Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

spd pedal olmadan bisikletten aldığın zevkin ve performansın en az %30 eksik bu pedal sayesinde bir ayağınla pedala basarken diğer ayağınla çekme yapabilirsin ayrıca sert arazi ortamında spd pedal olmadan bisiklet üstünde kalamassın dağılırsın.ben spd pedalsız bir bisiklet düşünemiyorum. kısaca böyle.

Scudo
@HaliliOzturk

Forumda araştırma yaptım ama ne yazık ki bişey bulamadım..Neyse teşekkür ediyorum yorumlarınız için..

Hızı ciddi şekilde etkiliyor yani bu SPD pedallar ?? Ciddi şekilde tavsiye ediyor musunuz ?

@KoraY1459

Tüm ciddiyetimle tavsiye ediyorum.

Hızı etkiler mi bilmem, ama dayanıklılığı artırdığı ve güçten tasarruf sağladığı bir gerçek.

Arkadaşlar hem hesaplı hem de kaliteli (çok şey istiyorum dimi :D )gözlük ne önerirsiniz?

bi arkadaşımdan askılı tayt almazsam sürekli kaycağını söylüyo acaba bu istisnai bi durummu yoksa arkadaşımın dediği gibi askılı tayt mı alıyım siz ne dersiniz

ben askısız tayt kullanıyorum hep lastiğini sıkınca pek bi problem olmuyo tuvalete giden kadar orda çözmek zor oluyo o kadar

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ayanyan
@fırat ayanyan

Tayt neden kaysın ki ya? Bedenimize göre giymiyormuyuz zaten. Hem bu şalvar gibi bir şey değil ki, adı üstünde tayt. Ama öyle birşey olsa ya bisiklet üzerindeyken :rolleyes: Neyse, düşünmek bile istemiyorum :D

arkadaşın o kadar büyük çaplı bi kaymadan bahsettiğini zannetmiyorum ayrıca tayt seleye oturduğunuz sürede ufak ufak yer değştirir bi süre sonnra bakarsınız ped bölümü seleyle alakasız biyerde ve siz acı çeker pozisyondasınız askılı tayt bunu büyük ölçüde engelliyo fakat ondada tuvalete gitmek bi işkence

ben kesinlikle askılı tayt tercih ederim.normal taytların lastik kısmı belimi çok sıkıyor buda beni rahatsız ediyordu ama askılı taytta öle bi sorun yok.

Herkese merhabalar,
Piyasada bulabileceğim ve bu işin ''en'' leri sayılabilecek kask markaları,satıldığı yerler ve fiyatlarıyla ilgili bilgiye sahip arkadaşlardan yardım almak istiyorum.

Ben %99 askısız kullandım, askılılar sanki 2. bir atlet gibi üst kısımda biraz bunaltıyor gibi geliyor bana, ne dersiniz ?

Bencede kesinlikle askılı tayt çünkü hem biniş sırasında tayt her zaman aynı yerde oluyor. Ayrıcada belinizide kapatarak sırtınızı üşütmenizi engelliyor...

Giro
Met
Bell
Troy Lee Designs
661
Azonic
Limar
Specialized
Michelin

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
ve diğer bisikletçilerde bulabilirsiniz.

Fiyatları 40 euro ile 200 euro arasında değişiyor.Üstteki bütün markalar Türkiye piyasasında yoktur.

@Murat1978

Uluslararası güvenlik standartlarına uygun olup olmadığına. (genelde bir simge ya da numara olur içinde)
Hava kanallarının genişliğine ve sayısına (fiyat yükseldikçe artar)
Bağlantı iplerinin ve iç süngerinin kalitesine.
Hafifliğine.
Başınıza göre uygun boyutta olmasına.

Geri