Scudo Sports

Tata marine sw

aytacaltay

Aktif Üye
Tepki
294
İsim
aytaç
Bisiklet
Kron
Arkadaslar merhaba, fiyatindan dolayi ve yuksek donanimindan dolayi ayrica iyi bir aile araci oldugundan dolayi tata marine station wagon 1.4 tdi dusunuyorum 20 bin tl ye falan bulunabilen bir arac... Ulkemizde avrupa uretimi arabalar piyasaya hakim oldugundan hint ve cin mali araclar pek taninmiyor ve on yargiyla yaklasiliyor ancak forumlarda okudugum kadariyla kullanicilari gayet memnun %1 yada 2 olumsuz yorumlar var ancak hic usta ve parca konusuna deginilmemis bu arabayi dusunuyorum kullanan var mi yada kullanan tanidigi olan var mi? Nasildir yakit, parca, usta, saglamlik acisindan ne dusunuyorsunuz yoksa 25 27 bin tl ye symbol alayim.

Scudo
Valla bisikletciyim ben abi... Arabayi sadece yazin ailecek memlekete giderken istiyom :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@aytacaltay çok araba değiştirdim(gençlikte) en son renault arabamı satarken "allah bir daha reno nasip etmesin" demiştim, tek iyi yanı satması çok kolay...tata ise hindistanın köklü şirketi ama ülkemizde yer edemedi..örnek olması açısından bir link paylaşacağım(benzeri fiyatlara sıkıntısı olmayanlar da mevcut-aksarayda japon oto denen yerlerden parçası ucuza bulunur), 2.eli zayıf fakat sahibi ölene kadar sıkıntısız kullanılacak araçlara bir örnek
(link)

• Beğen
Tepkiler: aytacaltay
Fiat palio ve fiat pandalara bakabilirsiniz.
(link)
(link)

Palio 1.6 bulursanız tadından yenmez. az yakıyor, basarsanız da güzel gidiyor.

@Emert20 Hocam fiatlara hiç ısınamadım ayrıca 1.2 motor var pek performanslı değil gibi çünkü torku çok düşük o araca o fiyat yüksek tamam donanım var eyv ama navigasyon olmasada, sunroof olmasada, çelik jant olmasada olur benim anlayışım klasik türk erkeğinin araba anlayışından biraz farklıyım ben multimedya donanımına ve güzel görüntüsüne pek önem vermem navigasyon telefondada var benim için kullanışlı az yakan 140-150 km/h (tüm arabalar çıkıyor sadece 100 le giderken sollama sırasında anlık olarak bu hıza çabuk ulaşsın yeter) çıkabilen motoru kedini ispatlamış sorun çıkarmayan (renonun 1.5 dci gibi) boya takıntım yoktur, halojen far olmasada olur, sunroof çokta umrumda değil, dijital yada analog klimayı önemsemem klima olsun ve çalışsın yeter ABS, ESD çift hava yastığı vs asıl önemli olan güvenlik donanımı (bisiklette kask takmayan biri olarak güvenlik önemli bnm için :D )

@aytacaltay
Bu kasa ford fiestalarada bakabilirsiniz.
(link)
Ya da nıssan almera
(link)

2000 sonrası Mazda 323 yada temiz bulursanız 1997 sonrası 626 iyidir donanımlı araçlardır yaygın inanışın aksine parçası bulunur ve uygundur arıza nedir bilmez bu araçlar sanayicilerin can düşmanıdır

Su araba icin adamla 24,400 e anlastik arabada rot balans problemi var onu halledecek ve 24,400 e teslim edecek eksper ve ustaya gosterecez sorun cikarsa maliyeti kadar fiyati 24,400 den dusecek en fazla 23,500 e kadar duserim diyor motora falan baktik gayet guzel ve seri bir arac ancak vitesi geri takarken bazen cok gurultulu degil ama girrc diye ses cikartiyor babam baski balata diyor ama ben geri vites dislisnin sekromecinden kaynaklandigini dusunuyorum 400 500 masraf cikar 24 e falan aliriz... Adami tanimiyorum ama adam karsi apartmandan komsu cikti :)

(link)

Geri