o eldiveni denedim güzel bence bayağı, üstü file(mesh) eski tip olduğu için hoşuma gitti. Padleri titreşimi güzel alıyor ama avuçları terletiyor.
Km saati aldım bi de, sık sık sapıtıyor. Babamda adımsayar almış ondada sık sapıtma sorunu var aklınızda olsun, telefonla yaklaşınca deliriyor ama belki bu tüm kablosuzlarda az çok yaşanan bir sorundur bilemiyorum.
Coolmax çoraplar gelmiş bi de trekking için, günlük ulaşımınızı bisiklet ile sağlıyorsanız işe yararlar ancak havalar ısındı ve biraz fazla geldiler açıkçası.
Başka... kilit var çok sağlam 1 saat sürer kesmesi, aklınızda olsun ama kilit kısmı çok sağlam olmayabilir emin değilim ben yine daha incede olsa zefal kullanıyorum.
tepe lambası var, kaliteli bir ürün sanırım deaha önce benzer birşey kullanmadım ama iyi gözüküyor bu.
ucuz gözlükler var bu arada onlar şiddetle tavsiye edilir, nasılsa kırılıcak çizilicek birşey diye düşünüyorum bu yüzden bunlar bana çok ideal geliyor, hem hepsinde UV400 filtresi var, yani camları bir şekilde kaliteli. Ben açıkçası öyle aşırı dikkat etmekle uğraşmak istemiyorum gözlüğe o yüzden bu gözlükleri öneririm.
not:konuyu açıcaktım üşendim birkaç kere size nasipmiş demek : )