Scudo Sports

Tchibo

@Ömer Ş.

Benim pompa siboba tam oturuyor. Diğer deliği plastiği ile tıkadığımda hava kaçağı da olmuyor.

Ancaaak, bu sorunlu pompa yüzünden neredeyse 1 hafta boyunca yaklaşık 30-40 psi basınçla kullandım lastiği. Ben bu pompa ile şişiriyor ve 65 psi geldiğinde bırakıp çıkarıyordum. Ama lastiği elimle sıktığımda epey sıkılıyordu ve bisikletin üzerinde iken arka lastik yere yapışıyordu. Benzinlikteki pompalara göre eksik basınçlı, benim pompaya göre tam basınçlıydı lastik. Bir gün tur yaparken birlikte turladığım abilerden birisi uyardı. Onun lastiğini kontrol ettiğimde elimle en ufak bir sıkma yapamadığımı gördüm. Ve lastik basınçlarımız aynıydı. Ardından bir benzinlikte pompayı 60 psi ayarladım ve patlarsa patlar deyip lastiği şişirdim. 60 psi ulaştığında hiçbir sorun olmadı. Yolda giderken hız tahmini % 20-30 arttı ve daha rahat sürülmeye başladı.

Yani sorunlu olan Tchibo dan aldığım pompaymış. Yani üzerinde ki basınç değerine güvenmemek gerekiyor, hiç alakasız sonuçlar gösteriyor. Yada bir tek benimki mi böyle ? Eğer yalnızca benim pompada bu durum varsa, mail atayım Tchibo ya değiştirsinler.

Scudo
İndirim dahilinde baş lambası %50 indirimle 9.95'e düşmüş.
İhtiyacı olan için uygun fiyat...
(link)

tchibo pompadan bende de var ve birtürlü hava basmada başarılı olamadım abimden sedona pompasını aldım ağzındeki somunu gevşetip siboba otortup tekrar sıkarak hava bastım işim görüldü , tchibo pompam süs olarak duruyor artık :(

Kask ve bisiklet bilgisayarı nasıl sizce.prowell alacaktım kask olarak 65 liraya burada neredeyse aynı fiyat ama marka ne belli değil

(link)

yaz geliyo, hatta şu an gelmiş bile olabilir. o açıdan koyu renk kask güneş ışınlarını müthiş cömertlikle alacağı için kafanda ısınmalara yol açacaktır. daha açık renk bişeyler bak ki mevsimden mevsime giyebilesin. açık rengi de yok çibo da. özet olarak; kaskı alma derim.

km saati için de markası falan belli olmadığından o ayarda bişey düşünüyosan decathlon dakilere bak derim. count 4 ün kablosuzu 48 tl. forumda da bir arkadaş ucuza count 8 bırakıyodu sanırım. en azından bilindik bir şey olur

teşekürler ilginize.prowell almayı düşünüyorum ama buda olabilir diye düşünmüştüm.ben tekrar prowell e döneyim

40 liraya görünce hemen koştum aldım km saatini :) kablosuz, arka aydınlatmalı, gidon boğazına takılabiliyor, termometre var. 3 yıl garantili bi de. daha ne olsun. fakat benim amortisöre takması biraz zor oldu, umarım fazla parazit yapıp sinyal karıştırmaz.

• Beğen
Tepkiler: AsenaOnk
@Mert S.

Ben de bugün gördüm almayı düşünüyorum kısa bir inceleme yapar mısınız

hemen koşup aldım derken fiziki bir mağzası varmı bu tchibo nun yoksa netten mi aldınız

Valla diğer km saatlerinin fiyatları cok gelince ve bunu gorunce almaya karar verdim alanlar bi inceleme yapsa iyi olacak

Kask benim de aklıma yattı ama sağlamlığı konusunda şüphelerim var. Kullanan, bilen var mı acaba? Tasarımı falan çok hoş. Arka ışık koymaları da ufak ama önemli bir detay olmuş.

Madem 'kısa' inceleme isteniyor ben de "birazcık" yazıyım :) henüz kullanma fırsatım olmadı ama montajını yaptım. biraz kullandıktan sonra konu açarım.
özellikleri zaten sitesinde mevcut.

Artıları

Arka aydınlatma
Termometre
3 yıl garanti
Güneş enerjisiyle çalışma(?)

Eksileri

Amortisörlü maşaya montajı zor.(zaten çoğunda öyle)
Anlık hız harici özellikler altta küçük kısımda gözüküyor, biraz kullanışsız.
Laptopın yanına koyduğumda değerler sapıttı.

Yani açıkcası kablosuz iletiminden tam emin olamadım. Ama f/p olarak iyi olduğunu düşünüyorum. yani bu özellikte bir ürünü çinden getirsek(ebay,aliexpress) yaklaşık aynı fiyata gelecektir. Kaldıki en ufak bir sorunda herhangi bir tchibo mağazasına götürebiliyorsunuz. ürünün yenisi olmayacağından büyük ihtimal iade alıncaktır. Bu da bana yeterli güveni veriyor. Ekstradan gidon boğazına takılabiliyor, kalori hesabı var (yaş ve kilo giriliyor). Tchibo'da konuştuğum yetkili de ilk günden talebin çok fazla olduğunu söyledi. kısa sürede bitecektir diye düşünüyorum. Merak ettiğiniz varsa özelden de sorabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
Ben de kadroya bağlanan pompasından aldım ama basınç göstergesi çalışmıyor yarın götürüp değiştireceğim..

yanlız arka ısığı sigma 16.12den daha iyi.
sigma 16.12 180tl !!!

Sigma ların ışıkları berbat nedense. Bir kere zaten çok zayıf ve az yanıyor, bi de 2 sn bile sürmüyor ona bakıcam diye dikkatim dağılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Kaskı ben kullanıyorum çok memnunum, arkasında uyarı ışığı var geceleri oldukça etkili.

Sağlamlık???

Bisiklet kaskının sağlam olmaması ve darbe alınca kırılması gerekiyor.

Ama arka sıkılaştırma kilidi çok iyi, içindeki pad leri yeterli bulmuyorum tek dezavantajı bu...

Hatta resmimdeki kask o kask, bence piyasadaki bir çok kaska göre kaliteli...

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Geri