Scudo Sports

Tayt ve forma olarak hangisini önerirsiniz?

Göğüs çevresi ve bel ölçüsü 90 civarı çıktı. Buna göre her ikisinden de L ölçülerini almam gerekiyor sanırım. Birde kırmızı olanın L bedeni yok. Şu ikisinde karar kıldım. Çorap ise bana göre yok. :)

Tayt: (link)

Forma: (link)

Scudo
@ozndrn

hocam bu formanın altına atlet gıyıyor musunuz ? Atletsız gıyılınce teri hemen atıyor mu forma ?

edit : 2. sayfada cevabı verilmiş ya kusra bakmayın :D zaten atlet gıyılmemesı daha mantıklı , formanın amacı teri dısarı atmak ama kışın saglam bir içlik giymek iyi olur .

• Beğen
Tepkiler: Ozan Duran
@Onur Demir CE
Selam , hocam bu taytlar pedli mi?Yani rahat ettirir mi :D

@seneryildiz

sele şeklinde ped desteği var. ilk kullanımda farkı bariz göreceksiniz zaten. enazından ben ilk kullandığımda daha önce geçmekten çekindiğim çukurlardan ufak çıkıntılardan banamısın demeden geçmiştim hiç seleden kalkmadan ve hiç birini hissetmemiştim.

Siparişi verdim. Umarım elime çabucak geçer ve üzerime güzelce oturur. :D

@ozndrn

Ürünler elime ulaştı. Forma sizinki gibi denk geldi lakin taytın ölçüsüne yanlış bakmışım. L beden tayt acayip yapıştı, sanırım XL almalıymışım.

Bir defaya mahsus ücretsiz değiştirme hakkın var. Gelen pakette iade ile ilgili böyle bir not düşülmüş olması lazım. Değerlendirebilirsin. :)

@ahmetcan44
İşleyiş şu şekilde oluyormuş hocam. Stok durumu sıkıntılı olduğu için yeni bedeni satın alıyormuşsun, diğerini ise iade ediyormuşsun. :)

Gerçi bu tayt adı üstünde tayt ama bayağı bir dizlerimin üzerinde kaldı sanki. Ölçüye yeniden baktım da benim bel ölçüsünün karşısında L/XL var. :mlk:

Tayttan ben de aldım ve görüntüsü ve süngeri çok rahat olacak sanki(daha bisiklete binmedim) , @ibrahim çiftçi ; dostum sıkıyorsa değiştir ama dizlerinin üstünde kalması normal benim XL benim de öyle , bunlar içlik tayt yani tek bununla çıkılmaz üstüne şort vs. giymek lazım :)

@seneryildiz

Öyle rahatsız edici bir sıkması yok ama vücuda yapışınca garipsedim, XL daha mı iyi olur ki dedim. Zaten şehir içinde tayt giyilmez, illa ki üzerine bermuda şort giyeceğim fakat içine de bir şey giyilmesi gerektiğini düşünmeye başladım. :D

Bel ölçün ne kadar bu arada?

@ibrahim çiftçi
Tayt ben de almıştım, onu söylemeyi unutmuşum. :)
Ben XL aldım, daha bugün yeni deneyebildim. Açıkçası bana da belden bol, boydan ve ped bölgesinden bol geldi. Ped araya sıkışsın diye belden çektim iyice. :) L alsam muhtemelen küçük gelecekti. Benim beden de galiba L-XL arası bir yerde.

@ozndrn

Ped sıkışsın diye bende bele doğru iyice çektim, demek ki bana L denk gelmiş oluyor öyle mi? :)

Bel ölçümü bilmiyorum boy 1,80 kilo 81-82 civarı , bel kalındır tahminimce.

decathlondaki taytların bedenlerinden başka numaraları olur.
3 - bildiğiniz sünger -mavi renkli - kısa süreli sürüşlerde yeterli.
5- 30 km ye kadar olan sürüşlerde etkili - kırmızı - süngerli
7 - uzun turlar için jel dolgulu -turuncu- süngerli taytları ifade ediyor.

Bulabiliyorsanız indirimde "5" olanlarından almaya çalışın. Tavsiyem 7 den yana. ama çok pahalı. indirimde ne kadar düşer beklemedeyim ben de.

kısa taytı ben kullanıyorum sadece şekil ve pişik olmamaya yarıyor.
3. formayıda kullanıyorum cepleri yetersiz kalıyor bir telefon zaten bir cebi kaplıyor cüzdanda diğer cebi diğer ufak şeylere yer kalmıyor. onun dışında kumaşı fiyatına göre iyi teri rahatça atıyor.

Ben henüz kullanamadım bakalım, umarım iyi olur. :)

Geri