Gözlüğü sitesinde göremedim, yarın yada daha sonra gidip mağazadan bakıcam.Haberdar ettiğin için teşekkür ederim.
Evde 5 tane gözlük var halen daha gözlük peşindeyim kendime de kızıyorum.Migren olunca güneş ışığı çok rahatsız ediyor, şapkasız gözlüksüz çıkamıyorum dışarı.
geçmiş olsun... ama boşu boşuna da kızmayın kendinize
aradığımızı bulana kadar, yani bizim için kullanışlı olan bi ürünü bulana kadar, bi sürü ürün denemek zorunda kalabiliyoruz..
zaman zaman şansımız yaver giderse ve ilk denemede bulursak ne ala tabi
ben de çanta konusunda aynısını yaşıyorum... ev sırt çantaları, bel çantaları, koşucular için olan daha küçük bel çantaları, orta boy çantalardan geçilmiyo
neyseki hepimizin tercihleri farklı sizin kullanamadığınız bi gözlük başkasının arayıp da bulamadığı bi gözlük olabilir.... umarım benim çantalar için de geçerli olur bu.. satılabilir, evde yer açılabilir... vs vs..
mavişehir tchibodaki kask uni,sex kasklardanmı? ben telefonlan aradım sordum erkek mi bayan içinmi istiyorsuuz dediler unisex kask kaldı dediler. bu konuştuğumuz kask hangisiydi?
Ayrıca pembe olmadığı sürece kaskın erkeği kadını mı olurmuş, bunu da anlamıyorum? Decathlon'da da ayırmışlar, beyaz olanlar bayan, siyah olanlar erkek diye.Beyaz kask takamıyacaz mı yani nedir anlamıyorum ki? Sana ne hem?