Scudo Sports

Taş Durmazzz!! :-D

elinize sağlık çok güzel gezi olmuş resimler harika . gerçekten o tünelden bende geçmek isterdim aşağıya bakınca insan vaybe der her halde. çok keyifli sunum . teşkkürler

Scudo
gidilip görülmesi gereken bir yer bence ama malesef bizler gidemiyoruz olsun sizler varsınız ya bizimyerimize gezip tozmuşunuz güzel bir gezi olmuş ellerinize sağlık

Mükemmel bi doğa orada olamamak bizi üzüyor,güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler...

çok güzel bi paylaşım teşekkürler arkadaşlar ayağınıza sağlık...

gerçekten zevkle okudum ve izledim paylaşım için teşekkürler kazasız sürüşler

Harika bir ortam, çok heyecanlı bir gezi olmuştur eminim.Sırf bu gezi için Eskişehirden oralara gelinir.Fırsatım olsa gelirdim açıkcası.

Bu güzel geziyi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.

Bu arada gezinize katılan Emre arkadaşıma da bi selamımı söylerseniz sevinirim.Galiba foruma üye değil ya da pek takılmıyor ya da ben bilmiyorum:)Niğde Çamardı'dan Onur derseniz tanır beni.

Dostlar yüreklerinize saglık.Mükemmel bir seyir ve mükemmel bir sunumla büyülü atmosferde kayboldum.Görülmesi elzem olan büyüleyici yerlerden.

Hassas durumumuzu düzeltikten hemen sonra düşündüğüm.Yakın illere ziyaret kapsamında.Bölge olarak Adana,Mersin ve Hatay'ı kapsama alanıma almak istiyorum.Umarım yakın zamanda bu düşümü gerçekleştirebilirim.

'''Biz hayatı seviyoruz çünkü düşlerimiz var.'''

Arkadaşlar tebrikleriniz yaptıgımız gezinin benim idrak ettigimden daha büyük birşey oldugunu gösteriyor.HErkese tekrardan teşekkür ediyorum.Yolu buraya düşecek olanlara müsait olursam mutlaka yardımcı olmaya çalışırım.En azından karaisalıda belediyenin misafirhanesi var orada kalınılabilir.Bende gezilerden elimden geldigince rehberlik yapmaya çalışırım.Eger benden daha bilgili ve tecrübeli bir arkadaş bulamazsak.

Bu arada aklınızda bulunsun yolu Bisikletli yada bisikletsiz Ordu'dan geçecek olan arkadaşalr olursa ben olsamda olmasamda birilerini ayarlayıp sizlere gönüllü rehber ayarlayabilirim.HAtta şehirden 5. km fln uzakta bir köyde betonarme evde ayarlayabilirim.NErden çıktı diyeceksizin.Soner abiye durumu açtım gelen olursa buyursunlar bizim köydeki evde konaklayabilirler dedi.Bu arada evli çift olması daha uygun.BEkar full erkekte olaliblir fakat bayan-erkek karışık bir grubu bilemiyecegim....Biliyosunuz köy ortamı millet yanlış anlamaya çok meyilli :) Maksat bu güzellikleri herkes görsün ve Ordu daki yetkililer Ordu'da bisiklet truzminde büyük bir potansiyel oldugunu görsünler ve bişeyler yapsınlar......

Bu arada Emre abi iniş daha çoktur herhalde.Ama kaç km iniş kaç km çıkış bilemiyecegim.Sok zevkli bir parkur.Çıkışları biraz hırpalıyo ama buna deger

çok tatlı ve heyecan verici bir gezi olmuşa benziyor.. tebrik ederim, keşke biz de derslerden vizelerden nefes alacak vakit bulsak da böle güzel yerleri gezebilsek...

darısı benim başıma:rolleyes:

arkadaşlar parkur inanılmaz elinise ayağınıza sağlık.fotolar bi ayrı güzel.inş oralarda pedal çevireceğimiz gün gelir.kendinize çok ii bakın.
bursadan sevgiler saygılar.

Hımmmm şu korkunç kayalıklara gitmişsiniz. Korku filmi gibi hakikaten, baktıkça gözümde canlandı şekiller yine.
Güzel bir gezi, farklı bir mekan...
Teşekkürler paylaşım için hşç...

Gerçek dağ ve bisikletin buluştuğu bir tur olmuş.Tam parkurun krokisini soracaktım onu da eklemişsiniz.Tek kelimeyle mükemmel.Elinize vede ayaklarınıza sağlık...

ayaginiza saglik. iyi bir gezi dogaya herkes hayran oldu, tabiki bende.. umarim oralara gelme firsatimiz olur. esen kalin...

harika gezi ve resimler ayaklarınıza sağlık paylaşımınız için teşekkürler

kemal tecimen

Geri