Scudo Sports

Tchibo spor gözlük 14.90 değiştirilebilir 3 cam

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
dün gece gödüm arkadaşlar hemen sipariş verdim.e-bültene abone olursanız kargo bedava
(link)

Scudo
@alperK
Bilgi için teşekkürler dostum. İhtiyacım vardı hemen sipariş verdim. E-bülten aboneliği yapmama rağmen kargo ücreti tahsil etti.

@Barıs Yazıcı

biraz bekleyin mail adresinize link gelecek ona tıklayarak ücretsiz kargo hakkınız kullanabilirsiniz.kalitesiz birşey olduğunu sanmam

Şefaf olanı gece araba kullanırken kullansam, karşıdan gelen araçların ışıklarının gözümü almasını bir nebze azaltır mı?

@VolkanS

hafifi siyahı kullanırsanız bir nebze azaltır.bazı kişiler güneş gözlüğünü gece zifiri karanlıkta kullanır bende denedim gerçekten kapkara güneş gözlüğü yolu çok güzel gösteriyordu bunu herkez bilmez :) hafif siyah olanı deneyin ama şeffaf olan pek bir etki etmez

bu çok iyi oldu sipariş verdim
2-4 iş günü ulaşma süresi...

@ali katlamaz

kupon yok mail geliyor linke tıklayıp oluyor daha önce kullandıysanız yeni mail alıp tekrar üye olabilirsiniz :)

@Safa Arslaner

24 saat olmadı kargoda şuanda,yarın sabah elimde olur.

@Gültekin R. Demirkaya

yani 100-150 liralık gibi olmaz ama 50-60 tllik ürünlerden aşağı kalmaz gibi
ayrıca avantajix.com'dan %7 iade aldım.13.5tl ye geldi

AlperK bana mail geldi ama kupon kodu yazıyor sonrası boş tıklayınca da tchibo sayfası açılıyor nasıl yapıcam şimdi?

@Ömer Yüzgeç

ben bankamatik kartlarımlada alışveriş yapabiliyorum içinde para varsa.

@Ömer Yüzgeç

Tchibo da kapıda ödeme var ancak 75 tl ile 2000 tl arasında alışveriş yapman gerekiyor.

@Ömer Yüzgeç
turkcel t-cüzdan alabilirsin turkcel kullanıyorsan,içine para koyup internetten istediğini alabilirsin,internetten araştır.

ücretsiz kargo+doğum günü %15 indirimi ile 12.71 tl ye aldım :D

Tam alıyordum, stok tükenmiş. Bir dahakine artık.

@Mustafa
Doğum gününüz kutlu olsun diyelim :)

Geri