Scudo Sports

Tchibo'dan İndirimdeki Erkek Trekking Bisikleti

Cevat_MD

Forum Bağımlısı
Tepki
2.080
İsim
Cevat Bayhan
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Corratec
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
(link)

Linkte görülen bisikleti Palladium AVM içindeki mağazada biraz daha yakından inceledim. Aslında adına trekking bisikleti demişler ama tipik bir şehir ve tur bisikleti. Mağazadaki eleman, bu bisikletlerin satılamadığı için indirime girdiğini ve yakında stokları bitirmek için ikinci bir indirim daha yapılacağını duyduğunu söyledi.

Turcu arkadaşlara soruyorum. Ben hiç tur bisikleti kullanmadım ve aslına böyle bir bisiklet almak ve orta mesafe turlarda, 2-3 günlük, kamplı, 150-300 km arası turlarda kullanmak istiyorum.

Ne dersiniz? 1000 TL altına inerse alınıp orta mesafe turlar için kullanılabilir mi? Bu bisiklet için yedek parça, tamir vs. sorunumuz olur mu?..
Özellikle bunu kullanan arkadaşlar varsa onların görüşleri de çok önemli benim için.

Scudo
Tur için neden ayrı bisiklet alıyorsunuz? Önceki turlarınızdan hatırladığım kadarı ile sizde Corratec X-vert vardı ve bagaj, heybe falan takıp tura çıkmıştınız.
Bir eksiklik mi gördünüz ki Tchibo'nun bisikletine bakıyorsunuz? Alınacak bir bisiklet değil o yüzden yazıyorum. O parayı hak etmiyor.

İsterlerse 600-700'e satsınlar yine de alınacak bir bisiklet değil.

@Uğur S.

Bir tur bisikletim olursa dağ bisikletimi artık sadece dağda ve arazide kullanmak istiyorum. Tur bisikleti kullanan arkadaşlar özellikle dağ bisikletinden tur bisikletine geçtiklerinde çok daha rahat ettiklerini ve aradaki farkı daha iyi anladıklarını ısrarla belirttiler. Gerçi, öyle Ege turu, Akdeniz, Karadeniz turu gibi faaliyetler yapma imkanım yok ama en azından 150-200 km'lik turlar yaparım diye düşünüyorum. Benimki öyle bir heves işte...
Hemen bugünden yarına alacağım diye bir şart yok; alınabilir düzeye inmiş iyi bir şehir tur bisikleti düşerse fırsatı değerlendireyim istiyorum. Başka bir model de olabilir. Gözümde Trek modelleri var ama onlarda pek indirim olmuyor ne yazık ki...

@Hasan Kılınç

Bu öneriniz benim için çok değerli, teşekkürler...

@mehmet bülent baloğlu
Ben de kafadan bu ayrıntıya takıldım zaten...:)

@ebubekir sözbir

Başlığı açan arkadaşın sorusu neydi? Bir daha okur musunuz?

@M.atay
Bence de uzak durmalı...

@Ali Uzel

En önemli sebep 18 kilo olması. Kendinizden isterseniz bu bisiklet için 10 kilo verin ama yine de bunu sürerken bitersiniz. Hele de yokuş çıkarken bisikletten inip elinizde sürersiniz kondisyonunuz yoksa.

fiyatı yanlış görmediysem 1200 TL. O fiyata çok güzel Şehir/Tur bisikletleri var. Salcano'da indirimsiz o fiyata denk gelen bir bisikleti karşılaştırın farkı göreceksiniz. Hatta Sedona ve Carraro'ya da bakabilirsiniz :)

Kesinlikle değmez. Boşuna para kaybı olur.

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

Geri