Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

internetten sipariş geçeceğim ama bedeni nasıl yapıcaz?

Scudo
Bana kaliteli, 500 TL ye kadar yol kaskı önerebilir misiniz?

Sahibi yakın arkadaşım olduğu için paylaşmak istedim.

(link)

Kask çok önemli bir güvenlik ekipmanı ben zamanında çok kötü bir kaza geçirmiştim kafamda ucuz bir kask vardı viraja girerken duştum ve belki kafamda kask olmasaydı ölmüştüm kazayı çok net hatırlamıyorum ama baagımdaki tendonları çok kötü zedelemiştim ameliyat olmuştum ama Allah'tan başka yerinde kırık falan yoktu çok şanslı şekilde altattım ama keşke kaskın fotoğrafını çeksedim kask karpuz kabuğu gibi yarılmıştı yani kask ucuz bile olsa takın canınızı sokakta bulmadınız sonuçta birde şunu sormak istiyorum acaba btwin markası kasları kullanıp kaza gibi durumlarda deneyimlemiş olan bir arkadaş varmı

@Bisiklet sever 93 Kaskın zaten darbe aldığında o şekilde olması gerekiyor ki gücü emsin. yani o kazada sizi kurtarmış ve bence kötü bir kask değilmiş....:rolleyes:eek:_O

@hakanemrez

Ben o kaskı yaklaşık 40 TL'ye almıştım bence kask için ucuz bir fiyat diye öyle yazmıştım yani pek kaliteli bir şey değildi

Bundan birkaç sene evvel Decathlon dan aldığım şort gibi şort arıyorum ama hiç bir yerde yok Decathlon da da yok. Kumaşı ritstop özellikli çadır kumaşı gibi ama biraz daha kalın. Teri dışarı atabilen, çabuk kuruyan, teri belli etmeyen, çok cepli, bisikletle günlük kullanım amaçlı şort arıyorum. Pamuklu ya da keten kumaşlı şortlarda terleyince arka taraf sırılsıklam oluyor bisikletten inip markete mağazaya girmeye utanıyorum. Bisiklete binesim gelmiyor. Kullanan bilen varsa aşağı link bırakabilir mi? Buna benzer birşey arıyorum.

Screenshot_2018-09-09-15-10-59-895_com.android.chrome.jpg

Merhaba, mevcut kaskım PROWELL F59 R VİPOR alalı 2.5 sene oldu ve bir kaç defa 1 metrelik mesafelerden düşürdüm o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum linkteki kaskı kullanan veya bilgisi dahilinde önerebilcek biri var mıdır :
(Bisikletim şehirden dönme tur )

(link)

bütçeyi bir tık zorlarsam da bu : (link)

tabi önceliğim Bell hakkında fikir almak

Ben kutupayısından indirimden 50 tl ye outdoor pantolon almıştım şort da olabiliyordu kendisi zaten şort olarak kullandım .Su atma özelliği var ,suyu döktüğünüz gibi akıp gidiyor .Ama çok sık kullandığımdan birazcık o özelliği yıprandı.Şu an yok sanırım ürün ama trekking pantolon -şort diye aratınca başka çıkar sanırım

• Beğen
Tepkiler: epsilon91
Shimano nun touring şortları aradığınız. Ama fiyatları maalesef 50 lira değil.

(link)
Böyle bir ürün iş görebilir mi acaba?

@Afyon35

Bu araba camlarına uygulanıyor da, yine böyle sprey şeklinde kıyafet ve ayakkabılar uygulanan, su tutmayan, kaydırıcı özelliği olan ürünler mevcut.

@epsilon91 Ter için olmazsa bende arıyayım bu özelliklerde pantalon falan aynı durumdan muzdiripim çünkü

Castelli Velocissimo IV kullanıyorum. Çok rahat. Mühendisliği ve kalitesi başarılı.

@Afyon35 bisiklet sporu başlı başına pahalı ama 70 euro yakın gelecekte o kadar da büyük bir para değildi benim için ve bu sporla uğraşan çoğu kişi için de. Bizim düşmekte olan alım gücümüzden bağımsız olarak, fiyatını hakettiğini düşünüyorum.

Geri