Scudo Sports

Tbmm Turu Yapilacakmi

Scudo
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı Kupası 3 Ekim'de yapılıyor...

Bu yıl farklı olarak, Ankara'da TBMM etrafında kriteryum şeklinde düzenlenecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı Kupası Büyük Erkekler ve Master Erkekler olmak üzere iki kategoride start alacak.

Müsabaka; 3 Ekim 2009 günü saat 09:00 'da yapılacak olan teknik toplantıda numara ve chip dağıtımından sonra sporcular saat 10:00 da start alacak.

4,9 km'lik yokuşlu parkuru büyük erkeklerin 8 tur, Master Erkeklerin ise 6 Tur atacağı müsabakanın startını Şeref Kapısı önünden Meclis Başkanı'mız Sayın Mehmet Ali Şahin verecekler. Müsabakanın bitişi ise bulvar üzerinde bulunan Çankaya Kapısı önünde olacak.

Saat 11:00 de ise bisiklet severlerin buluşacağı ve birlikte yarışacağı "Halk Yarışı" start alacak. Spor severler aynı parkuru 1 tur atarak Çankaya Kapısı önünde damalı bayrağı görecekler. (Müsabakaya katılacak olan tüm yarışmacıların yanlarında getirecekleri kaskları takmaları ise mecburidir. )

Dereceye giren sporculara ve bisiklet severlere madalyaları takdim edildikten sonra Meclis bahçesinde kokteyl verilecek.

Katılacak tüm bisiklet dostlarına şimdiden başarılar diliyoruz...

http://bisikletfederasyonu.gov.tr/images/stories/thumbs/L3Zob3N0cy9iaXNpa2xldGZlZGVyYXN5b251Lmdvdi50ci9odHRwL2ltYWdlcy9zdG9yaWVzL3RibW1fY3VwXzIwMDlfcGFya3VyLmpwZw==.jpg

fedarasyon bir gün önce açıkladığı 3ekim tarihini 4ekim olarak değiştirmiş bilginize ve harcırah konusundada bir bilgi yok dikkat

• Beğen
Tepkiler: Serkan TELYAKAR
@athletic

evet ama harcırah yok ve puan falan vermiyor bilmeyenlerin dikkatine.Tüm masterları da Ankara'da antremana bekliyoruz:D :D :D Yapılacak yerde rakım en düşük 832 mt. Starttan sonraki ilk virajı dönünce yaklaşık 150mt de 10 mt rakım veren bir yokuş var sonrasın da yaklaşık 2km tırmanma toplam rakım 936mt sonrası iniş.Güzel ve sert bir kriteryum'a benziyor.

@nükleer kedi

50 km altı yarışlarda su yardımı yasaktır.Lastiğin patlar ise teknik araca binen bir arkadaşın sana yolda destek verebilir.Teknik araç destek vermiyosa teknik alana kadar gelmek ve burada yardım almak zorundasın.Durup da astik değiştireyim deme tur yer kalırsın orda

• Beğen
Tepkiler: victor
Göbekten vitesli Gazelle yol bisikletiyle katılabilir miyim acaba :)

Yarış pazar gününe alındı.

Federasyon sitesindeki açıklamayı aynen araklıyorum....

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı Kupası 4 Ekim Pazar günü yapılıyor...

Bu yıl farklı olarak, Ankara'da TBMM etrafında kriteryum şeklinde düzenlenecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı Kupası puansız olup, Büyük Erkekler ( gelecek yıl büyük erkekler kategorisinde koşacak genç erkekler katılabilecektir ) ve Master Erkekler ( 30-44 ve 45+ )olmak üzere iki kategoride start alacaktır.

Kayıtlar e-mail veya faks ile yapılacaktır.

E-mail ile kayıt için : karanci@msn.com adresine 03 Ekim 2009 Cumartesi - 17.00'a kadar ad-soyad, kategori, kulüp ve doğum tarihi bilgileri mail olarak gönderilecektir.
Faks ile kayıt için : 0 312 312 12 75 faks numarasına 02Ekim 2009 Cuma - 17.00'a kadar ad-soyad, kategori, kulüp ve doğum tarihi bilgileri fakslanacaktır.

Yarışma sabahı kayıt alınmayacak olup, sporcular lisanslarını ibraz ederek çiplerini alacaklardır.
Müsabaka; 4 Ekim 2009 Pazar günü saat 09:00 'da yapılacak olan teknik toplantıda numara ve chip dağıtımından sonra sporcular saat 10:00 da start alacak.
4,9 km'lik yokuşlu parkuru büyük erkeklerin 8 tur, Master Erkeklerin ise 6 Tur atacağı müsabakanın startını Şeref Kapısı önünden Meclis Başkanı'mız Sayın Mehmet Ali Şahin verecekler. Müsabakanın bitişi ise bulvar üzerinde bulunan Çankaya Kapısı önünde olacak.
Saat 11:00 de ise bisiklet severlerin buluşacağı ve birlikte yarışacağı "Halk Yarışı" start alacak. Spor severler aynı parkuru 1 tur atarak Çankaya Kapısı önünde damalı bayrağı görecekler.
(Müsabakaya katılacak olan tüm yarışmacıların yanlarında getirecekleri kaskları takmaları ise mecburidir. )

Dereceye giren sporculara ve bisiklet severlere madalyaları takdim edildikten sonra Meclis bahçesinde kokteyl verilecek.

Katılacak tüm bisiklet dostlarına şimdiden başarılar diliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Harcırah konusu "YOK" tan "OLABİLİR" e değişkenlik göstermektedir.Fed hala karar verememiş miş duyurulur.:D :D :D Gülüyorum artık bu hallere ne diyim...:D

• Beğen
Tepkiler: victor
Halk turunda yol bisikleti sınırlaması var mı acaba? Bu konuda bir açıklama yapılmamış..

TBMM Başkanlığı 90. Yıl Kupası Bisiklet Yarışları, saat 10.20'de TBMM Şeref Kapısı Önünde, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in start vermesiyle başladı.

TBMM Başkanlığı 90. Yıl Kupası Bisiklet Yarışları "Kriteryum" Startı öncesi TBMM Şeref Kapısı Önünde tören yapıldı. Törene, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, TBMM üst düzey yöneticileri ve davetliler katıldı.

TBMM Başkanı Şahin, yarışmadan önce bisiklet sporucularıyla bir süre sohbet etti ve toplu resim çektirdi. Daha sonra saygı duruşu yapıldı ve toplu halde İstiklal Marşı okundu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu'nun yarışmacılara başarı dilemesinin ardından bir konuşma yapan TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, bisiklet yarışlarıyla ilgili bir anısını anlattı. Lise yıllarında bisiklet yarışlarını radyonun verdiğini hatırlatan Şahin, Bisiklet Federasyonu Başkanı Müftüoğlu'na seslenerek "Rıfat çalışkan ve Erol Küçükbakırcı gibi sporculara ihtiyacımız var sayın başkan" dedi.

Bisikletin yanı sıra 15 branşta Meclis'le yapılan işbirliğiyle spor müsabakaları düzenlendiğini vurgulayan TBMM Başkanı Şahin, Meclis ve sporun bundan sonra sık sık ülke gündemine geleceğini kaydetti.

Konuşmaların ardından TBMM Başkanı Şahin'in start vermesiyle Meclis içinde yapılan ilk tur yarışın da Mehmet Dülger birinci, Mehmet Cemal Yıldız ikinci ve Burhan Çoşkun da üçüncü oldu.

12 Turluk Büyük Yarış, saat 10.33'te TBMM Başkanı Şahin'in verdiği startla başladı.
(link)

federasyon antepte internet sitesinden yapılan duyuruların artık değiştirilmeyeceğini söylemişti ve internet sitesinde yarışa sadece seneye büyük olan gençlerin katılımına izin verildiğini yazdı bende bu yüzden yarış yerine sivil gittim ve ne göreyim bırakın 92li gençleri yıldızlar bile yarışıyor şimdi bu bana haksızlık değilmidir

Büyük Erkekler ve Genç erkekler:
(link)
Master Erkekler:
(link)

• Beğen
Tepkiler: exacbachay
Kursum olduğu için TV'ye bakamadım.Yarış Trt-3'te yayınlandımı? Yayınlandıysa tekrarı ne zaman gösterilir buradan bizi bilgilendirirseniz sevinirim..

Ben de şaşırdım. Genç erkekler olmayacak dendi. Büyük erkekler 8 tur yarışacak dendi. Yarışın son ana kadar TRT'den yayınlanacağı duyurulmadı. Gerçekten sana ve diğer arkadaşlara büyük haksızlık oldu Mustafa.

@mustea7

Mustafa, federasyon bu aklılla giderse çok sporcu kaybeder. Olimpik bir branş olan bisiklete neden sadece dağ kategorisinde gidiliyor ya da neden sporcu yetişmiyor deniliyor. Yetişmez tabi. Sponsor yok deniliyor, sen şimdi yarışa katılsaydın ve iyi dereceler alsaydın belki sponsor bulman(mamız) kolaylaşırdı ama nerde... Bu iş sadece bizlerde bitmiyor, biz yine çalışacağız ve yapabileceğimizin en iyisini yapacağız bu ülke için iyi birer sporcular olacağız belki çocuklarımız güzel günleri görürler...

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
Geri