Scudo Sports

Tchibo'nun 11.95 YTL'lik gözlüğü (Tanıtım)

gözlüğü bugün maltepe carrefour'daki tchibo'dan aldım. 11.95 fiyatı vardı ancak karttan 8 ytl olarak çekildi :D km saatleri 25 ytl'ydi.(mağazadan mağazaya fark ediyor)
gözlük güzelmiş yüze tam oturuyo tavsiye ederim

Scudo
Ben bunu degil ama 3 camlı olanı aldım. camalrdan beyazı takınca gözler pelt oluyor derecesinde kötü. Digerleri fena degil idare eder. Ayrıca gözlügü takınca sanki dah bi yüksekte daha bi dük oturuyormus gibi hissediyor insan.

Ben de Şaşkınbakkal'daki Tchibo'dan bugün aldım hem gözlüğü hem km saatini, toplam 22.90 ytl tuttu fiyatı.

Evet arkadaşlar gözlüğün fiyatı indirimde 7.95TL olması lazım uzun zamandır..

evet bende o bugün fiyata bugün aldım, şaka gibi bir fiyatı var, ben gece için aldım, daha fiyakalı bir gündüz gözlüğüm var:) gece rüzgar, toz vs den korur, kaskın altında çok da sırıtmaz diye düşünüyorum, kutusu kabı vs var, o fiyata hayret ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: fezapilotu
bugün yol testini de gerçekleştirdim :D
tavsiye ediyorum kesinlikle, rüzgara karşı 1 numara :D
kaskın altında çok güzel duruyor.

@jano

Bugun taktım ve test ettim,, oldukca başarılı

geçenlerde kadıköydeki mağazada 2 tane kaldı demiştim, bugün aynı endişeyle gittim ve, o 2 tanenin arkasında 3 tane yenisini koymuşlar :)

aldım ben de indirimden hemen istifade edip, kaskın altında evde denedim, gayet başarılı, bunu bir de yolda deneyeceğim ;)

gerçi arkadaşlarım testinden geçtiğine göre geçer bende de, kaskın altında tam oldu diyebilirim

Hatta başlık bunun üzerine

Tchibonun 7.95 YTL'lik gözlüğü (TANITIM)

olarak değiştirilebilir :p :) :D

bu gözlüklere benzer aynı yerde satılan 3 çeşit renkte camı olanı var sarı, siyah ve renksiz. Camları isteğe bağlı olarak değiştirilebiliyor.fiyatıda 19 ytl.civarı ben kullanıyorum çok memnunum. arkadaşlara tavsiye edilir.

Hala geçerli mi acaba? Bugün İzmir Bornova foruma gideceğiz. Bi bakalım bakalım:)

@semdekor

evet hala geçerli, baktığın tchibo'da kaldıysa alabilirsin :D

@Experiment 67

yukarıdaki incelemeleri okuyabilirsin, ama kısaca görüntü çok iyi. hafif koyuluk veriyor

arkadaşlar,
dün akşam bağdat caddesindeki Mc.Donalds oradaki yere gittim.8 ytl ye aldım.Stoklarında bu gözlükler mevcutmuş.Fakat sınırlıymış.Diğer camları 3 renk olanların gelme durumu olabilirmiş.Kayak mevsiminde satıyorlarmış.Üstüne basa basa tekrar sordum gelir mi diye 1-2 aya kadar gelebilir dediler.Bİlginiz olsun.

@semdekor

Mrb , gözlüğe bakabildinizmi forum bornovadan ? birde bu mağazayı hiç duymadım ve görmedim ? nerededir ve ne satar biraz bahsederseniz hafta sonu bende gidip bakıyım .

izmirde nerde bulabilirim bu gözlüğü gerçekten hoş bir tasarım ve çook uygun fiyatı var forumda var mı şimdiden tşk

yha istanbul anadolu yakasındakı mağzaaların tam olarak yerlerini soylermisin yada internet sitesini??
şimdiden sağolun

@canerr

İstanbul: Beşiktaş Caddebostan Capacity Capitol Carrefour Maltepe Park Carrefour Ümraniye Citys Nişantaşı Fatih Historia City AVM İstanbul Cevahir Kadıköy
Çarşı Metrocity AVM Metroport AVM Olivium Outlet Center Palladium AVM

Migros : İstanbul: Anadolu Hisar Ataehir Atrium Beylikdüzü Migros AVM Maslak
Real : İstanbul: Büyükçekmece Kartal Ümraniye

Katalogun son sayfasında daha düzgün yazıyor
(link)

• Beğen
Tepkiler: canerr
İzmirde benim bildiğim agora avm de var birde forum bornova.İki gün önce gittiğimde kırmız bir gözlük satılıyordu pek beğenmedim doğrusu yüzüde tam oturmuyordu almadım.Daha sonra gelebilirmiş yeni modeller !

Geri