internet satışları p.tesi günleri, mağaza satışları çarşamba günleri başlıyor (bütün tema satışları için geçerli)
ürünlere ve mağaza adreslerine www.tchibo.com.tr adresinden bakabilirsiniz.
Arkadaşlar gözlük ve tayt hakkında birşeyler sormak istiyorum alanlara.
Gözlüğün camları polarize ve kaliteli birşey mi?
Tayt ise kaliteli ve pedli mi gel mi cool max mı?
gel kalınlığı 1cm mi yoksa 2.1cm olan turunculardan mı?
yorumları bekliyoruz?
teşekkürler.
Merhaba Kürşat, kablosuz hız ölçerden daha önceden almıştım. İlk aldığım bozuk çıktı, değiştirdiler. Yerine aldığım max hızımı her defasında 99.9 gösteriyordu, götürdüm yenisini verdiler. En son aldığım yani 3. de max hızımı 99.9 gösterdiği için iade ettim yerine başka ürün aldım... Yani tecrübeme dayanarak hız ölçeri önermiyorum... Tabii bu demek değil ki hepsi böyle...
Demek ki bulunduğunuz alanda çok fazla baz istasyonu mevcut
Baz istasyonlarının güçlü olduğu bölgelerden geçerken bu soruna neden oluyor bende yaşıyorum bu problemi ama şehir dışında pek sıkıntı yaratmıyor. Buda demek oluyor ki şehir içinde bazı alanlarda yüksek yoğunlukta baz istasyonu sorunu var.
Dün bende bir şort ve reflektörlü tişört aldım. Özellikle şort'u tavsiye ederim oldukça kaliteli kumaşı var. 5 adet cebi var biri sağ paçada gizli fermuarlı para kimlik gibi küçük şeyleri koyabilirsiniz. Arkada 2 adet biri gizli diğeri açık cep yanlarda bantlı iki cep. Bel ayarı isterseniz bantlı iki kemerle sıkıştırılabiliyor ayrıca kemerle de kullanabiliyorsunuz. Taytınızı içerden bağlayabiliyorsunuz.
Tişört sade sağ kısımda altta küçük fermuarlı bir cebi var. Arka alt kısmında şerit gibi reflektör ve omuzlarda yine aynı çizgilere sahip reflektörler var. Arkası öne göre uzun. Sade tek renk forma arayanlar için ideal.