Scudo Sports

Tayt veya şort önerileri

250-300(300 max bütçe)TL arasında bir yol bisikleti kaskı olarak ne önerebilirsiniz ? (Btwin hariç)

Scudo
@KuZGuN35
Kafamın çevresi 62cm (yazıyla altmış iki) olduğundan 1994 yılında kask ara ara bir tane kask bulmazken, o zaman o ayrımı bilmiyordum ama şimdiki sınıflandırmaya göre bir yol kaskı almak zorunda kaldım. O yıllarda ülkemizde kask getiren maalesef çok firma yoktu. Mtb sürerken yok kaskı kullandım hemde 7 yıl. Sonra sonra işler zorlaştı. Yol bisikleti ile mtb ye, şehir bisikleti, tur bisikleti, downhill, katlanır, flat bar yol, hibrit ve aklıma gelmeyen bir sürü detay eklendi. Her bir sınıf ile yeni bir aksesuar grubu bu bisikletlere ilave edildi. Uzun lafın kısası, sınırlandırmalara takılmayın.

Arkadaşlar 250 TL kadar yol biskleti kaskı önerebilir misiniz ?

Arkadaşlar jawbreaker gözlüğümu sattım.

Btwin ROADR 900 gözlük aldım.

Fakat gözlüğün siyah modeli Türkiye'de satılmadığı için beyaz kasalısını aldım.

Bu gözlüğü katletmeden nasıl siyaha boyayabilirim?

images (2).jpeg

Hazır hortladı ben de yazayım, performans sürücüsü olmayan, keyfi 3-5 saatlik turlayanlar için gözlük şart mıdır?
Şart ise ilk alınması gerekenlerden midir?

Çünkü suluktan başlayacağım eksiklerimi gidermeye.

• Beğen
Tepkiler: slckats
(link) be de şöyle birşey kullanıyorum. çok memnunum. @yokgibi bence gerekli yolda giderken gözüne toz,böcek gibi şeylerin kaçmasını engelliyor. zaten benim de başıma böyle bir olay geldiği için gözlük kullanmaya başladım. illa yüksek fiyatlı bir şey kullanmanız gerekmez. şöyle gayet iş gören modeller de var (link) bu da sarısı (link)

• Beğen
Tepkiler: yokgibi
Göz bozuk olduğundan, lens de mümkün olmadığından 90 ı gözden çıkardım da, sırayla alacağım. Aciliyeti nedir diye sorayım demiştim

@yokgibi 8 saat sürüp 2 dakika gözlüğü çıkarayım dedim. Gözüme sinek kaçtı. Birde yolun ortasında onla uğraştık. Yani gözlük emin olun şart toz ve mink böcekler çok yan yakıyor. Normalde de gözlük kullanıyorsanız bazı ürünlerin içerisinde gözlük lensi için montaj kısmı bulunuyor o tip gözlükleri alabilirsiniz, öteki türlü şeffaf cam dahi kullansanız işinize yarayacaktır.
@slckats n11'deki ürün budur. Genelde bu tip sitelerdeki bir çok satıcı aliexpress ürünlerini üzerine kar paylarını ekleyerek satıyor. Bu satıcıdan daha önce 2 farklı ürün aldım. Her hangi bir sıkıntı çıkmadı. (link)

• Beğen
Tepkiler: yokgibi ve slckats
Decathlon 900 serisi taytlar stokta. Ben aldım da başka alan var mı?

Oldukça memnunum sadece bir şey soracağım.

Dhb classic yazar gecçerim. Dolar ucuzken alanlar yaşadı :/

Şimdi baktım 30 euroya inmiş eskiden 50 civarıydı

(link)

@Sandozix

kaliteli bir pedli tayt zaten 200liradan başlıyor.. ancak 350lira da biraz pahalı sanki..
ne kadar sık biniyorsunuz ne kadar uzun gidiyorsunuz buna göre kendiniz değerlendirmelisiniz..

Ben de bu tayı edinmiştim sezon sonu indiriminden. Yine aynı pedi kullanmışlar, mavi olan. Güzel ped. 2-3 saate kadar sorunsuz idare ediyor. Daha uzun sürüşlerde sorun çıkarıyor. Soğuk havalarda, terlemenin az olduğu havalarda daha uzun süre rahat tutabilir. Ama yaz sıcağında bu süre azalıyor. 219 lira günümüz şartlarında normal. Her şeyin fiyatı uçtu. Ama sezon sonu indiriminde 100-150 liraya düşecektir. Stoklarda uygun beden kalırsa o zaman değerlendirilebilir.
(link)
Açıklamasında çok da üst seviye olmadığını belirtmişler. "Orta seviyede bisiklete binen ve antrenmanlarında rahatlık arayan kullanıcılar için tasarlandı"

Biraz tuhaf olacak ama hazır konu aktif olmuşken burda sorayım. Ben btwinin turuncu pedli taytını kullanıyorum ve selemde dandik bir sele ama uzun sürüşlerde bile en ufak ağrım olmuyor. Taytsız uzun sürüş yapmadım ama onlarda da ağrı olmuyordu. Kilolayla falan alakası olabilir mi acaba :) Neden böyle:kötü:

• Beğen
Tepkiler: AbdullaHasan
@Türka¥

Dayanamadım aldım bile, yaklaşık 3 aydır kullanıyorum verdiğim parayıda fazlasıyla hakediyor :)

arkadaşlar sora tekstil ait bu tayt önerirmisiniz,uzun sürüşlerde konfor sağlıyor mu?kullanılan ped kaliteli midir?

(link)

@ÖZKAN ÇIKIKÇI Yakın zamanda Sora tekstil'e tayt yaptırdık. Ped kalitesi, kalıbı vs gayet güzel. 100km'lik sürüş sonrası sıfır sıkıntı çıkardı rahatlık anlamında, tavsiye ederim ben :harika:
Özellikle paça kısmında lastik kullanmamış olmaları büyük avantaj (rahatsız etmiyor kesinlikle)

• Beğen
Tepkiler: ÖZKAN ÇIKIKÇI
Geri