Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

Merhaba arkadaşlar, aliexpresste satılan formalardan kullanan var mı strava baskılı olanlardan ? Fiyatları çok uygun yorumları da çok iyi görünüyor. Almayı düşünuyorum türk kullanicilar hiç yorum yapmamış sadece 5 yıldız vermişler. Çok büyük paralar vermek istemiyorum, profesyonel değilim. Tavsiye eder misiniz bu formaları?

Scudo
Merhaba arkadaşlar, aliexpresste satılan formalardan kullanan var mı strava baskılı olanlardan ? Fiyatları çok uygun yorumları da çok iyi görünüyor. Almayı düşünuyorum türk kullanicilar hiç yorum yapmamış sadece 5 yıldız vermişler. Çok büyük paralar vermek istemiyorum, profesyonel değilim. Tavsiye eder misiniz bu formaları?
Ben TEAM UAE PRO olanlardan almıştım. Fiyatına oranla gayet güzel. Tayt çok iyiydi. Formada güzel. Ben memnun kaldım.

• Beğen
Tepkiler: Farukdere34
IMG_0845.JPGÜst Aliexpress ben bu sabah kullandım memnun kaldım. Arka cepler biraz ufak.

• Beğen
Tepkiler: Farukdere34
Teşekkürler. Bı takım alayım kullanıma göre bende yorum yaparim

Aliexpressten aldığım askılı taytın bacak kaydırmazları bacakla temas etmesi açısından pek iyi değil. Üst formaların sonundaki kaydırmaz şeritten takmışlar. Kaydırmıyor ancak ola ki yer değiştirdi acayip bir rahatsızlık vermeye başlıyor ve bir süre sonra da can acıtıyor. Kaliteli taytların bacak sonlarında biraz daha sıkı bir kumaş tercih edilir, bunlar direkt plastik takmış.
Satılan tüm taytlar böyle mi acaba?
Günde 4+ saat sürüş yapıp memnun kaldığınız takımların linklerini koyabilirseniz şahane olur.

çoğu yol bisikletine başlayan arkadaş gibi ben de decathlonun 85₺'lik taytını alıp kullanmaya başladım. daha öncesinde bu modelin gelmesini beklerken 10 gün boyunca 110₺'lik uzun taytını kullanmıştım. İki ürün arasında ilk hissedilen fark tayt pedi, uzun tayt modelinde ped var denilemez bile, galiba ''dolgu'' olarak geçiyor zaten. Uzun tayt modelini rahat bir selesi olmayan kimseye önermem, dolgu tek başına kesinlikle yeterli değil. Sonbahar/kış ayları için tasarlanmış bir tayt, sabaha karşı serin saatlerde sürdüm rüzgarı ve soğuğu gayet engelliyor. Beden seçimi için de 180 75 kilo civarıyım, elimde M bedeni vardı ama L büyük ihtimalle daha iyi olurdu, imkan varsa deneyerek alın. Kısa tayta gelirsek gerçekten inanılmaz rahat, fiyatına göre beklediğimden çok daha iyi bir ürün. Yorumlarına baktığımda herkes üst modellerle arasında pek bir fark olmadığını, boşuna para vermek gerekmediğini söylüyordu. Başka kısa tayt modeli denemedim ama 85₺ için çok rahat ve kaliteli bir tayt bence. Benim boyum ve kilom civarı olanlara m beden çok rahat olur. Pedlerinin rahatlığı gerçekten çok fark ettiriyor. Aklında soru işareti olan herkese öneririm. Kısa taytı en uzun 4 saat civarı kullandım, herhangi bir rahatsızlık vermedi. Uzun model 1.5 saatten sonra iyice rahatsız etmeye başlıyor. Jelli sele veya başka bir alternatif şart.

85₺'lik kısa tayt : (Erkek Yol Bisikleti Taytı - ESSENTIEL TRIBAN ürün kodu: 2707977 )
110₺'lik uzun tayt : (ERKEK YOL BİSİKLETİ TAYTI - SİYAH - 100 BTWIN ürün kodu: 8354234 )
link koyamadığım için direkt olarak sitedeki isimlerini ve ürün kodlarını yazdım

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Arkadaşlar ilk pedli tayt veya şortumu alacağım. Şu anda basketbol içliği üzerine şort ile sürüyorum. Bir diz sakatlığından çıktığım için dizimi sıcak tutması işe yarıyor, fakat toto bölgesi uzun sürüslerde tahriş oluyor pedlı olmadığından. Şuradaki askısız tayt veya şortlardan kullanıp tavsiye edebileceğiniz modeller var mıdır: (link) veya orda olmayanlardan Sora Tekstil Endurance (link) deneyen tavsiye eden var mi?

• Beğen
çoğu yol bisikletine başlayan arkadaş gibi ben de decathlonun 85₺'lik taytını alıp kullanmaya başladım. daha öncesinde bu modelin gelmesini beklerken 10 gün boyunca 110₺'lik uzun taytını kullanmıştım. İki ürün arasında ilk hissedilen fark tayt pedi, uzun tayt modelinde ped var denilemez bile, galiba ''dolgu'' olarak geçiyor zaten. Uzun tayt modelini rahat bir selesi olmayan kimseye önermem, dolgu tek başına kesinlikle yeterli değil. Sonbahar/kış ayları için tasarlanmış bir tayt, sabaha karşı serin saatlerde sürdüm rüzgarı ve soğuğu gayet engelliyor. Beden seçimi için de 180 75 kilo civarıyım, elimde M bedeni vardı ama L büyük ihtimalle daha iyi olurdu, imkan varsa deneyerek alın. Kısa tayta gelirsek gerçekten inanılmaz rahat, fiyatına göre beklediğimden çok daha iyi bir ürün. Yorumlarına baktığımda herkes üst modellerle arasında pek bir fark olmadığını, boşuna para vermek gerekmediğini söylüyordu. Başka kısa tayt modeli denemedim ama 85₺ için çok rahat ve kaliteli bir tayt bence. Benim boyum ve kilom civarı olanlara m beden çok rahat olur. Pedlerinin rahatlığı gerçekten çok fark ettiriyor. Aklında soru işareti olan herkese öneririm. Kısa taytı en uzun 4 saat civarı kullandım, herhangi bir rahatsızlık vermedi. Uzun model 1.5 saatten sonra iyice rahatsız etmeye başlıyor. Jelli sele veya başka bir alternatif şart.

85₺'lik kısa tayt : (Erkek Yol Bisikleti Taytı - ESSENTIEL TRIBAN ürün kodu: 2707977 )
110₺'lik uzun tayt : (ERKEK YOL BİSİKLETİ TAYTI - SİYAH - 100 BTWIN ürün kodu: 8354234 )
link koyamadığım için direkt olarak sitedeki isimlerini ve ürün kodlarını yazdım
Sepetim de bekliyor dünden beri yorumunuz iyi oldu ek olarak mtb şortu alayım diyorum içten taytlı o nasıl olur acaba

Screenshot_20210709-194548_Decathlon Trkiye.jpg

• Beğen
Tepkiler: hermes
Sepetim de bekliyor dünden beri yorumunuz iyi oldu ek olarak mtb şortu alayım diyorum içten taytlı o nasıl olur acaba

269043 dosyayı görüntüle
hocam mtb'lerle ilgili pek bir bilgim yok maalesef. ama yol bisikleti kullanıyorsanız şort önermem, birkaç kez denedim dizlerimi rahatsız etti sürtünme nedeniyle.

Son düzenleme:
  • Beğen
Bende fatbike var hocam zannetmem rahatsız edeceğini beni

(link)

Decathlon'un indirimlerini görünce tayt alma isteğimi sonuçlandırmak istedim. Basen çevrem 103 cm. L bedenin aralığı 99-106 cm ve XL bedenin aralığı ise 107-... . Sormak istediğim hangi bedeni seçmeliyim? Bel tarafımda yağlanmanın olduğunu ama onları eritmek için çabaladığımı da söylemek istiyorum yani yakında basen çevrem azalacak. L beden almak istiyorum ama yine de sormak istedim.

(link)

Decathlon'un indirimlerini görünce tayt alma isteğimi sonuçlandırmak istedim. Basen çevrem 103 cm. L bedenin aralığı 99-106 cm ve XL bedenin aralığı ise 107-... . Sormak istediğim hangi bedeni seçmeliyim? Bel tarafımda yağlanmanın olduğunu ama onları eritmek için çabaladığımı da söylemek istiyorum yani yakında basen çevrem azalacak. L beden almak istiyorum ama yine de sormak istedim.
Selam, kısa taytını 97cm basen ile L giyiyorum. Size XL tavsiye ederim. Genel izlenimim, taytları 1 beden büyük almak gerekiyor her firmada.

Selam, kısa taytını 97cm basen ile L giyiyorum. Size XL tavsiye ederim. Genel izlenimim, taytları 1 beden büyük almak gerekiyor her firmada.
XL almayı da düşündüm hatta ailem de XL almamı istiyorlar. 97 cm basen ölçüsü M ve L beden arasında kalan bir ölçü. 103 ise L bedenin tam ortasında. Ben basen çevremdeki yağları eritmeye uğraşıyorum haliyle basen ölçüsü de azalmış olacak. Eğer XL alırsam neredeyse önerilenin 6-7 cm altında bel ölçüm olacak. Bu azalmanın konfora etkisi olur mu? XL beden alırsam askı uzunluğu ve bacak boyunda değişme olacak mıdır?

XL beden alırsam askı uzunluğu ve bacak boyunda değişme olacak mıdır?

Tabii ki bu kisimlar da bir miktar uzun olacaktir.
2 bedeni de siparis edip, olmayani iade edersiniz.

Dün akşam mezurasız şekilde ölçtüğümde bel çevrem 103 cm çıkmıştı. Bugün mezurayla ölçtüğümde ise 93 cm olduğunu gördüm. Bu yüzden L bedeni sipariş edeceğim az sonra. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba, Decathlon da satılan iki tayttan (link) epey övmüşler, (link)da indirime girmiş ve 100 TL ye satılıyor, ancak yorumları pek iyi değil. 85 TL lik olanını yorumlarda epey övmüşler. Sizce ikisi arasında hangisini almak mantıklı?

Tabii ki bu kisimlar da bir miktar uzun olacaktir.
2 bedeni de siparis edip, olmayani iade edersiniz.
Nası bi zihniyet ya. başkasının denediği taytı siz giymek ister miydiniz?
Bu tür ürünlerde iade olmaz.

• Beğen
Tepkiler: teyteydragon
@ordi
dekatlondaki 170 TL lik olan tayt fiyatına göre yetersizdi ama 85'likten iyiydi, 100 tl ye indiği için alınması daha mantıklı.

Geri