Scudo Sports

tayt altına iç çamaşırı giyiyor musunuz?

fulham

Forum Demirbaşı
Tepki
44
İsim
Mustafa
tayt öylece mi giyilmeli. çünkü benim giydiğim boxerlar rahatsızlık veriyor üstüne tayt giyince

Scudo
ok sağol :)
acemilik işte. hiç tayt giymemiştim

Ehe ve he ben de boxer giyiyordum sürekli düzelt dur ... :) öğrenmiş olduk
Ancak boyle boxersiz giyince de havalar isininca pisirecegini dusunuyorum . deneyelim görelim

Ben de baksırla giymeyi düşünüyorum. Diğer türlü olası bir kaza sonrasında meydana gelebilecek görüntüyü kamu sağlığı ve düzeni açısından uygun görmüyorum :)

Not: Fikrimin tamamen beni bağladığının farkındayım.

Tayt olayı havanın durumuna göre değişir.

-Eğer ki kış ayında isek ve hava gerçekten soğuk ise; elbette o zaman tayt altına ince bir thermal içlik giyilebilir ( bildiğimiz normal thermal içliklerden değil ama lafuma,columbia northface gibi).
-Havalar soğuk değil ise, normal ise zaten üşümeyeceğin için tayt altına birşey giymene gerek de kalmaz.

Unutmadan Not: Boxer diyorsanız slip tarzı giyebilirsiniz. Rahatsız edeceğini düşünmüyorum.

Durum bundan ibaret.
Saygılarımla.

Valla şahsen ben boxersız giyemiyorum. Rahatsız hissediyorum kendimi.
http://abcnews.go.com/images/Entertainment/ht_david_beckham_ad_hm_dm_120105_wblog.jpg
Bu boxerlardan var bende hiç bir problem yaşamadan giyebiliyorum üzerine taytı

Boxer ile tayt arasinda pek fark yok. Boxiri biraz daha uzatsalar hem taythem boxer yerine giyilebilir

• Beğen
Tepkiler: eccesolitarius
Önceleri tayt altına slip giyiyordum. Ancak slip veya boxer çamaşırlar yüksek oranda pamuklu kumaştan üretildiği için teri çekiyor ve kuruması oldukça zor oluyor kapalı ortamda. Dinlenme esnasında özellikle soğuk havalarda bu yüzden idrar yolu enfeksiyonu geçirebilirsiniz. Başıma böyle bir durum geldiğinden biliyorum. Artık sıcak soğuk farkı gözetmeden sadece tayt giyiyorum.

• Beğen
Tepkiler: boritz
Giyilmemesi lazım fakat olası bir kazada yaşayacağım zor durumdan dolayı giyiyorum.
Slip boxer muhabbeti geçmiş ben ikisini de denedim, slip boxera kıyasla daha iyi oluyor.

bu havalarda boxer, termal ve üstüne hava geçiren şortlardan giyiyorum

@Onur YCL

hep düşündüğüm durum,kaza yapmışım zaten azcuk görsünler :D

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
Taytın altına çamaşır (boxer veya slip) giyilmez. :)
Esprisi de odur zaten. :)

Ben üzerine şort giymeyi tercih ediyorum. İlk turumun bir etabı ve bir yarış haricinde hep şort giydim üzerine.

Hayır giymiyorum. İç çamaşırları teri emerek ıslanıp çok rahatsız edici bir hale geliyor. O yüzden tayt altına iç çamaşırı giymiyorum. Oluşacak görüntüden rahatsız olacak arkadaşlar taytın üstüne şort ya da eşofman giyebilir...

Geri