Scudo Sports

Tchibo - Termal Ürünlerin Satışı Hakkında

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Arkadaşlar merhaba, tchibo'da termal içlik ve gözlük ararken bu katalogdaki ürünleri görüp sizlerle paylaşmak istedim. 28 Kasım'da ürünlerin satışı başlayacakmış. Termal içliklerin fiyatı fena durmuyor. Umarım işinize yarar.

Katalog
(link)

Scudo
Termal içliklerini hiç denemedim ama kullanan arkadaşlarım iyi olduğunu söylüyorlar. Ben 2-3 hafta önce aşağıdaki resimdeki termel üstü almıştım, çok memnun kaldım. Sıcak tutuyor ve çabuk kuruyor.

http://media1.tchibo-content.de/newmedia/art_img/MAIN-IMPORTED/50efa2bc6459da86/.jpg

Geçen yıl tchibo'dan termal içlik almıştım, kullanıyorum (bütün kış kullandım). Bu senede tabiki kullanmaya devam edeceğim çok memnunum, termal içlik kullanmanızı tavsiye ederim. Kullanmakta olduğum içliğin üst kısmında ayrıca böbrekler bölgesi için ayıca bir katmanı var, tabiki bütün kullanıcıların kendi bileceği ama ben kullanılmasından yanayım.

Ben de 3 ürün aldım bu kahvecilerden. Severek kullanıyorum. Fiyatına göre kaliteli ürünler...

Mesajım bulunsun. Akşam gelince bakarım. Konu için teşekkürler.

Gözlük iyi mi arkadaşlar? 30TL'ye değer mi?

Özellikle bu ürünler dikkatimi çekti, termal içlik dahil yarın mağazalarına uğrayıp bire bir görmeyi planlıyorum. Sercan Can daha önce bu firmadan gözlük almıştım. Ancak o gözlükler ile bu ürünün arasında göz çevresini kapatma anlamında ciddi fark var. Aldığım gözlükler rüzgarlı havalarda sorun çıkartıp gözleri iyi şekilde koruyamıyor ve yaşarmasına neden oluyordu. Bu ürün daha geniş çaplı bir cama sahip ve %100 UV korumalı deniyor. Umarım öyledir. :)

http://i1109.photobucket.com/albums/h428/BeyazBuyu1/untitled.jpg

Aynı ürünlerden ben de alacağım.
Arkadaşım geçen sene kar maskesinden almıştı, çok memnun.
Polar sweatshirt'ü de alıp arakatman olarak kullanmayı düşünüyorum.

Polar denilen şeyi kim icat ettiyse ellerinden öpüyorum :) Hem hafif, hem sıcak tutuyor, hem rahat ve konforlu, hem de birçok tekstil ürününe göre rüzgarı daha az geçiriyor.Eğer bulursam polar don da alıcam :D

Bende 2 çeşit termal içlik var.Birisi ince en çok nefes alanı, diğeri daha kalın kışlık.

İlkini soğuk havalarda spor yaparken kullanıyorum.Ne yazık ki şakır şakır terlendiği zaman bu miktarda teri dışarı atamıyor.Bu kadar teri dışarı atan bir ürün var mı onu da merak ediyorum.Yani sırtınız yine ıslak kalıyor ve yine rahatsız ediyor.Ama diğer bölgeler normal pamuklu atlete yada uzun kolluya göre çok daha iyi.

İkinci kışlık ürünü normal gündelik yaşamda kullanıyorum.Üşümeye karşı birebir.Kışın bu olmadan kot pantolon giymem mesela.Ama bununla biraz hareketi arttırırsam, mesela tempolu 1 km yürüsem terletiyor.

Ben yıllarca eski tip yün içlikler yada pazardan aldığım pamuklu içlikler kullandım.Çok sonra yeni nesil teknolojili ürünlere geçtim.Gerçekten fark var ve almaya değer diyorum.

kar montu dikkatimi çekti.mavi olan.su ve rüzgar geçirmez diyor.acaba faydası olurmu?

Gözlük almak isteyenler için aşağıdaki adres fikir verebilir. Henüz Türkiye sayfaları güncellenmediği için ekliyorum.
(link)

bu 45lira olan erkek fonsiyonel termal iclik nasildir sizce
ilk kez termal iclik alacagim montun icine giymek icinde kullanabilirim bisiklet surerken yarari olurmu yoksa siradan bir sweat gibimi olur?

ben önceki gün tayt aldım, thermaldi galiba. daha test edemedim ama iyi gibi duruyor. üst içlik için güzel olabilir. bakmam gerek

Maşallah.

Tchibo Almanya'da 6.95€'ya sattığı gözlüğü burada 30TL'ye satıyor.

Vazgeçtim almaktan.

Yaklaşık 1 saat kadar önce tchibo mağazasındaydım. Gözlük yakından bakıldığı ve takıldığı zaman Ali G'nin gözlüğünü andırıyor, bisikletçilerin kullandıkları gözlükler ile uzaktan yakından alakası yok. Sadece çerçeve alt kısımdan dışa doğru daha geniş tutulmuş o kadar. Açıkçası ben beğenmediğim için almaktan vazgeçtim.
(link)

Kayak montu diye satılan mont gayet güzel ve kaliteli, başlık kısmı çıkartılabiliyor, kolların içinden el ve parmakları saracak bir kumaş parçası eklenmiş istenirse kullanılabilir. Ancak bisiklet üzerinde pek rahat bir sürüş sağlayacağını düşünmüyorum. Dış katman olarak kullanmayı planlayan varsa yakından incelemeden almasın derim.
(link)

1 adet Uzun Kollu Polar Tişört aldım. Vücudu hafif bir bollukta sarıyor, kalınlık olarak normal polarlar kadar kalın değil.
(link)

Şimdilik bu kadar.

@Erdal YILMAZ

Bende tchibo dan gözlük almayı düşünüyordum ama;Erdal YILMAZ'ın yorumundan sonra gözlükten vazgeçip bunu:(link) almaya karar verdim kaskın altınada kullanılabiliyor diyor bu ürünü kullanan var ise yorumlarınızı alabilirmiyim.

@Umut Kılınç

Arkadaşımda var, geçen sene almıştı. Son derece memnun.
Ben de tchibo'ya gidebilirsem hemen alacağım.

• Beğen
Tepkiler: Umut Kılınç
Geri