Scudo Sports

Tchibo'da Katlanır Bisiklet

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
4
Forumlar paylaşım alanlarıdır, En iyi paylaşımda gerçekten hesaplı olan bir ürünün duyurulması olacaktır. Bu Alet fiyat olarak gayet uygun gibi. Yıllardır çok çeşitli ürünlerini güvenerek kullandığım tchibo da bu ürün en azından izlenmeye değer. Almak isteyen memnun kalır. Fonksiyonel detaylar
  • Paslanmaz çelik jant telleri
  • Reflektörlü, koruma yüzeyli lastikler
  • Ön tekerlekte alüminyum V fren
  • Alüminyum borulu, yaylı Selle Wave Gel sele
  • SHIMANO arka dişli dinamosu
  • AXA LED Echo 15 Switch ön far
  • AXA LED Slim Steady daimi yanma fonksiyonlu arka far
  • Unicrown Çelik amortisör
  • Alüminyum taşıma sepeti
Aksesuar:

Alet seti, pompa ve bisiklet belgesi

Alüminyum katlanabilir bisiklet
Katlanabilir ve hızlıca kullanıma hazır hale gelir

Bagajda, büroda veya trende fark etmez: 50 cm (20 inç) jant çapı ile bu katlanabilir alüminyum bisiklet katlanmış halde her yere sığar! Menteşeli ve emniyetli yana doğru katlanabilen alüminyum gövdenin yanında pedalları ve reflektörleri de katlanabilir. 3 vitesli tekerleğe tümleşik SHIMANO Nexus vites sistemi, çevirme kolu ve kontra fren katlanabilen bisikletin yüksek kaliteli donanımına dahildir.

29030 dosyayı görüntüle

Scudo
Sanırım bu ürün bitmiş. Siz bu bisiklet kullanıyor musunuz?

@Tahir Keskin Hayır kullanmıyorum. ama birileri nasiplensin diye konuyu açtım. Tcibo ürünleri bana göre çok kalteli, fiyatlarıda ehven.
Stoklarda şu an var. (link)

Çarşamba günü katlanır bisikleti carrefourda deneyen siz miydiniz. Adam iki tur attı da acaba siz misiniz merak ettim :)

Ben değildim, en son 34 sene önceydi katlanır ve kontra freni olan bisiklete bindiğim:)

Bu bisiklet o fiyata alınmaz kendim dahon kullanıyorum 2015 model vybe c7a vitesse d8 veya mariner d7 alabilirsiniz hem evladiyelik olur hem de dahona binersiniz

@Umut AKAN

sıksan kendini tek dahon fiyatına bundan 2 tane alırsın.
yorumlar biraz mantık çerçevesinde olsun dicemde yaş 14müş..

edit : 0 katlanır bisiklet için f/p 'de güzel ürün,alınırı var.

bu bisiklet güzel ama stoktan epey oldu çıkalı. Daha önce konusu vardı alanlar epey memnun. Benim süphem sadece vites için 3 vites yeterli değil gibi geliyor.

Yarım saat önce satın al vardı. Senin hatırlatmanla baktığımda tükendiğini gördüm.
3 vites aslında çok yeterli kısa ve akşam sahil gezmeleri için. Hız sorun olmadığı alanlarda yine yeterli gelecektir.

@malemsteen
3 vites neden yeterli olmasın? Biz vitessize biniyoruz. :D

@kivilcimb öncelikle bu gördüğüm model İzmir Ege park avm de tchibo mağazasında satılan fiyatı 1.450 tl olan modelin aynısı ben internette bu fiyata satıldığını bilmiyordum :)

@BF Okuru haklısınız zaman zaman acemilikler yaşayabiliyorum , bunu en aza indirme çabasındayım :)

Lütfen bizzat kullanmadığınız, test ve tecrübe etmediğiniz ürünleri başkalarına önermeyin. Kullanmadığınız bir bisiklet için kesin hüküm vererek "Alan memnun kalır" diye yazmışsınız, neye dayanarak diye sormak icab eder böyle durumlarda...

Ben bugün satın aldım bakalım kullandıkça hata mı ettim yoksa iyi mi yaptım göreceğim.

Güle güle keyifle kullanınız. Sadece ben konuyu açtığımda satışta olan ürün yarım saat sonra bitmişti. Demek iyi satıyor Almanyalı kahveci

Geri