Bisiklet ve özellikleri aşağıda;
http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Original/27318.jpg
web sitesinin orjinali (link)
(google ın çeviri metni)(bazı bölümleri ben anlaşılır şekilde düzenledim)
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
KADRO - Yeni hafif tasarımıyla aşırı kullanımı kolay 5,5 "seyahat için arka şok damped alüminyum çerçeve ve yağ 7005-T6 profilli.
•MAŞA: RST Strike büyük destek süspansiyon 120mm öncesi ile çatal-ayarlanabilir
• Dişli: Shimano Easifire Shimano Altus arka derailleur ve Suntour hafif alaşım 42/34/24 chainset ile 24 hız tetiği shifters
• Tekerlek: Sert alaşım EX-"Centerpoint" alaşım disk hub ve 2,35 "ağır geniş ayak lastikler ile S ağır jantlar
• Frenler: Tektro IOX kablo 180mm ön ve 160mm Rotor Rotor ile disk fren
• Sert Durocover sele, BMX tarzı pedal ve Blade koltuk yazı
• Boy: 17 "
*** Lütfen Dikkat: bisiklet teslim Serbest yalnızca Birleşik Krallık ve İrlanda içerisindedir. Bisiklet veya benzeri DHL ve uygun nakliye ücreti ödenmiş, nakliye maliyetleri ayrıntıları ile gitmek gerekir diğer hedef's paketleri sevk boyutlu için Siparişler (link) bulabilirsiniz
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Arkadaşlar bu soruyu sormamın sebebi bu bisikleti getirtmeye kalksak gümrükte ne gibi sorunlar çıkar? O zaman kaça mâl olur (sadece bisiklet fiyatı aşağıda)?
Bu fiyat bu bisiklete verilir mi?
Ben bu markayı daha önce hiç görmedim de.
Bisikletin ağırlığı konusunda bilgi yok.
Bisikletin orada ki fiyatı ($287.46) yaklaşık 435 TL yapıyor
bu fiyat bisiklet üstündeki elemanlara bu maşaya lastiklere kadroya verilir mi
(kadro bana biraz ağır gibi geldi ama...sizce nasıl?)
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
teşekkür ederim.
http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Original/27318.jpg
web sitesinin orjinali (link)
(google ın çeviri metni)(bazı bölümleri ben anlaşılır şekilde düzenledim)
KADRO - Yeni hafif tasarımıyla aşırı kullanımı kolay 5,5 "seyahat için arka şok damped alüminyum çerçeve ve yağ 7005-T6 profilli.
•MAŞA: RST Strike büyük destek süspansiyon 120mm öncesi ile çatal-ayarlanabilir
• Dişli: Shimano Easifire Shimano Altus arka derailleur ve Suntour hafif alaşım 42/34/24 chainset ile 24 hız tetiği shifters
• Tekerlek: Sert alaşım EX-"Centerpoint" alaşım disk hub ve 2,35 "ağır geniş ayak lastikler ile S ağır jantlar
• Frenler: Tektro IOX kablo 180mm ön ve 160mm Rotor Rotor ile disk fren
• Sert Durocover sele, BMX tarzı pedal ve Blade koltuk yazı
• Boy: 17 "
*** Lütfen Dikkat: bisiklet teslim Serbest yalnızca Birleşik Krallık ve İrlanda içerisindedir. Bisiklet veya benzeri DHL ve uygun nakliye ücreti ödenmiş, nakliye maliyetleri ayrıntıları ile gitmek gerekir diğer hedef's paketleri sevk boyutlu için Siparişler (link) bulabilirsiniz
Arkadaşlar bu soruyu sormamın sebebi bu bisikleti getirtmeye kalksak gümrükte ne gibi sorunlar çıkar? O zaman kaça mâl olur (sadece bisiklet fiyatı aşağıda)?
Bu fiyat bu bisiklete verilir mi?
Ben bu markayı daha önce hiç görmedim de.
Bisikletin ağırlığı konusunda bilgi yok.
Bisikletin orada ki fiyatı ($287.46) yaklaşık 435 TL yapıyor
bu fiyat bisiklet üstündeki elemanlara bu maşaya lastiklere kadroya verilir mi
(kadro bana biraz ağır gibi geldi ama...sizce nasıl?)
Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
teşekkür ederim.