Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

(link)
Kullanmadım ama hem fiyatı uygun hem kaliteli bir görüntüsü var, almayı düşündüklerim arasında. Fikir verebiliri sanırım

Scudo
@vatan camları değişebilen bir Bisiklet gözlüğü alırsanız daha iyi bence...
XLC nin bisiklet gözlükleri güzel mesela.Benimkinde 3 ayrı renk cam var siyah-sarı-renksiz ve içersinde de optik gözlük var.Gözlük kullanmıyorsanız çıkarabiliyorsunuz:harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: vatan
Kaliteli gözlüğe ihtiyacı olan arkadaşlar şunu kaçırmasın.
(link)

Gözlük bisikletçinin en yakın dostlarından biri
Bence seçerken camları değişebilen ve üç adetten aşağı olmayan modeller seçilmeli
Bunlar karartma özelliği olan koyu renkli,gece sürüşlerinde gözü yormayan sarı renkli ve her koşulda takılabilen şeffaf renkli gibi.

@vatan Çok araştırılası bir konu değil, delta bisiklet ya da erdoğanlar gibi köklü firmaları açın oralarda var uygun fiyatlı xlc mesela...Çok kaliteli derseniz oakley...Markalar belli aslında :)

Kornealara dikkat hocam güneşi görünce eritir allah korusun. Orao kullanıyorum fakir işi eyvallah ama kör olma korkum yok.

@vatan BU tür gözlükleri (sarı) gece kullanmanızı öneririm. Gündüz özelikle güneşin apaçık olduğu dönemlerde takmanızı pek önermem. Sarı gözlükler en azından otomobil far ışıklarını bir nevi emip daha net görüntü elde etmemizi sağlıyor.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Ben çok güzel buluyorum bu gözlükleri ama normalde de gözlük kullanıyorum miyop oldugum içinde kullanamıyorum

@vatan
Attığım linkteki gözlük toplam 3 takım lens ile geliyor. Renkli, sarı ve şaffaf lensler var.

• Beğen
Konusu gelmişken sorayım ben de o zaman. Linkteki gözlüğü almayı planlıyorum markayı kullanan var mı varsa nasıldır yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.

(link)

• Beğen
Merhaba;
Siparişim geçen hafta elime ulaştı ve tek kelimeyle mükemmel bir seçim diyebilirim..3 lens seçeneğide mevcut olup yüze tam olarak oturuyor...Görünüşüde resimden çok daha güzel :cool:

UVEX.jpg

12957531_10206184147624770_1626232398104678756_o.jpg

Vatan xlc değiştirilebilir üç camlı bisiklet gözlüğünü alabilirsin. Fiyat olarak da gayet uygun. (65 TL) indirim de yaparlar sanıyorum. Fakat internet üzerinden spariş vereceğin gözlüğün ölçülerinin suratına uymama sorunu vuku bulabilir. Ben deneyerek aldım. Onca markadan suratıma uygun bu vardı. Ayrıca 3 TL'lik gözlüklerden (çin malı) sağlığın acısından uzak durmalısın.

@Spook çok hoş ve uygun görünüyor link atar mısınız üç camlı olanı bulamadım:uzgnm:

Ben bisikletçiden deneyerek aldım. şu sitede (link) xlc marka gözlükler mevcut fakat denemeden suratına uygun olup-olmaması tamamen şans faktörü ile alakalı bir durum. Mahalle bisikletçilerinde bile bu marka vardır. Uygun fiyatlı cunku.

@Spook o vakit deneyip alayım bir sakatluk çıkmasun :harika:

Evet özellikle giyim aksesuarları denenerek almalı. Ölçüler ve kalıplar birbirini tutmayabiliyor (genellikle de öyle oluyor)

ben swiss 12276 modelini aldım , çok memnunum.

@the_dr zaten memnun kalmazsan dava aç kardeş :hrkbuya::bsmagryr:

Dosyalar

• sww.png
    sww.png
    2,4 KB · Okunma: 31
Geri