Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

@cazci @Bisikletkolik Esra hanım hoşgeldiniz, Kipeo ihraç fazlası ürünlerini Cengiz hocam da satıyor Ata Bulvarının sonuna doğru Fethiye Spor Tesisleri var orada Büyükşehir Belediye Spor Kulübü bisiklet antrenörü olur kendisi, telefonunu da isterseniz özelden atabilirim. Kipeo'nun 3 kalınlıkta pedli taytı var pedi gri olan en iyisidir pro.

(link)

Scudo
170 liraya decahtlo. A jelli tsyt gelecek mavi renk kullanci degerlendirmesi cok iyi butcesi olan dusunebilir

@Pamuk
Ürünü görebileceğimiz bir link vs var mıdır, paylaşmanızı rica ederim.
Jellinin tam olarak ingilizce karlışığı nedir? Şu ürünü sipariş verdim bugün. Jelli değil midir?

(link)

@sadi imren kardeşim,Exuma Bursa ya şube açmış.Taytlarının pedi oldukça kalitelidir,bakmak isteyenlere öneririm.Odunluk - Mihraplı Parkı kavşağından Sheraton Oteli tarafına girişte...

@cazci Eyvallah ağabey işimize yarayacak bir haber :) (link)

• Beğen
Tepkiler: cazci
@volkan ismail

(link)

Daha gelmedi belki de hiç gelmez. Ama fiyati guncel tahminimce gelecek

Jel- silikon
Senin taytta silikon diyor ama neye silikon diyor onu tam anlamadım ingilizcesi olan birisi cevaplasın :okyrm:

Şort altına giyilebilecek bir şey arayanlara (link)ürünleri tavsiye ederim. 30 TL

@volkan ismail Jelli taytlarda İngilizce olarak"gel" ifadesi bulunuyor.
Senin siparişindeki taytın ped kısmı jel değilmiş,işin ilginci sünger de değilmiş;köpük yazıyor.Köpük yazmışlar kullanıcıların yalancısıyım.
Yalnız kullanıcı yorumlarında pad kısmı jel değil ama çok konforlu yazıyor uzun kmlerde sıkıntı yok diyorlar.
Kaymayı engelleyen bacaktaki tutucular silikonmuş

Merhaba arkadaşlar,

Giro Cinder kask almayı düşünüyorum. Kafamı ölçtüm ve 59 cm çıktı (kafamın bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum :). Sizce L beden büyük gelir mi? Aşırı terlediğim için bandana tarzı birşey de kullanmam gerek. M beden küçük gelir mi?

@Ufuk Dönmez en doğrusu deneyerek almanız. İnternetten almayı düşünüyorsanız da para iadesi olan bir alışveriş sitesini tercih edin tabi kargo ücreti de satıcıya ait olmak şartıyla

4 yıldır giro animas kask kullanıyorum artık değiştirmek istediğim için son bir aydır chainreactions, bike24, merlincycles, competitivecyclist ve wiggle vb. sitelerde pusuya yatmış kask için indirim kovaladım. Bu aralar güzelde indirimler de var örneğin; bell stradus mips, giro cinder gibi ama kur yüzünden bize gelişi 400/500 tl yi buluyor . neyse gözü karartıp bir iki model seçtim yurtdışı inceleme ve forum sitelerini karıştırdım, gözüme btwin900 serisi ilişti güzel yorumlar vardı bende kaskı aldım bir kaç gündür kullanıyorum çok güzel memnunum. tavsiye ederim.

(link)

1250 tl kask mı olur?

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@tavadasonkalansucuk

Lazer kasklar shimano bünyesinde üretiliyor.kaliteli kaskları var üstten ayarlanabilir olması mükemmel bir kolaylık.

@Ufuk Dönmez

mesura yada metre ile kafanızın etrafını ölçüp en az 2cm büyük seçin mesela (59-61) . ayrıca ürünün özel bir beden aralığı yoksa L beden size olur.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Ufuk Dönmez
Giro beden tablosunda 59 M beden için üst, L beden için alt sınır. Benimde kafa ölçüm 59. M beden Foray kullanıyorum. Bandana veya keple kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Ama deneyerek almanız her zaman en doğrusu.

Sadece ölçünün yetmediği zamanlar bile olabiliyor.Ölçüler tutsa bile bazen kafa şekli ile kaskın iç kalıbı örtüşmeyebiliyor.Bundan dolayı kaskı denemeden almamak da fayda var diye düşünüyorum diğer arkadaşların dediği gibi.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@burak gulyapan

Bence mahsuru yok olabilir. Biz alırız alamayız o ayrı bir husus.

Giro Cinder
Bunda MIPS yok. MIPS li fiyatı el yakıyor.
L beden. 297g
Tweekscycles sitesinden 12 gün içerisinde normal gönderi olarak geldi

79CF8B58-3C87-4B81-A957-903E1056997C.jpeg

Dosyalar

• 8B36C13A-C022-49E6-9E0D-FD5A5DABEC53.jpeg
    8B36C13A-C022-49E6-9E0D-FD5A5DABEC53.jpeg
    44 KB · Okunma: 48
  • 8BC1D7E2-3D46-4243-8425-BF51241EB177.jpeg
    8BC1D7E2-3D46-4243-8425-BF51241EB177.jpeg
    35,3 KB · Okunma: 50
  • 056DF958-5359-441F-972E-28599CDFBF62.jpeg
    056DF958-5359-441F-972E-28599CDFBF62.jpeg