Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

ebay ve amazonda harika modeller var :) sayfalarca hemde.

"cycling jersey" diye aratabilirsiniz

Scudo
@Yiğit Eydemir

Taytın üzerine şort giyilebilir. İç çamaşırınız slip-boxer tipi bir şeyse, hiç rahatsız etmez. Direkt boxer tipi iç çamaşırları geniş olduğundan, tayt üzerine şort biraz kalabalık yapıyor. :)

@ahmetcan44

Sıcak illerde çekilmez diye düşünüyorum tayt. Adana gibi bir memlekette hele

Siz bilirsiniz lakin sıcak ya da soğuk fark etmiyor, en rahat edeceğiniz şey tayttır. :) Denemeden karar vermeyin.

Taytın işlevi zaten, teri vücuttan bir an önce uzaklaştırıp derinin nefes almasını sağlamak değil mi? E o zaman düz mantıkla; en çok sıcak iklimlere sahip yerlerde işe yaraması gerekiyor bunların.

Ha bahsedilen tayt, geyikli tayt ve türevleri ise bilemem tabi. :p

• Beğen
Tepkiler: yusuf tunçer
@Onder.Eren;
Aktifpedal'daki fiyatlar bütçemin çok üzerinde maalesef.

@ahmetcan44;
formam mevcut. o sebepten dolayı şort veya tayt bakıyorum. Aynı bütçeye ihtiyacımı görecek kalitede takım varsa tabiki onu alırım. Yedek formam olur :)

@Lammarth;
Ebay'de yüzlerce alternatif buldum. Fakat bu konuda f/p açısından hangileri iyidir bilgim yok maalesef. Bu sebepten dolayı link olarak alternatifleriniz var mıdır?

@Yiğit Eydemir;
Kimisinin tayt giymek istemediği için şort alternatifi baktığı bir gerçek. Şortu bisiklet kullanımı haricinde de giyebileceğim için istiyorum.

@Sefa.N
@Sefa.N
sendeki takımın link'ini bana mesajla iletir misin? Varsa leopar desenli bakacağım :D

Yalnız bisiklet haricinde giyebilmeniz için, ped kısmının çıkarılabilir olmasına dikkat edin. Pedi çıkmayan şortu normal zamanlarda giyerseniz garip bir görüntü oluşur. :p

Yurtdışından alacaksanız, 30 dolar askılı tayt + formalar. Cycling jersey olarak aratın. Ben de Discovery Channel olan setten sipariş vermeyi düşünüyorum.

@F.Cetin

Vallahi bendeki bu; (link)
Leopar desenlileri kalmadığı için bunu almak durumunda kaldım. :D

Edit:
Bu arada decathlon'da indirimle satılan bir şort mevcut (Ne zaman indirime girdi, ne zamana kadar indirimde kalacak bilmiyorum). İhtiyacı olan, bunu da değerlendirmeye alsın bence.
(link)

Bende Tchibo dan aldığım gözlüğü kullanıyorum, memnunum ama kırma denemesine de girmedim tabii, kırılacak ortamdan kaçınmak daha uygulanabilir geldi bana

Güneş gözlüğü de olur tabii dalış maskesi yakıştığı kadar yakışırsa:)

• Beğen
Tepkiler: derya çetin
Güneş gözlüğü :D

Derya Hanım, aramıza yeni katılmışsınız, öncelikle hoş geldiniz...

Güneş gözlüğüyle de sürülür tabii ki, hele ki güneşin en yoğun olduğu saatlerde polarize camlı yüksek kaliteli gözlükler hem şık durur hem de gözlerinizi çok güzel korur. Gel gelelim bundan keyif almanız için, böyle sahil yolunda sakin sakin turlamaktan daha ötesini yapmamak lazım ;)

Ama biz maalesef, biraz daha performans açısından bakıyoruz olaya. Gözlük yüzümüze ağır gelmemeli, ve hızlı sürüşlerde yolun titreşimi yüzünden sürekli aşağı-yukarı kayıp dikkat dağıtmamalı. Ayrıca gözlerimizi en sert rüzgarlardan bile korumalı, bunu yaparken de hiç bir şekilde buğulanmayacak kadar da havalandırması olmalı. Haliyle biraz daha özel tasarım gözlükler kullanmak durumundayız. O yüzden gözlük konusuna sanırım biraz takıntılıyız :p

Sizin alacağınız bisiklet şimdiden hayırlı olsun, güzel günlerde keyifle pedallamanız ve o sırada en sevdiğiniz gözlüklerle etrafınıza gülücükler saçmanız dileğiyle :)

Merhaba,

Daha önceden Tchibo'dan aldığım 3 camlı gözlüğü kullanıyordum. Acikcasi be rüzgar engellenmesi ne de güneşi engellenmesi vardı. Onu artık kullanmayacagim.

Yaklasik 6 aydır gözümde ağrı yanma sulama oluyor. 6 tane doktor değiştirdim çözüm bulamadık. Bugün son gittiğim doktor gözlerini bisiklet sürerken vs rüzgardan korumami, kaliteli bir gözlükle sürüş yapmami gözlüğün rüzgar almayacak şekilde güzel oturmasini ve bu güneş islerini vs iyi ayarlamasini söyledi. Kısaca paraya kiy dedi :)

Ben de paraya kiyacagim. Sedona siyah gri kaska uyumlu olacak bir gözlük arıyorum. Fiyat sınırı 150 TL ye kadar diyorum :) tavsiyeleri bekliyorum ...

Decathlonda çok güzel hafif kullanışlı koşu-bisiklet gözlükleri var.Maximum 50-60tl arası uygun fiyatlı.Kenarı ve burun kısmı turuncu bir model vardı adını hatırlayamadım.Bizzat denedim çok hafif,çok güzel oturuyor.Şiddetle tavsiye ederim

@Alperen ERTEN

Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlık sorununuz geçer. Kendi tecrübemden*size bir tavsiye de bulunmak isterim, Fethiyedesiniz sanırım, İzmir e yolunuz düşerse izmir çankaya batı göz de serkan biliş diye bir göz doktoru var, geçen sene başka bir doktorun çare bulamadığı babamın gözünü tedavi etti. Batı göz ün ssk ile de anlaşması var. Bilginiz olsun.

Gözlük konusunda birşey demeyeceğim çünkü bisiklet sporunda bende yeniyim, geçen hafta cratoni element model gözlük aldım şimdilik iyi gibi. 100-250 arası fiyatları

Doktor tavsiyeniz için çok Teşekkürler. Bu da care olmazsa alanında tanınmış doktorları bulacağız.

Abilerim gözlük seçeceğim fakat kararsız kaldım.Bütçem 60-65 lira civarı.Yol bisikleti kullanacağım inşallah.Uzun turlarda ağırlık yapmamalı,yokuşlarda kaymama gibi özellikleri olmalı.Tavsiyelerinizi bekliyorum.Şu gözlüğü istiyorum ama kullananlar memnun mu ?

http://www.decathlon.com.tr/Arroyo-Bisiklet-Gunes-Gozlugu,PR-2195.html

Link : (link)

arkadaşlar yarın gidip bir bisiklet gözlüğü alıcam 50 en fazla 60 lira bütçem var
kızıltoprataki ileri bisiklette çok güzel xlc gözlükler var
fiyat 50 lira
xlc gözlük kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi
yoksa başka markalara mı yönelmeliyim

şuan kullandığım gözlük xlc, suratıma tam oturmaması dışında bir problemi yok :D
decathlonun gözlüklerini beğeniyorum. gidip görülmeli. sanırım 65 liralık bir model vardı, kılıflı, 3 camlı. süperdi

Merhabalar.

Boyum 1.89, haliyle seleyi baya bi yukarı çıkarıp öyle sürüyorum bisikleti. Ve gözlük kullandığım içinde kafamı yukarı kaldırmak durumunda kalıyorum çoğu zaman ve böyle oluncada bezdirici bi boyun ağrısı oluşuyor. Bisiklet kullananlar için özel yapılan gözlükler sorunumu çözer mi yoksa lens mi kullanayım ? Antalya'da ikamet ediyorum, bu tip bi gözlük çerçevesiyle nerede yaptırabilirim ve tahminen kaça patlar ? Sorularım bunlar şimdiden cevaplayacak arkadaşlara teşekkür ederim :)

Geri