Scudo Sports

Tchiboda Mükemmel Ürünler Var Bu Temada

Scudo
gerçekten çok güzel kaliteli ve uygun ürünler var arkadaşlar tükenmeden bir an önce alın derim

bu mağazadan izmir'de varmı acaba ?

ben d ebaktim ama bunlar kayak malzemeleri. bisiklet icin degil ki. belki üstler alinabilir...

Bence süper ürünler var,alan arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilir mi acaba ?

botlar plastik bot kar botuna çok benziyo kahverengi olanının içi tüylü ama polar giysi var çok güzel ama polar olan tarafı üst tarafta kışın giymek için satıyolar ama beğendim yinede ben fleece-shirt ve ski-funktionsrolli diye bişey aldım kutuda öle yazıyo ilki ploar kıyafet 2.si esnek eşortman gibi rüzgarı bayağı kesiyo ama azıcıkta olsa geçiriyo

kar zinciri güzel bot için ama onu test edemedim yağarsa inşallah test ederiz onuda

• Beğen
Tepkiler: Samet Saglam
polar kar maskesi-boyunluk aldım 9 ytl ye...çok da güzel:)kaskı da takabiliyosun üstüne..
bi de uuzn kollu termal bi üst aldım..o da 22 ytl..kumaş dokusu filan çok hoşuma gittiii.bayaa da sıcak tutuyo..bence de bakılması gerek...

@fletcher

bende termal uzun kollu üstten aldım gayet güzel eldivenlerde kararsız kaldım kullanılabilirmi diye ama termal içlikler çok güzel arkadaşların dediği gibi kayakçılar içim olan bisikletçiye hayli hayli olur su geçirmez vucut ısısını dengeler...

katalogtaki 14.95 lik polar şapkanın izmir kemeraltı piyasa değeri de daha fazla değil. Şapka konusunda kaliteyi tartabiliyorum tecrübem var ama diğer giysileri tam olarak değerlendiremiyorum genel kanım ortada kaçırılmayacak bir fırsat yok ama fiyatlar kalitesine göre makul.
ben 22.95 tl lik olan iki ayrı üstten aldım ve memnunum ama daha iyisinin dokusu nasıldır bilemiyorum.

Geçen kış sezonunda 69TL'ye ısıtmalı ayakkabı tabanlarını almıştım, anlaşılan bu sezon fiyatı düşmüş. Malesef geçtiğimiz hafta tabanlardan biri arızalandı ve servise bıraktım. Kullandığım süre boyunca gayet memnun kaldım, bütün kışı yazlık SPD'lerle geçirmemi sağladı :D, verdiğim parayı kesinlikle hakettiğini söyleyebilirim!

Termal Kayak Kaza¤›
So¤uk sizi durdurmas›n!
DryActive Plus sayesinde nemi nakleder, cilt dostudur ve nefes al›r. Elastan sayesinde
mükemmel durufl ve optimal hareket özgürlü¤ü. Düz dikifllere sahip, rüzgar korumal› ve
çene koruyuculu. Ekstra uzun, bafl parmak deli¤ine sahip kollar. Stopajl› elastik bel band›.
Daha uzun kesilmifl s›rt bölümü. ‹ç bölümde kulakl›k için kablo yolu. MP3 player cebi. 40
derecede y›kanabilir. %93 polyester, %7 elastan. Siyah-turuncu-gri renkte. Bay ve bayan
için. M, L ve XL beden seçenekleri ile.
Ürün kodu: 242720, 242721, 242722
22.95 YTL

bir adet aldım, şu an güzel görünüyor, yarın foça gezimizde daha iyi test edilmiş olcak :D

• Beğen
Tepkiler: lindemann
Tchibo iyi güzelde, Avrupa 'daki Tchibo nerdeyse buranın yarı fiyatına. Mesela şu aralar 190 ytl ye satılan termal kayak montunun Avrupa fiyatı 55 eu ve oradaki adam da kar yapıyor.

Vergi cart curt hepsi hikaye, eğer bir mal Almanya fiyatının çok üstünde ise bilinki buradaki esnaf çok sağlam kar yapıyor. İşte bu yüzden ben orada yalnızca kahve içiyorum.

evet gercekten genel olarak cok pahali
güzel ürünler var ama fiyat yüksek. arada bir "schnäppchen" cikabiliyor :)
bir de bir cok ürün "made in PRC"...

bende bi uğrucam.Şu kar maskesinden almayı düşünüyorum.Kafama yatarsa da alt içlik alıcam.Üstüm de polar sweat olabilir.

bugün giydim, tek başına soğuğa karşı yeterli değil pek, ama forma bazında çok memnun kaldım, yaka çok iyi, koldaki cep çok iyi, teri dışa verme çok iyi, rüzgarı da baya kesiyor. tavsiye ederim.

Aklıma gelmişken, forumda geçen sene baya rağbet gören güneş gözlüğü de gelmiş bu temada. 3 renk olarak camları ve taşıma kutusuyla birlikte satılıyor..

ben onu görmedim ya :eek:

Geri