Scudo Sports

Tchibo pompam koptu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
1 Kere denemek icin kullandigim pompa bugun elime aldim bas yerinden koptu.sansima evin onundeydim
http://s1311.hizliresim.com/1h/s/uv5zg.jpg

Scudo
Bu tür alt seviye ürünlerin fiyatlari insanlara cazip geliyor ama yanlis yerden kar etdiklerinin farkinda olmuyorlar. Belki 20-30lira fazlasina daha kaliteli bir pompa alinabilirdi ve böyle bir olayla karsilasilmazdi.
Demek istedigim...
atiyorum bu pompa belki 15lira ve simdi tekrar 15lira vererek yeni bir pompa alinmasi gerekiyor. Etti 30lira bunun üstüne 10-20 lira daha koyarak iyi bir pompa alinabilirdi.

Neyse tekrar gecmis olsun, Tchiboya götürün ve durumu anlatin, faturaniz elinizdeyse belki yeni birtane verirler.

@Ahmet SARI
Yagmur yagmasini beklicem
:agla::confused::muck:

@murat cömez
20tl +kargo netten aldim magaza ilgilenirim acaba

@murat cömez

@murat cömez

İlgileneceğini sanmam, kaldı ki Tchibo'nun bu pompası ile adam akıllı bir yol lastiği şişiremezsiniz bile. Şişiririm diyen de ya pompa görmemiştir, ya da lastik şişirmeyi bilmiyordur. İyisi mi daha düzgün bir el pompası bak, bunu değiştirseler dahi hiçbir işe yaramayacaktır, ki dediğim gibi değiştireceklerini sanmam. Her şeyin bir kolayı olduğu gibi buna da diyecekleri, "efendim kullanıcı hatası" olduğundan bizim yapabileceğimiz bir şey yok!

bendede aynı pompa dan var tchibodan almıştım daha sorun cıkartmadı

Bence de ilgilenseler bile yerine yenisini verirler ve durumda degiklik olmaz. Belki ilk defada degil ama ikinci ücüncü defada olacagi ayni. Paranizi geri verseler cok iyi olur ama ben hic bir umut görmüyorum. Siz en iyisi bunun üstüne bir bardak soguk su icin ve eniyisi yeni kaliteli bir pompa alin. Benden tavsiye bu tür ucuz ürünlerden de uzak durun.

@sezer şentürk

2aydir bisiklette geziyor bugun elimde kaldi ,Sansa begun eve donus Yolunda tekerim patladi

gecmiş olsun eve uzak biğrde etrafınzıda benzinlik olmayan biryerde olasydıı daha kötü olabilirdi.

@murat cömez

Murat abi mesela kaliteli pompa olarak hangileri söyleyebilir misin?

@sezer şentürk

Mesela...

SKS (link)

Zefal (link)

Bunlar tabiki orta seviye olanlar ama kaliteli ve tabiki bunlarin da daha kalitelisi var ama SKS cok kaliteli bir markadir.

@murat cömez

abi sks yi taşımak zor olur bence el pompası daha iyi bana göre :) ?

@sezer şentürk

Ozaman buna bak, el pompasi olarak aradigini bilmiyordum.

(link)

(link) (Pro shimanonundur)

(link)

Cok iyi olsun dersen (link)

• Beğen
Tepkiler: hanifidemirel
Birazda şans işiymiş sizinki. 1 senedir ebaydan 7-8 liraya aldığım pompayı kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı. Sadece biraz uzun zamanda şişiriyor oda normal mini olmasından dolayı.http://imgs.inkfrog.com/pix/yallnick23/12003237.jpg

@murat cömez

abi o kadar da fiyatları yüksek değilmiş keşke shimano alsaydım bilmiyodum indirimde yakaladım diye aldım tchibodan :S

Aynı pompa yaklaşık 5 aydır bende var. 40 psi gibi basılabiliyor çok zorlanırsa 50'yi görüyor. Geçen gün hepsiburadadan 15 TL'ye çakmak girişli lastik kompresörü aldım, evde lastik şişirmek için rahat oluyor 3-4 dakikada 60 psi basıyor ki en azından boşuna uğraştırmıyor insanı.

@sezgindurmus

bendede çakmak girişli var ama 2 tekerede 60 psi basınca yanacak gibi oluyor.ufak pompamı alma amacımda yolda patlarsa yolda bırakmasın diye aldım

Geri