Scudo Sports

Tedavisi olmayan 40 Türk hastalığı

Bunu doğru bulmuyorum. ve kesinlikle düzeltmeniz gerektiğini hatta özür dilemeniz gerektiğini düşünüyorum.
Bunlara anca dağ ayısı diyebiliriz. Köyden(mahalleden) gelip gözü açılan ama gönlü kalbi kapanan cahillerdir.
Köylü milletin efendisidir ve her türlüsü en nazik ve kimseyi kırmamak için elinden geleni yapanlardır.
Mevcut köylerimiz(mahalle olanlar hariç) de hiçbir değişiklik yok.
Saygılar.
orada köylülükle kastedilen modern topluma geçmemiş feodal yaşam, yoksa gayet modern medeni köyde yaşayan insanlar değil.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve RmzBurak
Scudo
orada köylülükle kastedilen modern topluma geçmemiş feodal yaşam, yoksa gayet modern medeni köyde yaşayan insanlar değil.
Olabilir.
Bu ayrım yapılmalıydı.

Olabilir.
Bu ayrım yapılmalıydı.
bundan sonra bu ayrımı yapmayanların tez kellesi vurula, bu arada Türkiyede köyde yaşayanlar hemen hepsi de şehirli modern kavramına uymuyor aslında çok da ayrılacak bir şey yok.

• Beğen
Tepkiler: felixyakuza
bundan sonra bu ayrımı yapmayanların tez kellesi vurula, bu arada Türkiyede köyde yaşayanlar hemen hepsi de şehirli modern kavramına uymuyor aslında çok da ayrılacak bir şey yok.

Kellemi nereye göndereyim?
kel olması sorun olur mu?

Olabilir.
Bu ayrım yapılmalıydı
Sizi gücendirdiysem affola @RmzBurak , bir sonraki sefere daha açık , herkesin rahatça anlayabileceği şekilde ifade etmeye çalışırım fikirlerimi. Bu sayede siz arkadaşları rahatsız etmemiş olurum.
Saygılar.

Evropadan otomofili ile gelen zevatın, trafik kurallarını bile isteye çiğnemesi.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Mevzu mutaassıp köylü - şehirli elit kıyaslaması ise biz o Anadolu İrfanı'nın nelere kadir olduğunu sabah programlarında izleyip görüyoruz.

Kimin eli kimin cebinde belli değil. Millet tren yapmış ülkenin gen havuzunu genişletmekle meşgul.

Yasak ilişkileri ortaya dökülmesin diye el kadar kız çocuğunu gözünü bile kırpmadan boğarak torbanın içinde dereye bırakanları unuttuk mu? Ya kızlarını ağaca bağlayıp işkence eden Palu ailesini?

Köyü ayrı, şehri ayrı hanzo dolu memleketimin.

Kentsoylu yada köy kökenli olmanın toplum dinamiklerine etkisi kalmadı..Sınıfsal duvarlar yok davarlar var ....

Havalar ısındı, pencereler açılmaya başlandı, 4-5 ay hissedilecek ses tecavüzü başladı. Gece gece bir motor sesi... Penceremin hemen önünde park halindeki külüstür arabanın motoru dardardar çalışıyor. Biraz bekledim, içinden biri çıktı sigara yaktı (arabasının sigara kokmamasına da çok düşkün), motor çalışmaya devam ediyor.

- Bakar mısın, motor niye açık?
+ Akünün şarj olması lazım.
- Sen akü şarj edeceksin diye bu sesi mi çekicez yani?
+ Evet çekicen ... koyim, bi derdin varsa gel aşağı. (1. kattayım)

Az kaldı bu davarland'den kurtulmama, az kaldı. Son günlerim...

Motorsikletli arkadaşa diyorum ki:
-kaldırımdan gidiyorsun
oda bana diyor ki:
-çok tepki veriyorsun,
-Bak güzel kardeşim çocuk var kaldırımda,
- Onu da bırak alışsın dışarıdan gelen şeylere.

"Şey" olduğunun da farkında neandertal, bunlardan olmadı, olmayacak 🤬

paranın ve gücün kesinlikle ve kesinlikle yanlış ellerde toplanıyor oluşu. Atın önüne et itin önüne ot konulması. Tersine evrime uğrama. Ahlaksızların sesinin çok çıkması, ahlakın ahlaksızlar tarafından etek boyu olarak düşünülmesi. Cahil atak. Sınırsız oportünizm en büyük oportünistlere tapınma kültü. Yaralı parmağa işememe olayı. Ortak bir bok yapamama durumu. Köylü kurnazlığı, Şarklılık.

• Üzgün
Tepkiler: Can Çelik
Havalar ısındı, pencereler açılmaya başlandı, 4-5 ay hissedilecek ses tecavüzü başladı. Gece gece bir motor sesi... Penceremin hemen önünde park halindeki külüstür arabanın motoru dardardar çalışıyor. Biraz bekledim, içinden biri çıktı sigara yaktı (arabasının sigara kokmamasına da çok düşkün), motor çalışmaya devam ediyor.

- Bakar mısın, motor niye açık?
+ Akünün şarj olması lazım.
- Sen akü şarj edeceksin diye bu sesi mi çekicez yani?
+ Evet çekicen ... koyim, bi derdin varsa gel aşağı. (1. kattayım)

Az kaldı bu davarland'den kurtulmama, az kaldı. Son günlerim...

Davarlanddan nere gidiyorsun sığırlanda mı?

Geri