Scudo Sports

Tchibo bisiklet kaskı 36tl ve 24tl

Scudo
Fiyatlari uygun da acaba kalitesi nasildir?Bilen,kullanan arkadaslar varsa yorum yapabilir mi acaba?

İkisininde S ve M kalmamış yani işimize yaramadı :)

Daha 2 ya da 3 hafta once 59 liradan aldim bu kaski, ikincil kask olarak :) Fakat tabii M bedendi. Muhtemelen bedeni kalmadigi icin fiyatini dusurmusler. Cok aman aman degil ama fiyatina gore fena sayilmaz. Arkasinda lambasi var, gece suruslerinde bir avantaj. Bu arada 50 TL uzeri kargo ucretsizdi, simdi kargo bedeli de alirlar. Gene de 41 lira bu kask icin iyi fiyat.

Tchibo ürünlerini sürekli kullanırım. genellikle pişman etmezler. Bisiklet ürünleri dışında da bir çok ürün almıştım.

O fiyata kask düşündürücü, ama hiç olmamasından iyidir.
Büyük vb. darbelerden koruyacağını sanmıyorum.

kaskı kullanıyorum şeklen güzel ancak koruma konusunda çok şükür ki bir deneyimim olmadı

Baktım merak edip ama tükenmiş diyor...

Bende almayı düşünüyordum, Burada ki forumda ürünü bulamadım, internetden alacaktım fakat stokları bitmiş :(

36 tl lik olanının beyaz rengini kullanıyorum 1 yılı geçti. 1-2 kaza atlattım ama kafam yere çarpmadı hiç. O yüzden bir tek dallardan koruduğunu, :) oturmasının iyi olduğunu fakat iç döşemenin ince ve yetersiz olduğunu söyleyebilirim. Genel anlamda orta halli ve kaza anında koruyabilecek bir kask. Kafada güven verdiğini söyleyebilirim.

konuyla alakalı sayılır Tschibo ile alakalı. Tschibo dan aldıgım hayvan gibi kalın ve süper görünen bisiklet kilidim inanılmaz DANDİK çıktı. 1 sene dolmadan, kilitlerken kilit göbeği bir baktım anahtaırn ucunda. sanki dolma oyuyorduk da kilidin içini temizledik gibi olmuş. Kask için bir şey diyemem. ama kilide dikkat derim

kaskın aynısını 2 senedir falan kullanıyorum çok kaliteli bu fiyata bedava, hatta al yedek dursun, benim gibi kafası büyük olanlar için L kalmış :)

59,95 tl lik şimdi indirimle 36 tl olan üründen alıp kullandım. Dağ yolundan aşağı inerken mıcırlı yolda virajı alamadım şarampole girdim kafamı da yere çarptım kask işini iyi yaptı pekmezi de akıtmadık. Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.

Geri