Scudo Sports

...Tek başıma Adıyaman-malatya arası tırmanışımdan kareler...

Hakim Arslan

Forum Bağımlısı
Tepki
689
Bisiklet
Giant
Selamlar,
İşte Adıyamanın kurdu :D:D:D
20 km tırmanışımdan kareler...

İşte yeni Scott S40 ım ile yollardayım yine durmak yok yola devam:)
Kask ve tayt aklımda :D onları en kısa zamanda hallediyorum :D
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Tebrikler,
çok güzel görüntüler,
Altınızdaki bisikletin güzelliğini ve hızlanma kapasitesinidüşündüğünüzde tayt değil ama kask acil.
Aman kendinize dikkat edin.
selamlar

harika yerler bir iki arkadaşla sürüşlerin dahada eğlenceli olabilir alabilirsen birde dağ bisikleti yakışır oralara bencede kask şşşşart iyi ve eğlenceli sürüşler

"Adıyaman Kurdu" çok güzel bir iş çıkarmış, harika kareler...

meğ-teğ-be gibi bi alamete meyletmeyişinle gıpta edilir yerinde bir seçim yapmış ve adıyaman- malatya arasında esaslı görünen bir iş çıkarmışsın; mtb, oturak yerini sağlama almaktan daha ileriye geçmeyek kolaya kaçkın tatminsiz hijyenikserüvenci kayıpkuşağın malesef aleti olan bir fayton sefasıdır, sadece kapı komşunuzun çift amortisorlu uzay aracıyla bakkalın önünden geçerken kendini delidolu bişi hissetmesinden yarım gömlek fazlası.

@karaburga

arkadaşlar var ama gelmediler mtb ile bu yolu zor tırmanırlar :p :p çıkaracam haftaya onları da :D

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
@Şahin BULUT

teşekkürler bekleriz adıyaman taraflarına yada bahara doğru malatya turu yapabiliriz

• Beğen
Tepkiler: RECEP İŞLEK
Merhaba.
GerÇekten GÜzel Kareler ÇekmİŞsİn Ama Ben Organİzasyondan Ekİp Ruhundan Yanayim.elİne,pedalina SaĞlik.herŞey Çok GÜzel OlmuŞ.

Merhaba Hakim,
Gezini okudum cok guzel . Bende Adiyaman -Malatya arasini Celikhan yokuslarindan 2008 mayisin da yapmistim . 2 bayan ,3 erkek 5 kisilik bir grup MTB kullanarak ve bagajlarimizla.Yani cikiliyor belki cok hizli degil ama ...
Benim asil sormak istedigim, Bisikletin amortisorsuz, bende yeni bir yol bisikleti aldim Giant CRS Alliance ama yeterince Turkiye yollarinda randiman alamadim.On karbon ama amortisorsuz olmasindan dolayi cok fazla titriyor ve inanilmaz derecede rahatsiz ediyor.Sen bu yollari yaparken ( O yollari cok iyi bildigimden) bisikletinle micirli yollarda rahat kullanabiliyormusun?? Bilhassa inislerde. Ben sunu anladim ki bu tarz bisikletler daha ziyade astfalt yollar icin , o yollar da bizim ulkemiz de yok gibi.Bol pedalli gunler dilerim.

@Timukan Karaca

merhabalar,
öncellikle teşekkür ederim yazınız, ilginiz için.. Adıyaman yolları merkezde şahane son 5 yılda tüm yollar değiştirildi. Şehirler arası yollarda ise ewet micir kullanılıyo bizim yol bisikletlerinde de lastikler hem çok basınçlı hemde amortisör veya darbeyi emici birşey olmadığından bu direkt kollarımıza yansıyor ve çok titreme yapabiliryor bu durum beni de rahatsız ediyor ama sadece inişlerde ve çok micirli yollarda oluyor bunun için yapacak bişey yok pedala devam diyorum

Bisikletiniz hayırlı olsun bol pedallar dilerim...
(link)

Geri