Scudo Sports

Taşınabilir Harddisk Tavsitesi (2016 yılı itibariyle güncel)

Hangi Markayı seçmeliyim?

• WD

• Seagate

• Toshiba

• Samsung

• Verbatim

• Sandisk

• Toplam katılım
    5

enqinHLC

Forum Bağımlısı
Tepki
854
İsim
Engin
Bisiklet
Beldesan
Merhabalar,

Güncel taşınabilir disk tavsiyesinde bulunabilecek var mı?

Sürekli yanımda taşıyacağım bir disk olacak ve mümkün olan en iyi malzemeden (Alu vb) olması ve diskinin sarsıntılardan etkilenmemesi mümkünse içerisinde disk olması yerine ssd teknolojisiyle olmasını tercih ederim. Amaç kaynak kodlarının disk içerisinde barınması olduğu için boyutun ilk etapta önemi yoktur. 128GB flash bellek bile işimi görebilir fakat taşınabilir disk tercih edeceğim.

Bunların hepsini kapsamasa da seçeneklerim arasında WD2.5" My Pass serisinden almak var.

Kullanım amacı arşiv değil aktif dosya yedekleme disk içerisinden çalışma olacaktır.

Bütçe olarak maksimum 300TL gibi düşündüm. Ürünün artılarına göre bütçe artması mümkündür.

Scudo
Geçen hafta Hepsiburada.com dan Seagate slim 1 Tb aldım. Fiyat/performans olarak gayet uygun bir ürün. Ayrıca kampanya olarak 2 yıl ücretsiz 200 Gb OneDrive veriyorlar. Önemli kaynak kodlarını bu bölgede saklayabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
@Ömer Ertuğ

Şuanda depolama yapabildiğim özel sunucularım var. İnternet bağlantımın hiç olmadığı bir durumda bile olsam projeme devam etmem gerekebiliyor. Web tabanlı geliştirme yapıyorum fakat offline olarak yedeklemem bu yüzden daha çok işime geliyor.

Geri