İyi günler, baglantıda verdiginiz forma teri dısarı atması, vücudu sarması, uv filtreli oluşu vb. özelliklerden dolayı gercekten de güzel bir ürün, fiyat olarak da uygun. FAKAT ben size bisiklet için üretilmiş ve arkasında 3 cebi olan formalardan almanızı öneririm. Bisiklet esnasında tayt giyip giymiyor musunuz bilmiyorum, ama ben tayt üzerine şort giyiyorum sehiriçinde dikkat cekmemek icin.. Yine de şortumun cebine hicbirşey koymuyorum cunku rahatsız eden birsey.. onun yerine ne var ne yoksa cüzdan-anahtar-alyan-telefon-fotograf makinası vs. formanın arka ceplerin koyuyorum, böylece pedal cevirme esnasında beni rahatsız etmiyor ve performansımı ya da rahatlıgımı bozmuyor. Bu sebeple sırt cepleri bence bisiklet için en önemli buluşlardandır =) edinebiliyorsanız o tarz bir forma edinmeniz öncelikli olsun.
Bu konuda dechatlonda satılan formaları ya da kipeo'nun kendi sitesinde sattıgı turkuaz tour of turkey formalarını önerebilirim. Fiyat / Performans oranı bence gercekten iyi.. Dechatlonda 35-40TLden başlayıp 80-90TLye kadar forma cesitleri mevcut oluyor genelde.. İnternet sitesinden Online Satışı da oluyor. Kipeo Turkuaz TUR formasına gelince, Kipeo'nun sitesinde üst forma 40tl, tayt 55tl olarak satılmakta kargo dahil midir haric midir bilmiyorum ama tek ürün dahi aldıgınızda gönderdiklerini, siparis icin toplu alıma gerek olmadıgını biliyorum. Türkiyede çoğu takım formalarını kipeoya yaptırır ve kalitesi gerçekten iyidir, bir smssantini degildir belki ama gercekten iyidir, kipeoda yaptırılmıs bir takım formasının hem taytını hem formasını hala kullanmaktayım. bu konuda sitede iletisim icin e-posta adresleri bulunuyor ona bir göz atın derim.
Tabi karar sizin, ben sadece önerilerimi sundum, umarım yardımcı olabilmişimdir...
İyi günler..