Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@Mustafa ZeybekYok ben onu için demedim. Bu aslında benim ikinize de ettiğim bir teşekkürdü. Neyse.. Selamlar [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Scudo
@alcest

Detaylı bir beden tablo alanı hazırlıyorum, bu tablo sayesinde bütün sorunlar ortadan kalkacaktır diye tahmin ediyorum.

@mfurkan

Mailinize cevap gönderilmiştir, dönüş yaparsanız sevinirim.

Daha geçen hafta Sora Tekstil'den alışveriş yaptım.

Kısa kollu forma ve kışlık tayt almıştım. Formayı beğendim, kısa bir turda giydim ve beğendim. Henüz havalar çok sıcak değil ama teri atmasını, ceplerinin derinliği (malum artık telefonlar büyük ve birçok formama sığmıyor, düşer mi diye ödüm kopuyor) ve fermuarlı arka cebini beğendim.

Kışlık taytı ise sitedeki beden ölçülerini dikkate alarak M beden almıştım, dizimden yukarı çıkmadı bile :(

e-posta gönderdim, hızlı bir şekilde karşı ödemeli gönderimi yapabileceğimi ve yardımcı olacaklarını belirttiler. Ben alışverişimden memnun kaldım, kışlık taytı değişimden gelince muhtemelen kullanacak hava bulamayacağım ama en azından ilgi alaka ve kalite olarak beni memnun ettiler.

Kötü hizmeti, rezilliği paylaştığımız bir ortamda güzel şeyleri de paylaşmak gerek.

Sora tekstil ürünleri kullanmadım ama daha önce üretim yaptıkları yere yakın olduğum için gitmek istediğimi yazmıştım ama irtibat sağlayamamıştık sağolsun sahibi iki hafta öncesinde irtibata geçti ve yerlerine davet etti :harika: hemde iki kez yaptı bu durumu bende paylaşmak istedim hemde kendilerine teşekkürü borç bilirim.

@ghkoseoglu nun bana yaptığı forma 4 yıldır aktif kullanmama rağmen sapasağlam duruyor diyorum ve susuyorum:)

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
'' (link)'' bu tayttan almak istiyorum ancak kargo ücreti (58 TL) dahil ve burada da ödeyeceğim vergiyi de düşününce yaklaşık 350 TL gibi bir rakama denk geliyor bu paraya değer mi değmez mi bilemedim ?o_O:kötü:

Yardımcı olursanız sevinirim :)

Arkadaşlar kask almak için nasıl bir ölçü alıyorsunuz ?

@anlern58 fotoğrafta ki gibi ölçü alabilirsiniz

Dosyalar

• Screenshot_20180421-114201.png
    Screenshot_20180421-114201.png
    17,5 KB · Okunma: 78
(link)
(link)
Bu kasklar nasıldır bildiğim kadarıyla marka olarak iyiler.Bu fiyatlara başka önerileriniz varsa onlarıda incelemek isterim.

sora tekstilde kişiye özel forma yapılabiliyor mu göremedim sitesinde.Böyle bir imkanımız var mı.Birde benim formam yok alacağım önerir misiniz ve linki varsa atabilirmisiniz
Teşekkürler

Merhaba
amerikadan 105 5800 pedal alacağım ama ayakkabı konusunda krarsız kaldım shimano rp5 baktım 150usd seviyesinde. Daha da yukarı çıkmayı düşünmüyorum. Alternatif olarak bir öneriniz olurmu ?

@indigobluerp5 kullaniyorum.daha once de rp3 kullandım. soguk havalarda ,yagusli havalarda cikmiyorsaniz rp3 de bakabilirsiniz.oldukca rahat ikisi de.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Özhun
Merhabalar, geçen sene almış olduğum Mosso Legarda şehir/tur bisikletimi aldıktan sonra bir süre kullanabildim daha sonra yaşamış olduğum bir rahatsızlıktan dolayı ara vermek durumunda kaldım şimdi tekrar kullanmaya başladım.

Bisikleti almaktaki sebebim açıkçası iş yerime (resmi kurum) gidip gelmek ve kısa mesafe ulaşım aracı olarak kullanmak.

Şimdi iş yerime giderken açıkçası normal kasklardan kullanmak istemiyorum ve biraz araştırmalarım sonucunda aşağıdaki kaskları buldum, bu kasklar kullanım açıcından diğer bildiğimiz standart kasklardan farkı var mıdır.

(link)

(link)

(link)

(link)

Hort v2

Aliexpressten kolormatik bisiklet gözlüğü alan kullanan var mı ?

(link)

@mywashere

Merhaba, bu gözlüğün gerçekten photochromic lenslere sahip olduğunu düşünüyorsanız, hiç düşünmeden satın alabilirsiniz.

Benim önerim, yanında 2 adet daha lens barındıran ve en azından ne olduğu belli olan bu gözlük olacak.
(link)

Arkadaşlar forumda binlerce bisiklet kullanıcısı var eminim bu kişilerden bazıları kullandıkları kaskları avantaj ve dezavantajlarını da belirterek önerebilir veya kötü tecrübeleri olan kaskları da söylebilirler. Türkiye de yaşayan insanların alım güçlerini de düşünerek tabi. Kapitalin reklamından albenili ürünlerinden bahsetmiyorum. Görevini yerine getircek olması yeterli.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Bazı kasklarda gözlük dahil oluyor.
Kullananlar var mı?
Hariçten gözlük almak daha iyimidir.
upload_2018-5-5_0-44-39.png

@Scuti
Limar veya Giro öneririm. Limar kask bende var satıyorum özelden yazdım.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Geri