Scudo Sports

tedavim sırasında tanıştım ve bisiklet aşkım başladı (Trek 7000 hybrid )

Milbert Hofen

Forum Bağımlısı
Tepki
1.542
Bisiklet
Canyon
2. el aldım 115 euroya.Aldıgım günden beri üzerinden inmiyorum desem yeridir tabi tedavimin izin verdiği sürece.Yakında şehir içi ( münih ) turlara başlıyacağım.25 yıl istanbulda çok zaman kaybetmişiz :)
http://img842.imageshack.us/img842/1647/5ntg.jpg

Scudo
Öncelikle geçmiş olsun umarim saglik durumunuz bisiklet binmeye engel olmaz bisikletiniz de hayırlı olsun kazasiz belasiz kullanin inşallah

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
@CEVDETBİLGE
açıkçası kemoterapi alıyorum.hastalığı 2 ayda yendim ama daha almam gereken kürler var.Bazı günler hariç herhangi bir sorunum yok çok şükür.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Öncelikle geçmiş olsun 115 euro ve Trek kelimesini duyunca bir an şok oldum ama Münih deyince anladım vay be demek o kadar ucuz ha burada kazığın babasını yiyoruz :(

• Beğen
@Berke1903
:( Pazar büyük olunca haliyle ucuzluyor ama 0 fiyatları hakkında fazla bir fikrim yok.Buna benzer tabi bundan iyi ve yeni bir model 450 euro mesela.Ucuz bisiklet için özellikle 2. el büyük fırsat.Bence türtkiyedeki asıl sorunumuz fiyattan çok bisiklete karşı saygısızlık.Ne dogru duzgun yolumuz ne de bilinçli araç sürücülerimiz var.
bu yüzden kazasız ve mutlu sürüşler diliyorum :)

geçmiş olsun bisiklete başlamanız güzel hayırlı olsun :)

• Beğen
Geçmis olsun üstad , bu arada bisikletiniz güzel :) en kısa zamanda aramızda görmeyi ümit ediyoruz üstad :)

• Beğen
tekrar tekrar sagolun.15 senedir aktif bir sporcu olduğum için vucudum bisiklete de cabuk uyum sagladı ama tabi hastalık bazen yavaşlatıyor bedeni.Buradan kazanacağım tecrübelerle en kısa zamanda uzun turlara başlayacağım.30 km az geliyor :)

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin. Ne kadar takmasakta hastalığın ne derece engellediğini çok iyi bilirim.

• Beğen
@Soner Közen

Tabi yol konusu ayrı evet ama yapacak bir şey yok malesef.

Geçmiş olsun. Bisikletiniz güzel. Allah (c.c) şifanızı versin. Kazasız sürüşler..

• Beğen
@Sehzade43

Allah razı olsun,Allaha şükür dermanı olan bir hastalık bizimkisi.Sizede kazasız sürüşler.
sporla , sağlıcakla kalın

Geçmiş olsun Allah sağlığınızı daim etsin inşallah. Sağlıklı ve bol pedallı günler dilerim.

• Beğen
öncelikle geçmiş olsun.... bisiklet süper güle güle kullanın... aman dikkat hızlı gider bu :)

• Beğen
Allah tez zamanda tamamen iyileşmenizi nasip etsin. Ben kaza yapmıştım şu an dirseğim atelde bizimkisi önemli değil Allah sizlere güç sıhhat versin

• Beğen
@Eser Sevinç
Amin.Umudum sizler gibi bol pedalli günler gecirmek.

@Buğra Kaan
 Evet biraz hizli ama daha cok konforlu diyebilirim. Bisiklete binmek gercekten keyfe dönüyor.

@Ahmet SARI
Degeri euro degil maalesef ,manevi .Ben ayrilamam bu dostumdan.

@Gültekin R. Demirkaya

Size de cok gecmis olsun,yani kücük seyler gelir gecer dediginiz gibi.Bende bazen kücük sakatliklari gozumde buyutuyordum ama anladim ki halimize sukretmemiz lazim her zaman.1 ay antreman yapamasam kendime kiziyordum mesela .neyse artik.Umarim en kisa zamanda bisikletinize tekrar kavusursunuz

Geri