@Adem Kaya Hocam çeket aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz?
Arkadaşlar ben yorumların tamamını okudum
Çok soğuk olmayan mevsim geçişlerinde;
Alt üst termal içlik(iç çamaşırsız giyiyoruz)
Üzerine güzel nefes alan rüzgar geçirmeyen bir tayt ve ceket. Bere eldiven Vs
Doğru anladığımı düşünüyorum.Uçuk fiyatlar olmamak kaybıyla ceket,tayt,termal içlik tavsiyesi alabilirim
Bende bu gözlüğü kullanıyorum hafifliği, kulak arkası kısımlarının cildi tutan bir yapıda olması, kolay çam degisimi filan çok iyi ayrıca 3 farklı rekte de camı var fiyatına gore bence gayet iyi bir urun.
Herkese merhabalar. Öncelikle site yöneticilerine söyleyeyim. Yeterli bi şekilde konuları inceledim ama geneli eski konular olduğu için net bi şekilde yeterli bilgi alamadım. Mesajımı silmez iseniz memnun olurum. Konuyu yanlış yere açtı isem ve silmez iseniz de doğru yere alınız lütfen.
Bugün itibari ile seda bisikletten MERIDA speeder 200v model bisikletim geldi yarın kısmetse kurulumu yaptırmaya götüreceğim. Eldiven kilit vesaire aksesuarları aldım ama decathlon da ki kasklar hoşuma gitmedi sizlerden rica etsem bana 150 . 250tl arası kask önerisinde bulunursanız çok sevinirim. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum ...
@Candan Biberci site yurt dışı mi? Pek anlamıyorum şehir içi mi? Sipariş versek yani ne kadar süre de gelir o yüzden soruyorum. Üründen memnun musunuz? Anlamadığım için şu anda sadece görüntü üzerine yorum yapabiliyorum?
@bsklt07 teşekkür ederim. Birebir görme imkanım oldu decathlon da ki bu kasklar hoşuma gitmedi.
@Anonim
Haklısın ona dikkat etmedim.Livestrong 2013 te üretimi sonlanmış
Diğer İndicator modelindede durum aynıysa güvenlik açısından tercih edilemeyebilir.
Açıkçası sağlam kalırsa ben 3 yıl daha ömür biçiyorum.
Bell markasıda iyi.Zaten Giro modellerinin replikalarını genelde bell fason olarak üretiyor.Giro kaskı çeviriyorsun etikette Bell yazıyor
Aldığım kaskın (Rudy Project Slinger) üretim yılının 2012 olduğunu öğrenince Rudy'e atarlı bir mesaj yollamıştım. Cevap olarak: Kaza veya benzeri bir durum olmadığı sürece sıkıntı olmayacağını, istediğim kadar kullanabileceğimi söylemişlerdi.