Scudo Sports

Team Sky trafik polisinden ceza yedi :)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Videonun 2.42'sinde kırmızıda geçiyorlar ve polis geliyor basıyor cezayı. Harika ya. Bizde arabalar geçiyor kırmızıda da ceza yemiyorlar... Hey gidi hey...

Scudo
Yarış komiseri yapmak lazım bu polisleri, o zaman üflesin de görelim bakalım Froome agayı!

Polis burda ceza kesmiyor ki. Sadece arabalara olan kuralların yolda bisikletliler içinde geçerli olduğunu, yayalara dikkat etmeleri gerektiği zira yayaların kendilerine yeşil ışık yandığında sağa sola bakmadan yolu geçtiklerini vs vs anlatıyor. Polisin yazdığı şeyde ceza değil sadece isimlerini alıyor sebebi ise kendi amirine bugün 10 kişiye kuralları vs anlattığını gösterebilmek için :)

@Bigpatron bilgi için teşekkürler.Sonuçta burada polis adamları durduruyor ve uyarıyor bu bile çok güzel değil mi sizce de ?

@mühendis
Elbette çok güzel, sonuçta kurallar herkes için geçerli bunun bisikleti, arabası yada yayası yok. Burda profesyonellerin diğerlerine örnek olması gerekirken adamlar kural ihlali yapıyor :D

sinyal vermeden sağa dönüş yapan dobloyla tartışırken trafik polisi gelip bana uzatma ailesi var dediği gün geliyor aklıma hey gidi hey çok yanlış ülkede doğmuşuz be

En uyuz olduğum savunmalardan biridir bu. Sen orada teksin, öl o zaman.
Bir de bunu diyen trafik polisi. İnsanımız eğitim seviyesi gereği zaten kural ve kanunlara uymak konusunda gönülsüzken, bir de kanun koruyucular kafasına göre görmezden gelince ayrı deliriyorum :mad:

@ATALAY16

daha önce bi arkadaş söylemiş.. videoda ceza yeme durumu yok..
yaptıkları yanlış hakkında bilgilendirildiklerine dair isim alıyorlar..
sonuçta bu bir uyarı yerine geçiyor.. aynı isimler aynı hatayı bi daha yaparlarsa bu sefer cezayı yerler :cool:

Türkiye de bisikletli polis olmalı bisiklet trafigini kontrol edebilir. Bir de motosikletten daha iyi spor yapmiş oluyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: caesar
@Berat01
İzmir de var gecen yaz Bostanlı da yol kenarına park etmiş arabalara ceza kesiyorlardı. Nasıl koşarak gittim de arabayı kaçırdım bilemem :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Decsan ve Berat01
şehirde gezmelerini büyük ekranda izledim :D

Türkiye'de bisikletili olarak bu sayğıyı görsem kesinlikle kırmızıda durarım ama çoğu zaman kırmızıda geçmek şart.
Bilen bilir Barbaros bulvarından aşşağı inerken Ortaköy tarafına dönecek kişi en sağ şeritten en sol şeride geçmesi gerekir. Arabalar arabalara yol vermezken bisiklet olarak Nobel ilaç fabrikasının oradaki Işık'larda kırmızıyı bekleyip sola geçiyorum.
İşte ne zaman sola geçmek için elimi kaldırsam ve arabalar yol verse ozaman kırmızıda beklerim.

@mhtozel usta sahilde oluyor genellikle :D iyi kaçırmışsin arabayi bidakine bol şans

• Beğen
Tepkiler: mhtozel
Polisin davranışı harika. Hem ceza kesmiyor ama ışıkta geçtikleri için kazandıkları zamanın kat ve katını kaybettiriyor. Üstelik yapıcı konuşuyor. Üstünlük taslamıyor.
Çünkü amaç ceza yazmak veya ego tatmini değil.

Bu Türk polisinin anlamıyorum arabalar 30 la gidilmesi gerekirken 70 80 gidince çevirmeye takılmazlar ama bir bisikletçi yoldaki çevirmede durdururlar bu bizzat başıma geldi yolda giderken arabaları durdurmayıpta bir beni durdurdular birde yetmedi kimlik istedi(artık ne yapıcaksa o kimliği) ve iki saat orada kimlik bilgilerine baktı birde tam yola çıkmadan önce birde şu bayat espiriyi yaptılar"ehliyetini yok ucuz yırttın":)acpsnr:) dedi bana ben orada zaten küplare bindim ama yinede bir şey demeden uzaklaştım(artık polisimiz ülkedeki bütün sorunları çözmüş artık işleri güçleri yok bisikletçilerle dalga geçmeye başladılar:mad:) yani sizin anlayacağınız turkiyede bisikletçilerle saygı yok bisiklete binmek için yanlış ülkedeyiz

(Konu biraz hortladı ama neyse:))

@mhtozel

Bir ara bisiklet yolunda gidip geldi
" Beyaz Martılar" sonra Bostanlı Migros'un önüne taktılar..
Ben de nasibimi aldım..
Her yer hatalı park yapmış araçlarla dolu, sahil yolunda apaçi arabası motosikleti kaynıyor bizim Migros'un önüne bırakmamız kusur...

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mhtozel
Geri