Scudo Sports

Tchibo'dan eşofman alınır mı?

Scudo
Bisiklet için alıyorsan rüzgarlı ve soğuk havalarda hiçbir işe yaramaz haberin olsun. Tchibo'nun mallarını kullandım sadece alt termal içliğinden memnunum. Gerikalanlar sadece sıcak havalarda iyi, onda da üşümüyorsun:)

• Beğen
Tepkiler: Emre Ekinci
Ben yeni çıkan koşu pantolonunu aldım, bugün kullandım iyi gibi daha da soğuk havalarda içlik ile işe yarayabilir.
ayrıca genel anlamda fiyat/performans olarak iyi bence..

• Beğen
tchibo ürünleri genellik fiyat ve iş görürlülük açısından ortalamanın üzerindedir. fiyatları da uygundur. bazı ürünleri kalitesiz olabiliyor haliyle. dokusu sizi rahatsız etmiyorsa alabilirsiniz ama ısıl açıdan bu haftaki ürünler bisiklet için yeterli değil, özellikle daha soğuk havalarda.

• Beğen
alınır.. ben hep ordan alıyorum bazan tek bazan takım.. muadillerine göre oldukça sağlam ve fiyatının uygun olduğunu düşünüyorum selamlar..

• Beğen
Aynı üründen ben aldım,Daha kullanmadığım için yorum yapamayacağım. Çok soğuk havalarda çok iyi koruyacak bir ürün değil. ama alınabilir :)

• Beğen
Biraz gezintiye çıkmıştım.Kusura bakmayın.Cevaplarınız için teşekkürler birkaç şey almayı düşünüyorum.

rüzgar korumalı mont dedikleri ürünü aldım kapüşonsuz olanı, sipariş ettim ama henüz elime ulaşmadı. diğer bisiklet kıyafeti satan sitelerdeki fiyatlara göre ucuz geldi çok soğuk havalarda koruyacak gibi durmuyor ama hafif soğuklarda iş görür diye düşünüyorum siz ne dersiniz

• Beğen
Aynı ürünün kapüşon olmayanını denedim. Malzeme kalitesi gayet güzel fakat vücudu saran bir yapısı yok. Göğüs ve sırt tarafından L, XL denedim ikisi de bol durdu. Almaktan vazgeçtim açıkçası. Ama ürün gayet kaliteli geldi bana.

(link)

bu ürün hakkında fikirlerinizi alabilir miyim gerçekten rüzgardan korur mu acaba?

(link)

tchibo ürünleri kumaş olarak iyidir ama termal ürünlerde yok üşütmez, yok teri dışarı atar konularında çok bir şey bekleme. bahsettiğin ürünün kapüşonsuz olanını aldım cuma günü kullandım. ürün kalitesine lafım yok ama termal konusunda ne kadar termal, ne kadar teri dışarı atar orası tartışılır. Ayrıca arkadaşın da dediği gibi termal ürünleri soğuktan korumuyor. Taytları, dar ürünleri içlik olarak daha çok faydası olur.

Tchibo'da çalışan elemanın söylediği şu;
Termal, coolmax ürünlerden tam fayda görmek istiyorsak iç çamaşırdan rüzgarlığa/monta kadar termal, coolmax ürün giymek gerekiyormuş. Yoksa atlet ve/veya eşofman üstü coolmax, mont başka bir şey ise ter dışarı atılmıyormuş.

Ama fiyat/kalite olarak tchibo ürünleri iyidir.

ömer bey benim verdiğim linkteki ürün hakkında da bir yorum alabilir miyim ürünü sipariş ettim gelmesini bekliyorum bi fikrinizi almak istedim teşekkürler

@Ömer İlker

Onun demek istediği ama diyemediği şey kanımca teri dışarı atan kıyafetlerin üst üste giyilmesi. Elindekini satmak için coolmax demiş. Yoksa teri dışarı atan herhangi bir kıyafetin hangi isimle satıldığının bir önemi olduğunu sanmıyorum. Coolmax veya başka bir ter atan ürünün altına pamuklu iç çamaşırı giyilirse, haliyle hiçbir işe yaramaz. :)

geçen sene tayt almıştım, gayet güzel. bu sene de termal içlik ve fermuarlı tsirtlerden almayı düşünüyorum

@İlker KARAKUŞ

Ürünü cuma akşamı giydim. Atletim de nefes alan sözde teri tutmayan, termal kumaş idi. Hava 15 dereceydi. Dediğim gibi ürünün nefes alması, teri dışarı atması konusunda çok bir şey bekleme. Direk olarak içine rüzgarı almıyor ama kol ve boyun açıklıklarından hava aldığından ön kollarım, boynum, ensem ve üst göğsüm rüzgar aldı ve haliyle terli olduğum için bu bölgelerde soğukluk hissettim. Bunun dışında ürün güzel, İlk yıkamada dahi kesinlikle yıkama suyuna boya atmadı. Rahatlıkla diğer renkli çamaşırlarla yıkanabilir.

Hiçbir şey dört dörtlük olmuyor. Bugün, benim diyen en pahalı markaların bile parasının hakkını vermediği oluyor. Üründen memnun kalacağını düşünüyorum.

@ahmetcan44

Katılıyorum.

@İlker KARAKUŞ

Montu mağazada denedim, normalde S beden giymeme rağmen bunun smallu üzerime M gibi oldu. Bedenleri görmeden alacak arkadaşlar normalden bir beden küçük alabilirler.

linkteki ceketi aldım kullandım rüzgar kesme açısından çok başarılı olduğunu söyleyebilirim ama içlik olmadan olmaz

Geri