hakan abi ve ismail abi(nikanam-denizli)..benim önüme idol olarak koydugum isimler zaten bu aralar...inşallah onlarla aynı meslegi paylaşma vakti geldiginde de ,bisiklete onlar kadar zaman ayırabilirim buarada hakan abi nin sıcaklıgını we samimiyeitini sanal ortamdan bile hisettirdigini düşünen tek insan olmadıgımı anladıminşallah yaz bitmeden izmire de gidip,kendisiyle tanışma fırsatı bulurum:rolleyes: dimi abi????
hasan bey(abi) katıldığı her konuda pozitif enerjisini hissettiriyor,üyeliğimin üzerinden çok uzun zaman geçmedi ama forumda pozitif sevecen yaklaşımları gözardı edilecek gibi değil.Teşekkür ediyorum kendi adıma
Hiyyaaayaat tutmayın beni dostlar kanatlarım çıktıı, havalara uçuyorum valla şu sıralar beni görenler ..
.. Oğlum sende bir gariplik var öyle gerilip gerilip duruyorsun, tavus kuşu gibi kabarıyorsun hadi hayrılısı diyorlar.... .
Köşedeki karpuzcuyla akraba olduk hergün koltukaltımda taşyacağım iki tane alıyorum diye antrenman yapıyorum.:rolleyes: evde ki ihtiyaç fazlası karpuzları forumda ikinci ele yada takasımı koysam:rolleyes:
Asıl siz süpersiniz çok teşekkür ederim .
Yüreketen sevgi ve saygılarım hepinize(sevene de sevmeyene de )
Herhes Hakan abi desede,ben hala Hasan abi demekte ısrarlıyım
Hasan abi gerilen bir çok konuda ortamı bir anda yumuşattığına çok tanık oldum.
her şeyin en iyisine layıksın abi,İzmir'e yolum düşerse uğrayıp mutlaka bi dişimi çektiririm pardon bi çayını içerim olacaktı
Hasan abi herkez seni seviyor ve sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun
Derya kardeşim seninde paylaşım adına bildiğini esirgemiyorsun,mani kardeşliği hala devam ediyor
Yakışır Hakan abime. Forumdan en çok tanışmak istediğim insanlardan biri sensin Hakan abi ya valla yazın İstanbul'a gelirsen senle tanışıp birlikte pedallarız belki.