Sevgili Evrim
Bizden de Bankok'a selamlar..
Herşeyin yolunda olması,senden iyi haberler almak,mutlu olduğunu bilmek seni izlerken bizleri de çok mutlu ediyor.Daha önce söz etmiştim.Biz de turluyoruz oralarda seninle birlikte...Gözlemlerin,deneyimlerin ve anıların biriktikçe bu turun kitaplaşacağına olan inancım pekişiyor.Bloğundaki fotoğrafları imrenerek izliyorum..Forum'a yazdıklarından daha çok,henüz fırsat bulup yazamadıklarını bekliyorum heyecanla..
Üç ay sonra aynı noktaya dönmek ki,Haritacılık dilinde Lüp çevirmek deriz biz buna. Çok güzel bir duygudur. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.
Bu duygunun,üç ay önce tanıştığın insanlarla yeniden karşılaşmak,aynı odada ve aynı yatakta uyumaktan daha fazla birşey olduğunu da biliyorum. Başarmış olmak, gurur,özgüven tazelenmesi, aidiyet,insan sevgisi,dost bir yüze özlem,iç yolculuğun ve en önemlisi ruhunda oluşan doluluk gibi pek çok duyguyu harmanlayan bir şey bu....
Dağlarda da benzer duyguları hisseder insan.Tırmanırsın.Binbir zorlukla doğaya uyum sağlayarak tırmanırsın. Dağ emeğine saygı göstererek kolaylaştırır zirve yollarını.Günler sonra tırmanışı tamamlayıp dönersin yorgun argın tırmanışa başladığın noktaya..Keyifle uzun uzun izlersin tüm rotayı..Giderken bir çok bilinmezlik aşılmıştır artık. Bulunduğun noktadan başını kaldırıp sisler içindeki zirvelerde dolaşır gözlerin.Gerçekliğine kendin bile inanmakta zorluk çekerek,daha bir kaç gün önce orada mıydım gerçekten diye şaşkın şaşkın ama gururla izlersin ulaştığın dorukları.. Üç ay sonra aynı noktaya dönmek te sanki biraz benzer bir duygu bence..
Sevgili Evrim
Gerçekleşen her hayal,yeni hayallerin, tamamlanan her rota yeni rotaların müjdecisidir. Hayallerin ve rotaların hiç tükenmesin..Yüreğine,pedalına kuvvet..
Sana sağlıkla keyifli turlar diliyorum. Bizi uzun süre habersiz bırakma...
dagci_gezgin abi bu muhteşem tur için söylenebilecek en güzel şeyleri söylemiş, senin için dilenebilecek en güzel dileklerde bulunmuş. Bu muhteşem dileklerin hepsini onun izniyle sizin için tekrarlamak istiyorum. Yeni yazılarınızı merakla bekliyor, dagci_gezgin abinin ifadesiyle "Forum'a yazdıklarınızdan daha çok,henüz fırsat bulup yazamadıklarınızı bekliyoruz heyecanla.."
Bu arada Bangkok havaalanı ile ilgili gördüğüm bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum.
Tourists Warned of Thailand Airport Scam
21 July 2009
New allegations have been made that a number of passengers are being detained every month in the duty free area at the new international airport in Bangkok, Thailand on suspicion of shoplifting, and then held by the police until they pay large sums of money to buy their freedom.
Kaynak: (link)
İstanbula dönerken; Bangkok tan dönerseniz lütfen dikkatli olun.