Scudo Sports

Tavsiye istiyorum arkadaşlar...

Arkadaşlar tekrar yardımınızı istiyorum. Araştırmalar sonucunda Sedona 301de karar kıldım. Osmaniyede bayisi yok Sedonanın Adana Dağ Bisikleti aradım 2014 modellerin ay sonunda geleceğini söylediler. Ben de internetten almak istiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir site var mı? Sedonanın yetkili servisi yok burda benim için problem olur mu? 301in maşası kilitlenmiyor bu nasıl bir problem olur? Yardımınız için şimdiden teşekkürler...

Scudo
An itibariyle Sedona 311 modelini almış bulunmaktayım. Ne kadar rahatladığımı tahmin edemezsiniz. :) Aslında aklımda olmayan bir modeldi ama hem tipi hem özellikleri hoşuma gitti. Geldiği zaman yorumlarımı ve resimlerini paylaşacağım. Yardım eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
Hayırlı olsun güzel bir seçim yapmışsınız :)

Teşekkür ederim Barış. Bu model hakkında pek bilgim yoktu bütçeyi de epey aşarak bir anda karar verdim. :) Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.

Cok güzel bir secim olmus,istediklerinizin karisimini sunan bir bisiklet.hayirli olsun.

• Beğen
Tepkiler: Cihan ARIKAN
@Soner Közen

Teşekkürler Soner Bey. :) Bugün ilk defa sürdüm akıcılığı çok güzel ve tam aradığım özellikde bir bisiklet. 19 inc kadro başta büyük gibi geldi ama yola çıktığımda alışmam zor olmadı.

Geri