Scudo Sports

#TCRno5 Vote for Berk!

Uğur S.

Forum Bağımlısı
Tepki
1.741
Bisiklet
Bianchi
Söz Berk Okyay’da: “Bu sene katıldığım TCRno4 yarışına tekrar katılma kararı aldım. TCRno5 yarışının bu sene de ana sponsoru PEdAL ED marka elçiliği için mini bir video yarışması düzenliyor. İstedikleri, tek başına, desteksiz 250 km uzunluğunda bir sürüş ve bunu ele alan, hayallerimi, istediklerimi anlatabileceğim en fazla 3 dakikadan oluşan bir videoydu. İki yaka tek şehir diyerek sabahın köründe pedallamaya başladım, yağmur altında, freni boşalmış bir şekilde karanlığın içinde bitirdim; tıpkı yarışta olduğu gibi. Oylama devam ediyor haydi ellerimizi çalıştıralım
1f642.png

Önce videoyu izleyip sonra da gururmuz Berk’e oy vermeniz dileğiyle…

(link)

Oylamak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz;

(link)

Scudo
Berk şu anda en çok oy alan kişi. Fakat oylanma sayıları henüz düşük olduğundan durum değişebilir. Yapılması gereken şey basit. Berk'in olduğu Vote kısmına tıklamak. Bu kadar.
(link)

O degil oy kisimlari telefonda en assagida, yukarda videolar gozukuyor once. Türk hemen belli ediyor kendini , ilk bakista anladim :D

Verdim oyumu hadi hayırlısı.

Video birinci olabilmek için biraz yetersiz, sonlara doğru kaymış zaten, iyi olan kazansın. alberto ve eric'in videoları fena değil bence

Attık oyumuzu :) ama bu sene yunanistanda bitecek sanırım yarış neden öyle yaptılar anlamadım:kötü:

@deadlistcach
çünkü türkiye artık avrupada hiç itibarı kalmayan tekinsiz güvensiz bi ülke, kimse o sporculara sırf batılı oldukları için saldırılmayacağının garantisini veremez, ha bişey olmayabilirde ama hiç gereği yokken bu riske girmek istememişlerdir

@Tasogare

@Tasogare çokda umrumuzda değil. Söylenecek çok şey var da burası müsait değil. Hangi güvenden bahsediyorsun. Batının bugün dünya Müslümanları üstünde yaptıkları açık seçik ortada iken böyle birşey yazmanıza anlam veremedim doğrusu. Müslüman - Haçlı ayrımı dersen anlarım ama bana kimse benim ülkem güvensiz diyemez. İnsanlar güvenmese 3 milyon mülteci Ülkemize değil başka yerlere giderler idi. Terörü üretenlerin bize terör ülkesi muamelesi yapması gerçekten gülünç.

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y. ve sabit
bisiklet kültürümüz olmadığından çok güvenemiyorum ama yinede en azından bu forumdan yeterince oy çıkabilir diye düşünüyorum.

Yazmadan edemeyeceğim!
Kendini güvende hisseden arkadaşım daha bu gece bir "müslüman" 39 kişiyi taradı. Bu hain avrupa bu gavurlar bizim gücümüzü ekonomimizi çekemediği için bisiklet yarışını ülkemize kadar getirmediler dimi.

@Oktay O.

Müslüman adam öldürmez kelimelerinizi dikkatli kullanın. Uzun yazarımda silinecek. O yüzden kısa geçiyorum. Bu oynanan oyunları hala bu kadar fitneye ve ortaya çıkanlara rağmen görememeniz gerçekten üzücü.

@ÇaNakkaLeRuHu
Musluman da oyuna gelmeyecek kadar zeki olsun. Dün tarayan da muslumandi, rus elciyi oldurende muslumandi, Irak a Amerika dalarken yardim eden de muslumandi. Sen gunlerce musluman yilbasi kutlamaz dersen, dangalagin biri gelir silahla da saldirir, bomba olupta patlar da. Cihada ciktigini dusunen bir topluluk bu. Al sana ornek. Bunun gibi binlercesi var ulkede. 101169 dosyayı görüntüle

@Auron Sanchez

Onların Müslüman olup olmadığına siz mi karar verdiniz ? ALLAHUEKBER deyip bomba atanları Müslüman gösterip Müslümanlığı terörle bağdaştırmaya çalışanların oyunlarının tuttuğunu görmek ve bunlara inandığınızı görmek gerçekten çok acı.

• Beğen
Tepkiler: M.A.Y.
@Tasogare
İyice bakın, kişi sıralaması değil, oy sayısına bakacaksınız. Berk'in video başından beri birinci zaten.

@deadlistcach
Organizasyonu düzenleyen Mike Hall trafiğin, özellikle de yol yapım çalışmalarındaki kamyonların problem oluşturduğunu söylüyordu. TCR'nin başlangıç noktası değiştiği gibi bitiş noktası da değiştirilebiliyor. Bana daha önceden gelen epostada ''Yarış ruhunun farklı başlangıç ve bitiş noktaları seçilerek farklı coğrafyalara ulaşması ve farklı yerlerden de tanıtımı'' gibi bir takım cümleler sarf edildi. Terörle ilgili herhangi bir cümle sarf edilmedi. Hem böylece tarihi henüz yeni başlamış yarışın, biliyorsunuz henüz 4. kez yapıldı, reklamı daha fazla kişiye ulaşmış oluyor. Bu sponsorların da isteyeceği bir durum.

Arkadaşlar konuyu farklı düşünce çatışmalarına götürmesek iyi olur.

bu bitmedi mi ? Berk zaten no 171' i aldı zaten ?
PedalEd sponsor olacak dedi, Çağrı ile röportajı var.
Sonuçları açıklayacak.

Aslında az önce sonuçları yeni bir mesaj olarak yayınladım. Fakat son iki mesajı birleştirdiği için ilk mesajım da yeniymiş gibi göründü :)

Mesajımı düzenledim. Şimdi daha anlaşılır durumda.

@Volks

Bahsettiğiniz röportajı da ekleyelim madem... :harika:

Ben bunu geçen sene gördüm fakat Berk' in ve bir kaç kişinin katıldığını sonradan öğrendim. Berk ile yolda bir kaç defa denk geldik.
Bende bunu yapacağım dedim fakat video u izleyince, acaba mı ? dedim kendi kendime :) Bu biraz keyif, biraz da maddiyat gerektiren bir yarış.
Kristof Allegaert 8 günde bitirmiş yarışı, manyaklığın en önce koşanı dedim.. Hedeflerimden bir tanesi.
Umarım bu sene yarış Berk için daha kolay olur, daha güzel bir zamanda bitirir.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Röportajda da bahsettiği üzere Berk'in en büyük eksikliği bir rota planı yapmamış olması. Kristof Allegaert rotayı kahve molalarına kadar hesaplamış. Tabi bunda sponsorlarının payı da büyük.
4 bin oy aldığıma göre ben de böyle bir şey yapmalıyım şeklinde bir ifadesi oldu.

Bakalım bu sene neler olacak...

• Beğen
Tepkiler: Volks
Tebrik ediyorum Berk'i, yakından takip ediyorum . Umarım banada nasip olur TCR de ter dökmek . .

Tebrik ediyorum Berk'i, yakından takip ediyorum . Umarım banada nasip olur TCR de ter dökmek . .

Geri