Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Bu konu cok onemli gercekten 4 5 saat suruslere kadar dayanacak agrı yapmayacak ve fiyati da makül seviyelerde olcak bir tayt lazım takıpteyim.

Scudo
@Emre Yönlüer hocam şu vaude marka tayt hakkında biraz ayrıntılı bilgi verebilir misin? Vaude tayt yazdığım da google amca erdoğanlar bisikleti çıkartıyor ilk. Orada 200milyon gibi bi fiyat gözüküyor. Fiyatının hakkını veriyor mu nedir ne değildir söylersen ona göre sipariş vereceğim?

@Byburak Fiyatının hakkını veriyor bence. Alman malı sonuçta :D Anti-bakteriyel ped var içinde,uzun yolda çok rahat,vücudu iyi sarıyor güzel yani...:harika::harika:

Merlincycles'ta Merlin Bib Short ve Lusso Progel olanlar var. Merlini aldım denedim, 100 km den sonra hafif bir agri var. Tavsiye ederim, tabii selem Fizik, tahtadan biraz yumusak.

Arkadaşlar 20 gün oldu bisikleti alalı ve daha 50km den fazla yol yapamadım :) benim için söyledikleriniz fazla bile gelecek. Ağrı konusunda çok uzun süremedigim için ileriye yönelik düşünüyorum . Beden konusunda nasıl emin olacağım onu düşünüyorum şu anda denemeden sipariş versek nasl yapacağız

Arkadaşlar, 5+ saatlik sürüşler için askılı kısa tayt arıyorsanız, muadillerine göre çok daha uygun fiyatlı bir önerim olacak yurtdışından: dhb Aeron Speed askılı kısa tayt. (link)

Kendim bir süredir kullanıyorum.

Taytın en önemli kısmı tabii ki pedidir ve bu taytta kullanılan ped işin uzmanlarından Cytech'in en üst düzey pedleri arasında yer alan Comp HP modeli. Çok uzun sürüşlerde kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Kumaşı çok güzel, sıcak havalarda güneş ışınlarını daha az absorbe etmesi için Coldblack teknolojisiyle üretilmiş ve oldukça kaliteli bir kesime sahip. Dikiş kısımları profesyonelce yapılmış, rahatsız etmiyor ve askısı da çok hoş.

Bu taytın benzer pede ve kumaşa sahip muadilleri bunun iki katı veya fazlası fiyattan satılıyor.

Ciddi manada uzun soluklu antrenman ve yarışlar için tayt arayan arkadaşlara bir önerimdir.

@Ahmet.KOÇ
Sen ister tayt verecek 100 dolar :-D urun guzelmis ama bana daha uygun bisi lazim :-D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ElcaSeJawS Dediğim gibi 5+ saat sürüşler için taytın, özellikle kullanılan pedin kalitesi çok daha mühim hale geliyor. İşin içine kalite girince yüksek fiyatlar kaçınılmaz oluyor ki önerdiğim ürün fiyat/performans oranı en uygunlardan biri :)

Arkadaslar merlinden tayt alip kulanan varmi asskisiz taytim var beli cok aciliyor ve kalitesiz zaten 100km lik turlarda rahatsiz ediyor bu sebeple duzgun bir tayt aroyorum merlinde uyguna var alip kullanan oldumu acaba

(link)

Mesela bu model no name tercihim yada merida filan olabilir

@dincer_colak
(link)
Alturanın taytını kullanıyorum kaliteli bir tayt sünger koruması gayet kaliteli 4 -5 saatlik kullanımda sorun yaşamadım.Bundan önce scott marka taytım vardı onun süngeri daha inceydi kalın sünger baya fark ediyor.

merhaba konuyu hortlattım ama ZERORH+ gözlükler hakkında bilgisi olan var mı? bir zamanlar thinkoff kullanmış.

@Ahmet.KOÇ

Merhabalar,

Siz Lusso'yu alalı birkaç ay oldu sanırım :) hala tavsiye ediyor musunuz? Ben de almayı düşünüyorumda.

Merhaba @Ahmetkhrmn bey, gayet memnunum rahatligi konusunda ama cok kisa olmasada bel kismi biraz kisa oda kayiyor, bunda son zamanlarda aldigim kilocuklarda etkili :) Boyle olunca askilisini alsaydim keske dedirtti.

@Hakan Acar
Alacağınız markanın ölçülerine göre bel vs kısımlarını ölçerek alırsanız sorun yasamazsınız.
(link)
Bende FUNKİER panel 10 var tek kelimeyle muthis panel 7 bile çok iyi...tavsiye ederim
Değer mi? Derseniz kesinlikle değer teri dışarı atması ve rahatlığı çok çok iyi...
Kış için ise ayrı dusunmemesi gerek...

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
@Ahmetkhrmn

Ben Lusso'yu çok daha önceden almıştım. Bir seneyi geçti. Fiyat/performans ürünü olarak hala tavsiyemdir. Şu an hala dhb Aeron Speed bibshort ile değişimli olarak kullanıyorum. 2-3 saati geçmeyen sürüşleri için Lusso, daha uzun sürüşler için dhb'yi kullanıyorum.

@Hüseyinsuna yol bisikleti taytsiz olmuyor. Hızlı pedal çevirirken mutlaka rahatlık istiyorsunuz. MERLİN den FUNKİER veya LUSSO öneririm alacağınız bir panel 10 uzun sure sizi rahat ettirir polyamide olduğu için geri tutmayan bir kumaşı var alınca diğerleri ile kıyaslar ve anlarsiniz.

Kışın ise bunun ustune ucuz bir decarhlon bib 300 yiyebilirsiniz ya da kışlık uzun tayt llarin pedli ya da pedsizlerinden alıp kullanirsiniz. Ben indirimde paraya kiyip FUNKİER in kışlık üzümünü aldım ayrıca decarhlon bib300 (20tl) aldığının içine kısa tahtı giyerek kışın kullanıyorum. Gezinme değil de hızlı gitme amaclaniyorsa zaten sıcak olmanız değil ılık olmanız gerekmektedir terlemek daha tehlikeli kışın...

(link)
Sadece s ve xl kalmış ancak urun jel pedli ve cidden kaliteli.
Ben 1.82 boyunda 78 kg im ve M oluyor. 82 kg a kadar sorun yok... Kış için dusunulebilir...

Oof of bu otomatik düzeltme öldürdü beni ... Ürün yerine üzüm ...teri yerine geri...

@Ahmet.KOÇ

5 saatlik sürüşler yaptığım oluyor, idare eder mi peki? (yazın daha uzun sürüşler de yapabilirim bilmiyorum) 75€'ya kadar bütçem var. Tavsiye edebileceğiniz veya şunu da araştır diyebileceğiniz bir tayt var mı peki?

@Ahmetkhrmn

7 saatlik bir sürüşümde sonlara doğru rahatsızlık vermeye başlamıştı açıkçası. Onun için 5+ saat sürüşlere yönelik başka bir tayt arayışına girdim ve dhb Aeron Speed bibshort aldım. 100 USD civarında bir fiyatı var. Bunların dışında kullandığım bir tayt olmadı.

Geçenlerde bu tayt (link) aldım. 3-4 saat turlar için o iyidir, ama 6 saat ve üzer tur sırasında tayt ovmak başlar - ped çok kalındır.
Yaklaşık 100 TL (ve alt) ince pedle taytlar var mı?

Geri