklerinde bulunan daha birçok yeri görebilirsiniz.Balıkesir üzerindende gidebilirsiniz ama önce Balıkesirden geçmeniz mantıklı gibi. Kapsamlı bir harita edinirsen uygun olur. Bulamazsan, güzergahını netleştir buradan sana tüm köy ve yollar hakkında bilgi vermeye çalışırım . selamlar

@Uğur AKIŞ

Temmuzda karadeniz düşünüyorum. Aksilik olmazsa. Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
bu konuyu nasıl bu kadar geç farkettim bilmiyorum ama sonunda farkettim
sizi yürekten tebrik ederim ibrahim abi
saygılarla..

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
@afd92

Tşkr. ederim kardeşim. Sağlıkla kalın.

----İhtiyacın olan tek şey: Sonuna kadar inanmak.---- Bu cümleniz çoook hoşuma gitti.
Gerektiğinde kullanmak için not aldım. İzninizle.
Tekrar selamlar.

@afd92

TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM.

İbrahim abi, bu yazılarını okuyunca tekrar anladım ki sen harika bir insansın :)
Mutlaka her turcu seninle tanışmalı. Ne mutlu ki ben bu şerefe ulaştım. Darısı diğerlerinin başına.
Yalnızlığı seven biri olarak uzun yolda sen bana katlanamazsın, ben de sana yetişemem. :) Ama en azından Trakya'da güzel günübirlik turlar yapacağız elbet. Unutma ki Çerkezköy'de de bir evin var.

Karadeniz turunda yolun açık olsun abicim. Dönüşte fotoları bana gönderirsen yardımcı olmayı çok isterim.

@gatila

Gökhan bende seni tanıdığıma çok sevindim. Günün birinde seninle şöyle 30-40 günlük bir tura çıkmayı çok isterim. Sen bu işi gerçekten gönülden seviyorsun. Birbirimizi tamamlayacağımıza inanıyorum. Tur dönüşü fotoları ilk sen göreceksin. Yardımın ise süper olur. Önceki tur fotolarını yüklemek için günlerce çok uğraşmıştım. Sağlıklı günler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: gatila
İbrahim abi tur gezi makalelerinizi zevkle izliyorum. Aslında siz bu foruma dar geliyorsunuz. Gezi makalelerinizin yayınlanacağı size özel ayrı bir site kurmak lazım. Memleketim olan Bilecik fotoğrafları için de ayrıca teşekkürler. Ben aynı zamanda sizin bir meslektaşınızım.Bende ilk gezimi 2.06.2010 da gerçekleştirdim.

Bilecik fotoğraflarında yayınladığınız aşağıdaki fotoğraf hakkında bilgi vermek istiyorum.

http://img510.imageshack.us/img510/4342/pict0471dg1.jpg
Fotoğrafta gördüğünüz camii nin(Kurşunlu Camii) sağ tarafında bulunan çatılı yapı Osmangazi' nin kayınpederi Şeyh Edebali Hz. nin türbesidir. Kendisi Osmanlı Devletinin manevi kurucusudur.Aynı zamanda hanımı ve kızı da burada medfundur.

Ayrıca; Tepede görülen kırmızı apartmanlardan en önde bulunan sağdan 5. kat bizim daire oluyor.

Bu arada Eskişehir'den Bilecik'e giderken virajlı ve tehlikeli olan yol artık eskisi gibi değil.Çift geliş-gidişli oldu.

@Fikret Öztürk

Fikret kardeşim merhaba. Üç yıl önceki güzel anılarımı canlandırdın. İlk turumdu. Yorucu ama çooook güzeldi. Memleketine (Bilecik) çok zor çıkmıştım eski yoldan. Ama oranın manevi bir havası vardı sanki. Yuvama gelmiş gibiydim. Birde unutamadığım o yol. Kütahya'dan İznik sapağına kadar nasıl pedal bastığıma hala şaşıyorum. Çok tehlikeliydi. Acemi cesareti olsa gerek. Aynı yolu şimdi gitmem. Geçen yılki turumda Vezirhandan geçtimde duble yolu görünce çok şaşırmıştım. Beğendiğinizede sevindim . Çok teşekkür ederim kardeşim. Sağlıkla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Fikret Öztürk
@oğuz dağ

Aradığına göre değişiyor Oğuz. Ben aradığıma yalnız yaptığım Turlarda ulaşıyorum. Tecrüben olmuştur ama olmadıysa birkez olsun dağda tek başına kamp kur, sabah hissettiklerini bana yazarsan sevinirim. Muhakkak dene. AZ İNSAN AZ SORUN. Sağlıkla kal.

Geri