Scudo Sports

Taso

Hüseyin Külcüoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
658
Bisiklet
Ghost
90 nesli bilir, tasoların ne olduğunu... :) Elinde olan varsa benimle iletişime geçebilir mi ? Ücret karşılığı satın alabilirim. Hediyelere de hayır demem. :p

Dosyalar

• 10676231_627995440635463_1184354240670075099_n.jpg
    10676231_627995440635463_1184354240670075099_n.jpg
    37 KB · Okunma: 252
Scudo
hepsini küçükken oyunlarda kaybettim :agla:

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Az ütülmedim bunlar yüzünden aaah ah...malesef elde avuçta kalmadı:(

Küçük mahallelerde bakkallarda kalmıştır belki :D biz 1-2. Sınıfta oynuyoduk :D

Ben de hepsini ütülesiye kadar oynadım :(
:D

bu tasolar yüzünden kumarbaz bir nesil yetişti..
şaka şaka bir rüzgardı geldi geçti :)

@Hüseyin Külcüoğlu
Bu anı yakalamak için cipsleri elleyerek alırdım içindeki tasoyu elimle hissedene kadar tüm paketleri ellerdim tabi bakkal beni görene kadar :)

Eskiler aklıma geldi.Gerçi taso değil ama oyun kartlarım vardı az kaybetmedim ,çok üzüldüm bunlar yüzünden.49f296eb-7fb9-e211-820e-14feb5cc13c9.jpg
Şöyle bir site buldum araştırınca (link)

@Hüseyin Külcüoğlu satan bir yer buldum bilmiyorum haberin varmı.(link) Eskilerden de bir sürü şeyler varmış bu arada.

Bakkala girip cips alırken böyle elimizle kurcalardık içinde taso var mı diye. Bunu fark eden bakkal "lan ellemeeeee alacaksan al hadeeee" deyip bağırır fırça atardı. O bakkal amcaları bile özledim ya :D

@chnkrmz sen de benim gibi ütüldün ha :agla::agla:
:D Boşver mecbur birisi Ütecek birisi ütülecek

@Anonim biz de de öyleydi bi kere buldum tasoyu bağırıyorum anneee! Para at bu sefer çıkacak valla '' diye bakkalcıda haklı çünkü cipsler kırılıyor

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve chnkrmz
yeminle duygulandım. yaşlanıyor muyuz ne :D

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
biz kepmek diyoduk :D

• Beğen
Tepkiler: ugurotus ve Ghost
Üniversiteye ilk başlayacağım zaman (2010 yılı) evdeki eşyalarımı falan toparlayıp odamı boşaltıp ev halkına devrederken yaklaşık 250 kadar denkgelmişti elime. Hatıra niyetine saklamıştım aslında ama kaç yıldır tekrar görmedim hiç. Eğer bulabilirsem bir kaç tanesini kendime hatıra yapıp size gönderirim koleksiyon yapmak vs gibi bir amacınız varsa.

Geri