Scudo Sports

Tebrikler microsoft çok teşekkür ederim!

bu microsoftta çalışan Türkler neden microsoft yerine kendi vatandaşını düşünmüyor? Ceplerinden mi çıkacak?

Scudo
Ben de yıllar önce, babamın da yoğun ısrarları sonucu (hani iyi olsun pahalı olanı olsun mantığına göre) Mikrosoftun bir klavye fare setini almıştık, 90 lira civarındaydı fiyatı. Eve geldik ben kutuyu açtım, poşetinden çıkarırken beraber düğmenin birisi yere düştü. Bir baktım sol tarfında çatlak var, nakliyeden olması mümkün değil çünkü köpükler içerisinde klavye. Sonra hemen kutuya yerleştirdim, teknosaya geldim bu çatlak dedim. Adamlar sen kırmadın dime, nasıl olmuş, gibi sorular sorduktan sonra almak zorunda kaldılar, ben de onun yerine A4Tech klavye + fare ve üzerine de işime yarayacak bir dünya malzeme almıştım. Ne bereketliymiş, tabi insan o zaman anlıyor 20 liraya bu işi çözebiliyorken 90 lira vermenin anlamsız olacakğını.

Alacağım bir malzemenin mutlaka muadillerini de inceliyorum, F/P oranına göre karar veriyorum. Bu konu da forumlar oldukça ilerledi. Şarjlı pillerin bile ayrıntılı incelemeleri mevcut forumlarda. Bunlardan sonuna kadar faydalanmak gerekir.

Neyse lafı fazla uzattık. Hayırlısıyla faren değişir de mutlu mesut işine bakarsın.

hardiski de maxtor ve sagate üretir diğerleri alır markasını basar satar. ram ise 2 firmanın tekelinde. ilerde tekelleşme kaçınılmaz olacak diyorlar, daha iyisi yok mu bununcular için de diğer bi kaç firma ayakta kalacak. bisiklet kadrolarının pek çoğu uzak doğuda üretiliyor. istisnalar zaten fiyatıyla öne çıkıyor:) sonuçta geotech ile kron belki de komşu atolyelerden çıkıyor haberimiz yok.

Mouse seçimi biraz zordur ve birçok model kullandıktan sonra kesin bir karara varılır fakat genel olarak 40 YTL ye kadar alınabilecek en iyi mouse markası A4 Tech tir...

Ben de Microsoft kullanıyorum. Onlarca kez yere düştü, ağır darbeler aldı, halen tek bir sorun çıkarmadı bana. Sanırım şanslı azınlıktanım. :)

kaedes kusura bakmada yani sen o fareyle oynuosn 5 ay oldu demıssın yanları plastik tabi asınacak ustu soldu demıssın bırakta solsun 5 ay olmus 5 ay kullanmıssın telefonun tuslarına basa basa tuslarında rengi solu yada bir bmw araban oldunu dusun dünya para verdın arabaya 3-4 sene kullandın direksıyonun rengınde acılma var ne dıceksın adama koskoca bmw ' ye gıdıp bole bole oldu arabayı mı deıs dıceksın saçmalamıssın . bırak allah askına ya

@tugayabicim

sizde kusura bakmayın ama para veripte alıyoruz bu ürünleri ve bahsi geçen ürün ucuz birşey değil. firma 2 yıl garanti vermiş ve bu garanti sadece çalışması ile ilgili değildir herşeyi ile ilgilidir yani 5 ay kullanmışsın normal yani ne bekliyosunki gibi bir şey söyleyemezsiniz firmanın yapması gereken sadece dış kısmını değiştirmek olacakki maliyeti onlar için hiçbirşey arabadan örnek vermişsiniz hangi otomobil firması böyle bir garanti verebiliyor söylermisiniz, 3-4 yılda zaten solmaz o merak etmeyin. bozulduğu zaman yenisi alacak kadar zengin değil herkez bence siz saçmalamışsınız:boese157:

@tugayabicim

Ben ürünümü yok efenim 2 yıl garantisi var menunkalmazsanız getirin 30 gün içinde paranızı idae edelim gibi bol keseden atılan laflar eşliğinde alıyorsam, rengi solunca gider bunun hesabını sorarım...

Ya o ürüne 2 yıl garanti verme yada sözünü adam gibi tut...

Bak onunla birlikte Sony kulaklık aldım adamlar içine eşşek kadar puntoyla 10 yıl kullanım ömrü yazmışlar. Bende bazen çok çok az cızırtı duyuyorum diye garantiye verdim adamlar kulaklıkları test etmişler içindeki problemi bulup çözüp geri yolladılar. 20 liralık bir mal ama adamlar itibarını düşünüyorlar.

Bu olayın asıl muhattabı teknosa değil aslında microsoftun Türkiyedeki teknik işlerine bakan Logosoft diye bir firma. Teknosa rapor tutup oraya yolluyor onlar ne derse o oluyor...

Durum bundan ibaret.

Kullanılan ürünlerin sıfır gibi durmasını beklenmez ( özellikle plastik ürünler bi süre sonra parlar) Ancak bi ürününde 5 ay içinde yıpranmasını kimse istemez..size kalsa sanırım kabulleneceksiniz..ben bu mouse'un eski modelini senelerdir kullanıyorum notebookla beraber ...tabiki aşınma oldu ama bu kadar değil..yaklaşık 4 senedir logitech revo kullanıyorum hiçbirşey olmadı.Bu zamanda hiçbirşey kolay alınmıyor o yüzden herşey kıymetli..ve malının kıymetini bileni sonuna kadar desteklerim..

Geri