Scudo Sports

tchibo kask 26 lira saldırın :)

Kask fena değil ama Gözlük de var 30 liraya gayet güzel 3 değiştirilebilir cam.%100 UV korumalı. Tavsiye ederim, 365 den almıştım.

Scudo
Gözlüğü sitesinde göremedim, yarın yada daha sonra gidip mağazadan bakıcam.Haberdar ettiğin için teşekkür ederim.

Evde 5 tane gözlük var halen daha gözlük peşindeyim kendime de kızıyorum.Migren olunca güneş ışığı çok rahatsız ediyor, şapkasız gözlüksüz çıkamıyorum dışarı. :(

Sitesinde ve forum Bornova'da yoktu. Decathlon'da ise Mavi ürün ve seri sonu olarak indirime girenler olmuş. Bakınız (link)

• Beğen
Tepkiler: tt2000
@volkert

geçmiş olsun... ama boşu boşuna da kızmayın kendinize :)
aradığımızı bulana kadar, yani bizim için kullanışlı olan bi ürünü bulana kadar, bi sürü ürün denemek zorunda kalabiliyoruz..
zaman zaman şansımız yaver giderse ve ilk denemede bulursak ne ala tabi :)

ben de çanta konusunda aynısını yaşıyorum... ev sırt çantaları, bel çantaları, koşucular için olan daha küçük bel çantaları, orta boy çantalardan geçilmiyo :)

neyseki hepimizin tercihleri farklı :) sizin kullanamadığınız bi gözlük başkasının arayıp da bulamadığı bi gözlük olabilir.... umarım benim çantalar için de geçerli olur bu.. satılabilir, evde yer açılabilir... vs vs.. :)

• Beğen
365 AVM deki mağazadan bugün aldım arkadaşlar, gayet kaliteli bir kask. 10 tane daha vardı sanırım. Ben kask ile birlikte pompa da aldım.

Vesile olanlara çok teşekkür ederim. Saygılar

Ayrıca;
Çok sağlam görünen çelik halatlı bilyalı kilit : 12TL
Göstergeli Pompa: 12TL
Gözlük 3 camlı : 22TL
Pedli Tayt: 29TL

• Beğen
@Tuğrul T.

Yazdıklarınız Antalya'da da kalsaydı keşke alabilseydim.

Mavişehir Egepark mağazasında gözlük yok, kask var.Bilginize.

İnternetteki adresine baktım ama bulamadım acaba internet sitesine eklenir mi ?
Bilgisi olan var mı ?

Benim anladığım kadarıyla bu gözlükler bitmiş.Tekrar getirirlerse eklerler herhalde.

mavişehir tchibodaki kask uni,sex kasklardanmı? ben telefonlan aradım sordum erkek mi bayan içinmi istiyorsuuz dediler unisex kask kaldı dediler. bu konuştuğumuz kask hangisiydi?

Bu konu başlığındaki kask.

Ayrıca pembe olmadığı sürece kaskın erkeği kadını mı olurmuş, bunu da anlamıyorum? Decathlon'da da ayırmışlar, beyaz olanlar bayan, siyah olanlar erkek diye.Beyaz kask takamıyacaz mı yani nedir anlamıyorum ki? Sana ne hem?

çok sık kullanacağımı düşünmesemde bende aldım bitane, konuyu açan arkadaşa tşkl...

@mustafatepe
Kasksız çıkmayın yollar da binbir türlü durum ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Yaşam ölüm arası'nda bir bağ dır KASK.

• Beğen
Tepkiler: IbrhmAkgl
Geri