Berkay IŞIK
Üye
- Tepki
- 23
- İsim
- Berkay Işık
- Bisiklet
- Sedona
Merhabalar. Forumda yeniyim üye olarak fakat araştırma olarak sürekli forumu takip ettim. Fakat emin olamadığım bir iki konuyu paylaşıp bilgilerinize başvurmak istedim. Birinci olarak cumartesi günü Büyükçekmece'ye bağlı Tepekent'e taşınacağım. Çok büyük bir yer ve yolları genelde boş ve bol yokuşlu. 19 yaşındayım, Peugeot Mosaique sahibiydim ve yaklaşık 7 yıl kullandım. Gözüm gibi baktığım bisiklet geçen yaz çalındı ve o günden sonra bir daha bisiklet sürmedim desem yeridir. Bir kaç gez sürdüm ama yadırgadım. Şimdi yeni bisiklet almaya karar verdim. Öncelikle arazide kullanmayacağım için şehir bisikleti düşünüyordum. Fakat oturduğum yerdeki yolların tamamı parke taş döşeli. Kararsız kalıyorum acaba şehir bisikletleri parke taştan zarar görür mü, bunun için kilitlemeli ön amortisör olmalı mı diye. Eğer zarar göreceği şeklinde yorumlarınız olursa MTB'a yöneleceğim.
Bisiklet olarak ise aklımdaki modelleri söylemek isterim.
Şehir bisikleti olarak;
Salcano City Sport 24VS (link)
Bianchi Timeout (link)
Aslında gönlüm fazlasıyla Sedona 321 modelinde ama ne yazık ki bütçe meselesi..
Dağ Bisikleti olarak ise;
Carraro 419 Grunge (link)
Sedona Borla (link)
Bu modeller bütçeme en uygun şekilde benim düşündüklerim. Ama gayet tabii sizlerin de üç aşağı beş yukarı aynı fiyatlarda bisiklet tavsiyeleriniz olursa görmek isterim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bisiklet olarak ise aklımdaki modelleri söylemek isterim.
Şehir bisikleti olarak;
Salcano City Sport 24VS (link)
Bianchi Timeout (link)
Aslında gönlüm fazlasıyla Sedona 321 modelinde ama ne yazık ki bütçe meselesi..
Dağ Bisikleti olarak ise;
Carraro 419 Grunge (link)
Sedona Borla (link)
Bu modeller bütçeme en uygun şekilde benim düşündüklerim. Ama gayet tabii sizlerin de üç aşağı beş yukarı aynı fiyatlarda bisiklet tavsiyeleriniz olursa görmek isterim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.