Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Scudo
Arkadaşlar bu yaz için tayt ve eldiven düşünüyorum kısa tayt ve parmaksız kısa eldivenlerden istiyorum ama nerden alsam kararsız kaldım ve bu ikisi toplamda 100 tl'yi geçmemeli Decathlon'danmı alsam yoksa başka bi öneriniz varmı ? Şimdiden teşekkürler:)

Decathlon'dan eldiven olarak (link) bunu düşünüyorum önerirmisiniz ?

Ben eldiven olarak XLC kullanıyorum 25tl ama tayt bilmem bana da lazım tayt...:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Mert ALTUNÇ
Kullandığın eldivenden memnunmusun ve mevcutsa linkini verebilirmisin dostum ? :)

@Mert ALTUNÇ

Evet eldiven çok güzel elleri iyi sarıyor ve rahat,ayrıca jelli :in:

İşte bu; (link)

Tavsiyen için sağol dostum o zaman eldiven işi bitti şimdi tayt kaldı yardımlarınızı bekliyorum ^^

Tayt konusunda bu modeli önerebilirim (link) ben bir değişik modelini kullanıyorum artık satılmıyor sanırım Decathlon da

@Yiğit Türkben
Askılı aramıyorum yinede tavsiyen için sağol:)

Arkadaşlar tayttan vazgeçtim onun yerine Prowell F-59 kask alıcam eldivenden yana hala tavsiyelerinizi bekliyorum kask 70 TL'ye gelicek bu yüzden 30 TL'lik bi bütçem kalıyo lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum :)

carraro sportive 227 model bisikletim var yeni aldim gecen gun bisikletle uzun yola cikarken bi arkadaşımı yanima aldim onda spd seti vardi Çorludan Kırklareline giderken edirne bayiri diye bir yer var %10 Eğimli 1 km Bayır var o bayiri cikarken beni cok fazla zorladim zorlamamla ayagimdan pedalin kaymasiyla bir oldu bu yüzden spd seti almaya karar verdim 250 tl gibi bir bütçem var spd pedal ve ayakkabi önerilerinizi alabilirmiyim

Vazgeçmişsin ama ben taytı decathlondan aldım. Çok aşırı aşırı bir rahatlık hissetmedim ama tayt güzel. Sıkıntı benim selede sanırım :)

Kaskı ben las marka aldım ama biraz tuzlu sana gitmez sanırım hocam. Eldiven arayışım benim de var. Çok kararsızım açıkcası.

Benim tayt Vaude ama henüz deneme fırsatım olmadı.Eldivenler XLC ben beğendim şahsen :)

Merhaba Arkadaşlar,

Bisikletimin pedallarını değiştirmeyi düşünüyorum da sizce spd pedal almayı düşünüyorum sizce diğer pedallardan ne farkı var

Şimdiden teşekkürler ...

Ayakkabısı var kilitli pedal :) fakat dilersen ayakkabısız kullanılan türleride var

@Altuğ Mert Öztürk

Ayakkabısı olmazsa o pedalın bir anlamı kalmıyor o zaman.

iyi günler LIMAR 525 SPORT ACTION almayı düşünüyorum bütçem 200e kadar başka kask önerisi olan var mı

Geri