Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Yıkama konusu dert hakikaten,
deterjanlar ömrü kısaltıyor, ayrıca kumaşın nefes alabilirliğini azaltıyor diye duydum,
şampuanla yıkama tavsiye ettiler.
sürüşten eve gelince bir kovaya detarjan su ardından kıyafetleri atan
biri olarak tedirgin oldum :D. Şampuan da durulaması insanı bezdiriyor,
sabun çok daha beter uzun durulama gerektiriyor o yorgunlukla
uğraşmak içimden gelmiyor doğrusu :D.
Renkiler narinler fln için olan detarjanlardan denemek lazım.

Scudo
herkese merhaba acaba bikeandoutdoordaki 29 euroluk exustar taytların pedli olup olmadığı hakkında bi bilgisi olan varmı veya kullanıpta deneyimlerini aktarmak isteyen yazarsanız beni bahtiyar edersiniz yazmazsanız canınız saolsun:D

arkadaşım mutlaka pedlidir bir bisiklet mağazasında pedsiz bisiklet taytı satılmaz çünkü pedsiz tayt bisiklet taytı olamaz

• Beğen
Tepkiler: Faik BİLGİN
pedlidir kullanıyorum
ve çok memnunum

ne biliym bütün ürünlerde pedli olup olmadığı belirtilmişken onda öyle bir ibare yoktu yazanlara teşekkür ederim

Lİmar 737 :)
kasksız bisiklete binilmez,kendinize ben hiç düşmem kaza yapmam diye hiç güvenmeyin ,siz çarpmassınız başka inanılmaz şeyler başınıza gelir ve o zman farkına varırsınız kaskın gerçkten ne kadr gerekli olduğunu , o dyüzden fiyat konusunda a biraz eli açık olun ve güvenlik açısından en idealini alınve hemen alın ...Dediğim gibi Lİmar gayet güvenli.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
ben geçen hafta sipariş ettim benim bisikletçime bugun gelmesi lazımdı ama:D bakalım

@athletic

Slm arkadaşım, bu arada UVEX'i unutmayalım oda dünyanın en iyi markalarından birisi. Sadece TÜRKİYE'ye yeni girdi ve tanınmıyor.

sedona'nın kaskından aldım. tavsiye ediyorum güzel bişey. önündeki siyah parça çıkabiliyor, ve kafaya uygun olması için arkasından sıkılabiliyor

gercektende specialized in taytlari hep fiyat hemde kalite olarak cok uygun. yeni alacaklara tavsiye ederim. dun aktif pedaldan bende birtane aldim, fiyatlari 39€-50€ arasi degisiyor.

İstanbul'da deneyerek kask alabileceğim Giro, Cratoni vs iyi markaların bulunduğu mağazalar nerelerdedir? Tesekkürler

bisikletimin renginden ötürü kaçkar'dan gri kaskları sordum.
en ucuzu 75 eurodan başlıyor. bu rengin bir özelliği mi var?

kırmızılı mırmızılı almam asla.

Kırmızı kask neden olmasın?
kri ve siyah renkler ile şık olabiliyor.
ben de bisikletimi toplayalı 2 hafta oldu. şimdi kask, spd ayakkabı, rldiven ve şort bakıyorum.
kask için bu ikisini gidip deneyeceğim
(link)
(link)

Geri