Scudo Sports

taytin ped rengi ?

Tepki
154
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Diğer
Kendime tayt ararken bazi taytlarin pedlerinin mavi kirmizi vs degistigini goruyorum.bu renk degisiminin anlami nedir ? Kalitesine bagliusa nasil siralanir ?
Iyi Forumlar....

Scudo
Turuncu olanları satın alabileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar? İnternet üzerinden almak istiyorum fakat doğru düzgün bir alış veriş sitesi bulabilmiş değilim. Bulduklarım da aşırı pahalı.

Teşekkürler. :)

bende bi tanesi yarısı mavi yarısı gri :D

decathlon bayrampaşa gittim selenin üzerine takılan jel kılıflardan gördüm alıcaktım önce alet takımı sezon sonu kısa forma pedli şort derken unuttum ama denedim gercekten çok rahat ben mutlaka alıcam 20 tl çok rahat

konuyu hortlatmak istiyorum. ped renklerine göre taytların özellikleri? dekatlondaki taytların hakkında yorum bekliyorum.

@Sarper Tuncer en iyisi turuncu olan ondan sonra mavi sonra pedliner var önceden tam tersi imiş mavi en iyi turuncu bi altı oluyormuş.

Benim iç çamaşırım pedli ve turuncu. Çok iyi oluyor.
Ayrıca başka bir bisiklet şortumunki gri.
Bibshort tayttaki de Siyah.

Decathlonda tek renk turuncu olanlar süngerden. Onlara bakmanızı önermem. Şu an en iyi pedler turuncu ağırlıklı siyah beyaz çizgilere sahip pedler.
Geçen gün mağazada gezerken görmüştüm. Kısa taytta 129 Lira fiyat görünce reyon sorumlularına sorma gereği duydum. 5 saate kadar olan sürüşler için tasarlandığından bahsetti.

Bu tayt hakkıında fikri olan var mı?
Funkier 10 Panel Active Shorts SS15

upload_2015-5-12_14-45-35.png

Decathlondaki şu 3 taytın arasında 10'ar lira var ama hangisini almak lazım acaba, en pahalı en iyisidir mantığı burada işe yarar mı? :D

(link)
(link)
(link)

Ben de Santini marka bir tayt var. Ped rengi sarı, ne anlama geliyor? Sizce kaliteli mi? Birkaç saat sonra ufaktan rahatsız etmeye başlıyor ama çok da sorun olmuyor.

Decathlon artık tayt satmaktan vazgeçmeli. Kazık gibi pad koymuşlar ürünlere, denemek için giydiğiniz zaman bile rahatsızlık veriyor. Arka kısım da potluk yapıyor. Bu da örneği.

http://www.decathlon.com.tr/media/832/8327981/hd_c3fd5ec7d7774af8b431090c01f98133.jpg

@taner07

genelde decathlon ürünlerinde 300'ler başlangıç, 500'ler orta seviye, 700'ler üst seviye oluyor. indirim öncesi fiyatlara bakarsanız daha büyük farklar var

@Erdal YILMAZ
dekatlon taytlarını beğenenler de var. siz kaç tayt denediniz dekatlondan acaba? ve hangilerini beğenmediniz birde hangi taytı almamızı önerirsiniz acaba?

(link)
Decathlon'da ki en iyi tayt bu galiba. Jel pedi var ve kullanıcı yorumları olumlu. Ben de bunu alacağım.

@Erdal YILMAZ

Ağır adamların bayağı işine yarıyor ama Erdal, deme öyle :).
Benim için çok rahat mesela :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
@Atakan Kovancı
Bu sünger pede benziyor. bende de benzer bir pedli tayt var, uzun sürüşlerde sıkıntı oluyor. en güzeli jelli pedi olan bir tayt almak. şunun gibi; (link)

Geri