Scudo Sports

Tchibo

@Hüseyin Sakaoğlu

Kilitle ilgili yorumlar ilk mesajlarda mevcut zaten. :) Kilit dediğiniz elbette ağır ve kalın olacak. 12 liraya satıldığını düşünürseniz, sağlam bir kilit arayanlar üzülecekler elbette kaçırdıkları için. Ağırlık derdi olmayanlar için dört dörtlük bir kilit.

Scudo
Kilit gerçekten çok büyük, pompa da idare eder.
Benim yaptığım gibi lastiğe 60psi vuracak olan uzak dursun acayip yorulur:)

Pompa bugün elime ulaştı. Lastik şişirirken biraz yorsa da, Aliminyum olması, hem iğne sibop hem araçsibop girişi olması ve en önemlisi hem çekerken hemde iterken hava pompalıyor olması artı yönleri. Zaten dakka başı pompa kullanmayacağımız için bence bu fiyata alınabilecek en uygun pompa ;)

@Ceyhun BAYDOĞAN

Fiyat performans oranı güzel ama 60 psi basmaya çalıştım terler aktı yüzümden:)
Pompa biraz daha uzun olsa daha iyi olurdu heralde.

@ahmetcan44

İlk mesajlarda mevcutsa benim yazmama gerek yokmuş o zaman.:) Öyleyse kilit dediğimizin ağır ve kalın olması gerektiğini öğrenemeyecektik sizden.Öyle ya yorumlar ilk mesajlarda mevcutmuş.Ama belki de benim gibi hafif muhabbetten ziyade hafif kilit sevenlerde vardır diye düşünüp yazmıştım :cool:

Ürünler benim elime bugün geçti.Kilit hakikaten bayağı ağırmış,sitedeki resimlerde hiç de öyle görünmüyordu halbuki :) Pompa gayet güzel.Göstergeli pompam yoktu,iyi oldu aldığım.

bende dün itibari ile bir pompa aldım fakat daha denemek nasip olmadı :) birde gözlğklerde dikaktimi çekti tchiboda bir adette onlardan alıcam 29 tl 3 cam değiştirilebilir

@sezer şentürk

Gözlük benim çok hoşuma gitti. Gayet kullanışlı ve sağlam görünüyor.
Ancak gözlük takmaya pek alışkın olmadığımdan geçen günlerde yaptığım 3 saatlik turun ardından kulaklarımın üst kısmını acıtmaya başladı. Bir süre çıkardıktan sonra tekrar sorun olmadı. Tavsiye ederim fiyatına göre uygun.

Tchibo temsilcisi gibi oldum :)
Bugün Tchibo fırsat reyonunda % 40 indirim var. (link) pantolonun bir benzerini almıştım, dün geldi. Henüz bisiklet sürerken denemedim ancak evde ki denemelerimde son derece hoşuma gitti. Esnekliği çok iyi, eşofman giymiş gibi rahat ediyorum. Ayrıca üzerine su döktüm ama ıslak olduğunu hiç belli etmedi. Kutusunda yazdığına göre nefes alan bir maddeden yapılmış. Satıcının dediğine göre geçtiğimiz yıl 2.000 adet satılmış ve alanların çoğu bisikletçilermiş. Tavsiye ederim, güzel bir pantolona benziyor. Ek olarak;

Tayt XL 15 TL : (link)
Tayt 30 TL : (link)

15 tl olan erkek koşu taytını kargo bedava iken 19.90 a almıştım.Fiyata göre oldukça kaliteli.bisiklet için de kullanılabilir.likra kumaş kaliteli.reflektörlü ve paçalar fermuarlı.
L VE XL şu an stoklarda...

tchibo pompa kilit indirimi bitmiştir duyurulur

bisiklet ekipmanları fiyat bakımından uygun bulmak zor.. geçenlerde gördüm ön aydınlatma 55 TL.... :)

Beylikdüzü Tchibo'da Kask 1 adet kalmıştı fiyatını da 15 liraya düşürmüşler. Aldım hemen :) Sele baktırdım depodan ama malesef o yoktu. Siz de çevrenize bakın tek-tük kalmış olabilir.

Arkadaşlar bilgi olsun diye söylüyorum, bu Tchibo'nun pompasıyla ben en fazla 60-62 psi hava basabildim. daha üstüne çıkamadım. şehir bisikletimde.
tabii bu degerlere çıkmak kolay degil iyi bir kol kası gerekiyor. kan ter içinde kalıyorsunuz.
Haliyle pompanın metal olan kısmı (ortası) ateş gibi sıcak yanıyor.

Tabii Şuanda bu şekilde kullanmama ragmen benı idare ediyor ancak kesinlikle büyük pompalardan bitane almak şart diye düşünüyorum.

@Tuncay K.

Acaba benim pompa mı bozuk anlayamadım satın aldığımdan beri.
Lastik şişik iken basıncı ayarlamak için pompayı takıyorum, 60 psi den 80 e çıkması için 3 defa pompalamak yeterli oluyor. Biraz hava kaçırıp 70 psi de ayarlıyorum lastikleri, ama bisiklete bindiğimde arka lastik yere yapışıyor. Özellikle de yokuş çıkarken sanki patlamış gibi görünüyor. 75 kiloyum çok fazla da değil, anlayamadım bir türlü.

Benzinliklerde ki pompalarda şişirmeyi deniyorum, 60 psi ayarladığımda lastik aşırı sert oluyor ve ben pompayı çıkarmasam halen devam edecek durumda oluyor.
Bisikleti aldığımdan beri bir türlü anlayamadım bu basınç olayını. Ya pompa bozuk yada lastik üzerinde yazan ortalama basınç da iken aşırı sert olması gerekiyor.

Sizin sorununuzun nedeni pompayı siboba takarken yeterince bastırmamanız olabilir. Pompa lastiğe bağlanamadığı için gösterge sadece pompanın içindeki havanın basıncını gösteriyordur. El pompasıyla yüksek basınçlara çıkmak çok zor ve uzun sürüyor. Ayrıca 60-80 psi değerlerini aşırı sert hissetmeniz normaldir.

Valla ben 60'a geldim bir süre bekledim dinlendim. pompada sogumuş oldu. sonra bir daha denedim yok olmuyor. 60'dan sonraki ilk çizginin üzerinde duruyor yani 70'e ulaşmıyor.
Oysa pompanın agzını elimle kapatip denedigimde 100-110 psi görebiliyorum yani gösterge ibresinde sorun yok ancak lastik şişirmek biraz zor.

Arkadaşlar benim Tchibo'dan aldığım pompa siboba tam oturmuyor.Bir yandan basıyorum bir yandan hava kaçırıyor.55-60'ları görene kadar canım çıktı.Aynı problemi yaşayan var mı?

giro var... motosiklet lastiği bile şişiriyor... :)

Geri