Scudo Sports

Team Synergy | Anadolu Yakası

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Herkese selamlar 2019 yılında kurulan Team Synergy takımı çoğunlukla İstanbul Anadolu yakasında performans odaklı yol bisikleti tutkunlarının bir araya gelerek sinerjik sürüşler organize eden bir oluşum. Şu an için takımımızda 11 kişi var. 12.07.2020 Pazar günü yaptığımız Bostancı çıkışlı Beykoz, Reşadiye, Paşaköy üzerinden tekrar Bostancı'ya döndüğümüz rotadan doğa ile iç, içe olduğumuz anlara ilişkin fotoğrafları paylaşmak istiyorum.

Instagram'dan takip edebilirsiniz.
(link)
Strava klüp hesabımızdan herkese açık sosyal sürüş duyuruları yapıyoruz isterseniz dahil olabilirsiniz.
(link)

Scudo
Forumda yazıyor mu,üyeliği var mı bilmiyorum ama bu gruptaki Bican kardeşime en derin selamlarımı gönderiyorum,diğer üyelere de kazasız belasız sürüşler diliyorum:)

grup.png
grup2.png
grup4.png

İlk klibinizde de benzer görüntüler vardı, belki denk gelmiştir deyip yazmadım ama şu kötü grup sürüşü örnekleri bari videodan atın

grup3.png

Videonun son 20 saniyesindeki (5:08 - 5:30) pedaldaşa da bir sele alın Allah rızası için, video boyunca üst boruda pedalladı :krktm: Dağda bayırda düzde üst boruda...Gördüğüm en aero arkadaş, adı ne bilmiyorum ama bundan sonra ona kesinlikle "aero" ön adı takılmalı, hakediyor! Mesela Ahmet değil, aero Ahmet olsun!

Klibi izleyenler sizinle sürmek mi ister sürmemek mi ister, beni düşündürmedi değil :ssrtcbya:

@Serkan Mıstınoğlu o kadar aero olmasına rağmen flash tv oyunculuğu gözlerden kaçmamıştır. Bu muhteşem oyunculuk için kendisini tebrik ediyoruz. 😅

@Serkan Mıstınoğlu, Forum da inceleme ve analiz konusunda ne kadar başarılı olduğunuzu biliyorum. Son zamanlar da dikkatimi çekmişti eleştirel düşünme eyleminin ötesine geçemiyorsunuz.

Sözde grup sürüşünün ne kadar bozuk olduğunun algısını yapmaya çalışmışsınız.

Eleştirilerinize cevap vereceğim;

- Ekran görüntüsünü attığınız anlar Pazar günü 07:00'ye ait. Yolların boş olduğu yokuş inerken ve viraj alırken daha rahat hareket edebileceğimiz anlar.

- Ayrıca biz sosyal sürüş grubu değiliz. Yarış takımıyız. Sizin mantığınıza göre tehlikeli diye yarışlara da girmemek gerek.

Demem o ki yolların durumunu bilmeden yorum yapmanız gerçeği yansıtmıyor. Size tavsiyem birilerini gömmek, yermek yerine klipteki doğal görüntülere odaklanın o anın keyfini çıkarın.

Teşekkürler.

Muthis videolar 👌🏻 Izledikce izleyesim geldi elinize ayaginiza saglik

• Beğen
Tepkiler: Kerim A.
Yarış takımı beyler, size bir örnek olarak katusha sosyal sürüş grubunun antrenman örneğini paylaşayım, dk 1.00-1.20 arası:

Üst boruya oturmakla yarış takımı olunmuyor ki, siz daha grup sürüşünün nasıl yapılması gerektiğinden bihabersiniz. Üstelik bunu doğru sanıyor, canınızın istediği gibi yol boş diye yan yana 3’lü 4’lü sürüyor, üstelik bunu savunuyorsunuz. İnstagram hesabınızdan bu videoyla şov yaptığınızı sanarken, aslında grup sürüşü mantığından ve disiplininden ne kadar uzak olduğunuzu haykırıyorsunuz, size bunu işaret edenlere de tepki gösteriyorsunuz. Siz otobana çıkıp üst boruda 30 km/h pedal çevirmeye devam edin o halde

Yarış takımı beyler, size bir örnek olarak katusha sosyal sürüş grubunun antrenman örneğini paylaşayım, dk 1.00-1.20 arası:

Üst boruya oturmakla yarış takımı olunmuyor ki, siz daha grup sürüşünün nasıl yapılması gerektiğinden bihabersiniz. Üstelik bunu doğru sanıyor, canınızın istediği gibi yol boş diye yan yana 3’lü 4’lü sürüyor, üstelik bunu savunuyorsunuz. İnstagram hesabınızdan bu videoyla şov yaptığınızı sanarken, aslında grup sürüşü mantığından ve disiplininden ne kadar uzak olduğunuzu haykırıyorsunuz, size bunu işaret edenlere de tepki gösteriyorsunuz. Siz otobana çıkıp üst boruda 30 km/h pedal çevirmeye devam edin o halde

merak etmeyiniz o ekipteki herkes sizden daha iyi biliyordur nerede ne yapilmasi gerektigini. dusuk tempo ile yapilmis, maksat tamamiyla eglence amacli video cekilmis.O rotalarda pek surmediginiz ve grup surus tecrubeniz (Ya da tam tersi siz milli takimla konya yolunda grup surusu yapmissindir) az oldugu icin bu goruntulerin daha sakin bir yolda peloton duzeni disindayken ve yollarin nispeten bozuk oldugu alanda cekilmemis olacagini anlamamissiniz. Bir onceki videoda(kurtdogmus) takim yaris temposunda surmus ve genelde herkes birbirine atak cekip gaza getirme derdinde oldugu goruluyor.
Tavsiye vermeyi seven tavsiye almayi da sever, tanimadiginiz bilmediginiz kisiler hakkinda otobanda 30kmh, flash tv oyunclugu iyi iskembeden sallamali yorumlarda bulunmayiniz yapici bir yorumun yoksa kimse kendisinden daha bilgisiz bir adamdan elestiri duymak istemez. Konunun ozune odaklanmak lazim, eglenmediysen pas gec videoyu. Cok dert ettiysen bir dahaki suruslerine katusha videosubdaki gibi takim araciyla gelip peloton duzenini ogretir bir kac da antrenman programi hazirlarsin.

Videodaki en beğendiğim kısım sanırım 1:20 civarında Türkiye formalı arkadaşın yolda bulunan mazgalı arkasından gelen/gelenlere işaret etmesi. Bu tarz güvenli sürüş teknikleri yada adı neyse grup sürüşlerde çok önemli.

İlk başta anlık ekran görüntülerini eleştiriyordunuz şimdi grup sürüşünün nasıl yapılacağının eğitimi mi veriyorsunuz bize? Siz bilirkişi misiniz ki herkesin konusuna girip eleştiri yapma hakkınızda bulunuyorsunuz. Sizin karakterinizi çoğu kişi forumdan iyi biliyor. İyi niyetli yaklaşmadığınız tavırlarınızdan çok net belli oluyor.

Sizin o anlam veremediğiniz şeylere tekrar cevap vereceğim.

"canınızın istediği gibi yol boş diye yan yana 3’lü 4’lü sürüyor,"

Boş yolda viraj almışız inişe geçeceğimiz sırada güvenlik adına peş peşe gitmemeyi tercih etmeyerek doğru karar aldığımızı görmüyorsunuz.

Düz yolda yan yana ekran görüntüsü almıssınız ama ne kadar kötü bir algı oluşturmuşsunuz 1 saniye sonra düzene girmiş her şey. Neden bu kadar kötü niyetlisiniz?

3 şeritli bom boş şehir trafiğinden uzak bir yolda yokuş çıkarken sağ şeridi tamamen kullanmamıza kızmışsınız.

Elinizde tutarlı olabilecek tek şey otoban dediğiniz yolda aero pozisyonda inen arkadaşı eleştirmeniz. Onu da mesajlarınızda alaya almaya cürretin de bulunmuşsunuz. Orada kendisi sağ şeridin sınırlarını kullanıyor ben kişisel olarak daha sağ da olmasını tercih ederdim ama o inenin kendi kararıdır. Şunu da belirtmeliyim ki bisikletler için otoban yasak ve biz ekip olarak otabana hiç bir koşulda girmiyoruz.

Lütfen daha fazla konuya yazmayınız!

Videodaki en beğendiğim kısım sanırım 1:20 civarında Türkiye formalı arkadaşın yolda bulunan mazgalı arkasından gelen/gelenlere işaret etmesi. Bu tarz güvenli sürüş teknikleri yada adı neyse grup sürüşlerde çok önemli.
Teşekkürler kardeş bunu zaten grup sürüşlerimiz boyunca sürekli yapıyoruz olmazsa olmaz birşey dir bu, 4-5-6 saatlik sürüşlerden çıkarılan 5 dk lık daha çok keyifli anları ön planda tutulan videoda bunu pek görme şansınız olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
inanin bazen anlayamiyorum , saniyorum ben yanlis dusunuyorum ; su spora yada eglenceye gonul vermis kac kisiyiz ? ayrica , bu sekilde takimlasmis kac kisiyiz biz ?
birakin onun aero halini yada digerinin yanlis surdugunu vs vs . Zevk almaya bakin hem bisikletten hem de hayattan , ayrica bunun bir spor oldugunu ve bizim bir diger gorevimizin de , bu sporu yayabilmek ve genc kardeslerimize ornek olabilmek oldugunu da unatmayiniz. Saglicakla.

Ya mesele yapıcı olmak bence. Eleştiriye açık olmak gerek tabii ama eleştiri yaparken de yapıcı olmak gerek. Bazen yeni persfektifler eksiklerimizi görmemizi sağlar. Saygı sınırlarında birşeyleri tartışabilmek iyidir bence.. Aksi halde olay bambaşka boyutlara taşınıyor.

@Furkan TK Furkan'cım tabiri caiz ise boşuna nefes tüketiyor ve değerli vaktini yine boşa harcıyorsun. Engelleyip geç, çünkü daha fazla yazmanın faydası olmayacak. :)

Forumun sahibi olduğunu düşünen bazı kişiler gerçekten formu çekilmez bir hale getiriyor. Eleştiri olsun. Olsun ki bu sporu daha bilinçli ve daha güzel yapabilelim. Eleştiri olsun ama bir insana lakap takacak kadar alçalmadan olsun. Yapıcı eleştiri olsun ki forumda herkes birbirinden bir şeyler öğrensin.

Geri