Scudo Sports

Tchibo

tamam arkadaşlar sakin olalım. haber verdiğime pişman etmeyin beni. ben almadan bitirmeyin hemen olm lam, babayım ben önce ben alayım:D

Scudo
Katlanıra da gider bu değil mi?

Kullandığım bir ürün bu. Bisikletten inerken kolayca omuz çantasına dönüşmesi rahatlık sağlıyo. İçide baya bir eşyanızı toparlıyo.
Dokunmatik pencere başarılı, sağanak yağmurda 30 Km yaptım ne telefonum ne de eşyalarım ıslandı. (Çanta çamurla kaplanmıştı)

• Beğen
Tepkiler: Helen
ilk mesajımı editledim, kontrol edin, ürün mağazada daha da ucuzlamış.

İzmir Optimum'da ki sonuncuyu 30 TL'ye ben aldım. Fiyatına göre çok iyi bence ama su geçirme konusunda emin değilim. Sabah kontrol edeceğim gerekirse su geçirmez kılıf ayarlayacağım.

Buyaka avm de tchibo mağazası var ama çay kahve içilen bir yermiş gibi görünüyor dışardan, içine hiç girmedim. Her bayide aynı şeyler var mı, yani birisinde spor ürünleri satılmayıp diğerinde satıldığı oluyor mu ?

@BF Okuru
Çok memnun olurum ağırlık durumu nasıl

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@saberthturk bisiklete monte ettim. hacim sanıyorum 3 litre. içine telefon, yedek batarya, iç lastik, tamir takımı vs koymak için fazlasıyla alan var. 30 liraya aldım mağazadan. tek olumsuz yanı gidona takılan kelepçesi sanki biraz daha sert plastikten olsaymış iyi olurmuş. genel anlamıyla f/p ürünü tam. benim ihtiyacım vardı onun için aldım. su geçirmez yazıyor ama bana sanki geçirebilir geldi kışa yağmurlar başlayınca görürüz artık onu da.:D

@BF Okuru
Ben internetten sipariş ettim parasına değmezse geri göndereceğim gelince

@BF Okuru oversize gidonlara uyumu nasıl hocam? Bağlantı adaptörü kalın gidonlara uyar mı?

Hocam yol bisikletine nasıl gider bu tarz çantalar? Bir de ön farı engeller mi? Baya kullanışlı duruyor

@Auron Sanchez
Şehir bisikletimde bu tarzda bir gidon çantası kullanıyorum, Zixtro marka. İçine koyduklarınız yüzünden gidonunuz ağırlaşacaktır. Görünüşü kötü olmaz, iyi bile olabilir (zixtro bisikletimi daha güzel bile yaptı ama gidonun ağırlaşması başka hiçbir şeye benzemiyor. Tchibo'nun çantası Zixtro'nunkinden bir parça daha hafif olabilir çünkü Zixtro alüminyum görünümlü plastik bir sepet içinde ama içine koyacaklarınız yüzünden bütün gidon çantaları ağırlaşacaktır).
(link)
Bu ağırlığı kadro üzeri çantalara ya da bagaj kısmına yerleştirmekle gidona yerleştirmek arasında sürüş kolaylığı açısından ciddi fark var. Hele ki yol bisikleti kullanıyorsanız bu sizi çok rahatsız edebilir. Çantayı kullandığım günlerde farı da kelebek gidonun sol ya da sağ kanadına yerleştiriyorum.

• Beğen
Tepkiler: Helen
Kozyatağı Carrefoura gittim. Üründen vardı ancak kasada okutunca 30 tlye inmedi, hala 59 tlydi bende almadım. Kaçırdık galiba indirimi

Fren kablolarını geçip nasıl bağlayacağız. Fren kabloları baya sert. Sedona 410 kullanıyorum.

çanta şu şekilde oldu,

http://i65.tinypic.com/2evdlrd.jpg

http://i67.tinypic.com/16l0e84.jpg

http://i65.tinypic.com/2mhd8hv.jpg

@BF Okuru
Benim gidon baya kalınmış normal bir şehir bisikleti ama anlayamadım. Vidaları monte edilemeyecek kadar ayrıldı birbirinden. Siz vidaları takabildiniz mi?

Geri